Гости Guest ага пије млеко Написано Март 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 20, 2010 ......ово су речи госна Игора Воиновића из организације "Отаџбина". Дакле, послушајмо га пажљиво : Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Март 20, 2010 Пријави Подели Написано Март 20, 2010 a zar nisu 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 20, 2010 Пријави Подели Написано Март 20, 2010 Овакви медиокритети су нова пошаст и нови тумор, ракрана, на телу Цркве. То су људи који још увек и свет, а поготово Цркву, гледају из профила комПартије. Заправо, то су људи који своју пропалу идеологију желе да нађу у некој другој организацији, па и у Цркви. Отуда, не терба да чуди јако изражен култ личности - главно обележје комунистичких и других тоталитарних идеологија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 20, 2010 Пријави Подели Написано Март 20, 2010 Мени није јасно зашто свака групица оснива нека удружења која се бори за ово или оно... Овакви ликови почињу да ми иду на нерве а нарочито још кад добију медиски простор . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Март 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 20, 2010 Мени није јасно зашто свака групица оснива нека удружења која се бори за ово или оно... Овакви ликови почињу да ми иду на нерве а нарочито још кад добију медиски простор . https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,4711.msg127699.html#msg127699 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Март 20, 2010 Пријави Подели Написано Март 20, 2010 Najvise me se svidja(stari zavet 0202_238) zadnjih 10 sec dada "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука