karadjordje Написано Март 19, 2010 Пријави Подели Написано Март 19, 2010 На чему Муслимани/Хришћани налазе потврду за своја учења у историји?Којим доказима располажемо?Молио бих саговорнике да дају конкретне доказе. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Март 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2010 Људи,ја нисам отворио ову тему за украс :smiley: pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 27, 2010 Пријави Подели Написано Март 27, 2010 Дотакли смо се ове теме кроз друга питања. Добили смо одговор да муслимани своју веру заснивају на поверењу у Мухамеда и његово виђење анђела Гаврила у пећини. Са друге стране, оспорена је историчност Христовог страдања и васкрсења - уз образложење да је то, по Божијем промислу, био само привид (sic!). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Март 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2010 Да али мислим да би требало да видимо кроз доказе историјске:Ево примјера: Куран каже да читамо Тору и Јеванђеље за доказ.Онда муслимани имају дужност да покажу гдје у Тори и Јеванђељу стоје докази за Куран. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 27, 2010 Пријави Подели Написано Март 27, 2010 Dobra tema samo što o njoj treba ozbiljnije pisati.Da bi čovjek pogotovo koji ima iza sebe neko ovozemaljsko znanje pisao o nečemu mora uraditi pripremu.Zato treba meni lično neko vrijeme! Ono što bi trebali uraditi jeste da pišemo tematski(u ovoj temi samo o ovj temi)Ovo da bi ozboljnije djelovali i iznosili podatke!To jedno a drugo treba koristiti više metod upoznavanja a ne nekakve debate.stim da i debata treba imati ali naznačiti recimo debatska tema.Postaviti uslove tj zakon ili pravila komunikacije. O ovoj temi ću akobogda dati doprinos samo ne mogu stiči ovamo jedne jako ozbiljne studiozne tekstove prevodim koje mislim ubaciti a govore o ženi u nebeskim religijama.Zatim otvorio sam jako osjetljivu temu terorizam u islamu i krščanstvu i želim jako ozbiljnim pristupom da obradim ove teme i da dam doprinos shvatanju ovh pitanja pogotovo u islamu.to zbog toga zato što se islam optužuje najviše sa ovih strana od strane nemuslimana! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Април 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 19, 2010 Оћемо ли рехабилитовати ову тему? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Април 19, 2010 Пријави Подели Написано Април 19, 2010 Ja bi samo moji postovi se brisu i izgleda da cu biti banovan slavabogu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 Ja bi samo moji postovi se brisu i izgleda da cu biti banovan bliss jeeee bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука