Млађони Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Nikakva Jugoslavija nije spašavana, ja sam razgovarao sa Hrvatima na tu temu i šta kažu? Kad ih pitam zašto su napali kasarne i ljude u njima bez ikakvog povoda, pričaju nebuloze! Zašto su ubijali vojnike još pre agresije njihove na kasarne, opet nebuloze! Zašto ste palili srbske vikendice i kuće pre nego što su počeli sukobi, opet nebuloze! I samo nebuloze i nekakve priče o referendumu .... Normalno da su nebuloze, normalni ljudi ne mogu da ubijaju druge ljude samo zato sto su Srbi ili Hrvati. Ali tuzno je to da ovde svi odbijaju da shvate da su raznorazni ljudi pod milosevicevim rezimom u ime Srbije iste te stvari radili. I kada ja to kazem - ja ispadam protiv Srbije... Znaci ipak troujes. Ne trolujem uopste, samo ti nemas kapacitet otvorenosti uma da shvatis o cemu pricam. Trudis se da postavis stvari crno-belo a takve nisu nikako... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Dosta nasijeh vladika je studiralo u toj mrskoj nam Evropi.Zato sto ona nama neije mrska nego smo mi mrski njoj Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Zato sto ona nama neije mrska nego smo mi mrski njoj Jedna slika hiljadu reci... uopste nam nije mrska, mrski smo mi njoj.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Jedna slika hiljadu reci... uopste nam nije mrska, mrski smo mi njoj.. Izvini opet te nisam prepoznao uplasio bi se ja tebe jos ranije kad znam kakvo mi drustvo biras. Ponesi sad tu slicicu u koju si me stavio sa svim tim drustvom u srcu svom. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Izvini opet te nisam prepoznao uplasio bi se ja tebe jos ranije kad znam kakvo mi drustvo biras. Ponesi sad tu slicicu u koju si me stavio sa svim tim drustvom u srcu svom. Nisam ja birao to drustvo to je jedno 30 % gradjana Srbije. Izmedju ostalog ljubitelj Milosevica i Vojislava Seselja po imenu Zeljko Bilbija(aka Crveni Baron) cije postove lajkujes. A koji uspesno zivi i radi u Italiji. On je jako protiv Evrope ali zato zivi i radi u toj istoj Evropi. Ali je zato da protiv toga da mi u Srbiji zivimo po evropskim standardima (ne monetarnim) vec standardima sudstva, gradjanstva, politike, policije, odnosa drzave prema gradjanima itd. Kao izmedju ostalog i mnogi drugi u ovoj zemlji. Koji kada bude sateran u cosak u konverzaciji pobegne na trecu temu. Ko i obichno i totalno iskurlida da odgovori na mnogo toga. Al iga to ne sprecava da prica svasta i optuzuje druge da su protiv Srbije i Srba.. (iz svog doma u italiji) Jako neposten i neiskren tip.... al ti ga gotivis (: oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Nisam ja birao to drustvo to je jedno 30 % gradjana Srbije. Izmedju ostalog ljubitelj Milosevica i Vojislava Seselja po imenu Zeljko Bilbija(aka Crveni Baron) cije postove lajkujes. A koji uspesno zivi i radi u Italiji. On je jako protiv Evrope ali zato zivi i radi u toj istoj Evropi. Ali je zato da protiv toga da mi u Srbiji zivimo po evropskim standardima (ne monetarnim) vec standardima sudstva, gradjanstva, politike, policije, odnosa drzave prema gradjanima itd. Kao izmedju ostalog i mnogi drugi u ovoj zemlji. Koji kada bude sateran u cosak u konverzaciji pobegne na trecu temu. Ko i obichno i totalno iskurlida da odgovori na mnogo toga. Al iga to ne sprecava da prica svasta i optuzuje druge da su protiv Srbije i Srba.. (iz svog doma u italiji) Jako neposten i neiskren tip.... al ti ga gotivis (: sad ces u evropu .... spremi neki karton jafa keksa da ga valjas francuzima ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Архиепископ цетињски и Митрополит црногорско - приморски Г. Амфилохије говорио је на трибини Фонда Слободан Јовановић. Тема: „Његошев косовски завет – поводом 200 година од рођења Петра II Петровића Његоша и 14 година од НАТО агресије”. Митрополит црногорско-приморски Г. Амфилохије изјавио је да је Косово судилиште "божије правде" како Србима и Албанцима, тако и Европи и целом свету, а тренутну ситуацију у покрајини упоредио је са "петовековном отоманском тиранијом". Митрополит је на скупу рекао да је Његош био и остао "пророчка савест" како за Србе свог времена, тако и за Србе уопште, али и целу Европу, јер је његово опредељење било "косовско-заветно" http://www.svetigora.com/audio/download/12639/05.04.2013_KATEDRA_Mitropolit_Njegosev_kosovski_zavjet.mp3 Митрополит Амфилохије одржао предавање у Коларчевој задужбини у Београду Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Хвала Богу што нам је подарио овако дивног и мудрог Митрополита. Митрополит је веран и доследан самом себи, вери и народу и никада не посустаје пред било каквим ситуацијама и догађајима који за последицу имају краткотрајно одушевљење и задовољство, али са негативним и кобним последицама у дужем периоду. Ово предавање сам преслушао још јуче и препоручио бих сваком члану да исто то уради. Нека прво пажљиво послуша и провери оно што Митрополит Амфилохије говори, па после нека изнесе критику самог предавања. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 22, 2013 Гости Пријави Подели Написано Април 22, 2013 http://www.pravoslavie.ru/kino/14_04_2013_aktuelno__yrz4r_live-02c344.flv Ignjatije, Carevic, Срђан Ранђеловић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 ПОДГОРИЦА – Митрополит црногорско-приморски Амфилохије критиковао је у оштром тону бриселски споразум Београда и Приштине, наводећи да је у питању понижавајући документ. Он је, након што је у Саборном храму Христовог васкресења у Подгорици служио молебан за спас Косова и Метохије, казао да бриселски споразум представља прихватање вишегодишњег насиља и терора над српским народом на Космету, додајући да тако нешто не може донети добро никоме. Амфилохије сматра да је овим документом признато такозвано независно Косово, тврдећи да ће Косово постати буре барута на Балкану, што ће се вратити као бумеранг и онима који тамо живе, Србији, Црној Гори, као и Европи. Он сматра да је бриселски споразум наметнут, наводећи да сила Бога не моли, па да је требало рећи да се Косово по наредби и предаје. Извор Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Влада је прихватила сопствени пораз Била је то јектенија за упокојење владе и Скупштине Србије и њихово васкрсење Контроверзан наступ митрополита црногорско-приморског Амфилохија на јучерашњем протесту поново је усталасао јавност. Иако је пре неколико дана портпарол Српске православне цркве владика бачки Иринеј рекао да представници СПЦ „неће учествовати ни у каквом организовању демонстрација поводом потписивања Бриселског споразума Београда и Приштине, али неће ни забрањивати било чије учешће”, митрополит Амфилохије се појавио на бини. Он је, пренели су медији, на почетку митинга служио „молебан за упокојење владе и скупштине”. „Била је то јектенија за упокојење владе и Скупштине Србије и њихово васкрсење”, објашњава за „Политику” митрополит Амфилохије. „Те јектеније се говоре за духовно здравље и васкрсење. Нема ту ништа необично ни неприкладно, само је прилагођено овом историјском моменту.” На шта сте тачно мислили када сте помињали „упокојење владе и парламента”? У влади треба да умре оно што је болесно, а да васкрсне оно због чега постоје влада и парламент. Али такве квалификације могу изазвати различита и опасна тумачења? Влада је прихватила сопствени пораз државе која постоји у Уједињеним нацијама. Како себе могу сматрати здравима једна таква скупштина и влада? Не представљају ли, ипак, такви ставови недолично мешање Цркве у политику? Центар Цркве је – управо Косово и Метохија. Тај народ је Црква. Црква нису ни патријарх Иринеј, ни Амфилохије. С благословом патријарха Иринеја, јуче је служена литургија у Храму Светога Саве, поводом дана спаљивања моштију Светога Саве. И тамо је био исти тај молебан за спас Косова и Метохије. То је молебан који је у своје време написао патријарх Павле. Али, чланове парламента и владе изабрали су грађани, а не Црква? Грађани су их изабрали поверовавши им да ће поштовати Устав и да неће прихватити диктат НАТО-а. Да ли изабраним представницима грађана, влади и члановима парламента желите добро или зло? Ја не желим овој влади зло. Желим јој добро. Извор Јефимија Крунић, Svetlana Pecin-Saraguda, DYNABLASTER and 16 осталих је реаговао/ла на ово 19 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 "za upokojenje i vaskrsenje" "drvo koje roda ne radja se u oganj baca" Mnogo on voli da salje te dvosmislene poruke. Не представљају ли, ипак, такви ставови недолично мешање Цркве у политику? Центар Цркве је – управо Косово и Метохија. Тај народ је Црква. Црква нису ни патријарх Иринеј, ни Амфилохије. С благословом патријарха Иринеја, јуче је служена литургија у Храму Светога Саве, поводом дана спаљивања моштију Светога Саве. И тамо је био исти тај молебан за спас Косова и Метохије. То је молебан који је у своје време написао патријарх Павле. Taj narod svakako jeste crkva ali kakve veze ima to sa ovim sporazumom to mi samo nije jasno. Crkva zivi cak i da Srbija nestane. Taj narod koji je crkva je ovim sporazumom dobio vecu bezbednost nego sto je do sada imao. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Taj narod koji je crkva je ovim sporazumom dobio vecu bezbednost nego sto je do sada imao. Pa zasto se bune onda protiv sporazuma? Aleksandar Simetic and Tristatri је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Pa zasto se bune onda protiv sporazuma? To nema veze sa cinjenicom da im sporazume garantuje vecu bezbednost nego sto imaju. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 To nema veze sa cinjenicom da im sporazume garantuje vecu bezbednost nego sto imaju. A oni su inace blesavi pa ne mogu da shvate kolike povoljnosti sticu prelaskom iz srpskog pravnog sistema u albanski? Ромејац, nana, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука