Ромејац Написано Децембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2015 Плутон, ines, Фидер and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Као неко ко воли да прочита коментаре на разне вести, добре или лоше, тужне или смешне, свратио сам до Б92 да прочитам мало шта људи кажу. И први пут у животу ми је...не знам како да назовем, мука је много слаб израз. Толико коментара из којих избија злоба, мржња, примитивизам, пакост, завист...а има их богме доста. Не знам да ли су у већини, али их има баш, баш пуно. Јадно да јадније не може бити. Линк Само се надам да се овако људи празне и да им је после од тога боље, па онда то нису оне исте особе које пишу овакве ствари. Ако јесу, онда смо га угасили дефинитивно. Volim_Sina_Bozjeg, obi-wan, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
harden1234 Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука