Лапис Лазули Написано Јул 24, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2018 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 14, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 Mika ? ! <3 Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 7, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 7, 2018 Sia magija obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 7, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 7, 2018 obi-wan and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 8, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 8, 2018 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 8, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 8, 2018 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2018 On 7.12.2018. at 15:25, Лапис Лазули рече `El imas neku ovakvu, samo za decake?... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 8, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 8, 2018 пре 2 часа, obi-wan рече `El imas neku ovakvu, samo za decake?... Sve i da imam odakle mi evo ti ova utesna , mislim da je za decake obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 9, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 9, 2018 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 12, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 Музика за рад... Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Децембар 12, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 Што сам срећна што сам открила ову тему obi-wan, Лапис Лазули and Flojd је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 12, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 пре 3 часа, Milica Bajic рече Што сам срећна што сам открила ову тему Добро дошла у мој мали блесави дневник, осећај се као код куће, уживај и постављај било шта што те инспирише или у чему налазиш задовољство <3 Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 12, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 Za Micu nadam se da ce ti se svideti Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 12, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Децембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 @Лапис Лазули буди ми оно - Јави се вечерас да идемо негде у зезање С Ј А Ј Н О Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука