Гости Guest Написано Децембар 16, 2015 Гости Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 У Чуркинском манастиру Руске Православне Цркве, који се налази у Астраханској области, замироточило је 59 икона, известио је 9. децембра „Пункт-А“. Јављено је да је најпре 22. јуна 2014. године миром била обливена икона Светих Царских Мученика, после чега су постепено „заплакале“ и друге иконе. Тренутно у обитељи мироточи укупно 59 икона. Особље манастира сакупља са икона „сузе“ и шаље их у Казањску цркву. Верује се да миро помаже верницима да се исцељују од разних болести. „Могуће је да долазе промене или озбиљна искушења и да Господ на овај начин људе јача у вери. Постоји такође и мишљење да иконе почињу да мироточе тамо где су људи изгубили веру у Бога, па им Он шаље такве знаке“, - каже монах Митрофан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blaža Željko Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Особље манастира сакупља са икона „сузе“ и шаље их у Казањску цркву. Верује се да миро помаже верницима да се исцељују од разних болести. S ovim u vezi urgentno da mi neko prosledi bar pola litre ove celebne tečnosti .. (malo se šalim u ovom teškom času ... ali treba mi bar pola one male medicinske bočice!!) Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 S ovim u vezi urgentno da mi neko prosledi bar pola litre ove celebne tečnosti .. (malo se šalim u ovom teškom času ... ali treba mi bar pola one male medicinske bočice!!) Idi pričesti se. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blaža Željko Написано Децембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2015 Idi pričesti se Znam brate, ali lepo piše da ...миро помаже верницима да се исцељују од разних болести. pa ko velim daj još i to ... ne može da škodi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука