Jump to content

Манастир св. Арханђела под епитимијом

Оцени ову тему

Guest Оливера

Препоручена порука

• Одговори 33
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Помаже Бог, само један комантар с моје стране, Милану Николићу. ја заиста не знам да ли сте ви свештеник али видим да сте у свему доста упућени, али немојте молим вас тако ружно да говорите о манастиру Црна река..... и нису они никакви одметници. Тамо је велика светиња и имају одличног духовника оца Николаја. Видим да сте врло оштри у суду своме али мало се ипак суздржите и сачувајте неки коментар и за себе. За сваку ријеч ћемо пред Богом одговарати.

"И кад стојите на молитви, праштајте ако шта имате против кога; да и Отац ваш који је на небесима опрости вама сагрешења ваша. Ако ли пак ви не опраштате, ни Отац ваш који је на небесима неће опростити вама сагрешења ваша." (Марко 11, 25-26)

Подели на овим сајтовима

Цитат

Помаже Бог, само један комантар с моје стране, Милану Николићу. ...

Не разумем о чему говориш и зашто ме помињеш. Оптужујеш ме да некога осуђујем. А рекао сам само да неке људе није требало монашити набрзину. Људи о којима говорим данас су непослушни Цркви.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Праштај, сад видим да си ти само пренио неки туђи текст....

"Господе сачувај ме од ђаволске брзоплетости..."

"И кад стојите на молитви, праштајте ако шта имате против кога; да и Отац ваш који је на небесима опрости вама сагрешења ваша. Ако ли пак ви не опраштате, ни Отац ваш који је на небесима неће опростити вама сагрешења ваша." (Марко 11, 25-26)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...