Grizzly Adams Написано Новембар 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 И ја сам се одма то питао, али још нису почели да продају. Биће пар стотина хиљада док се не разради посо... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Биће пар стотина хиљада Значи само за буржоаску класу која ће прва досваја свемир, а нас смртнике ко шиша. Е неће да може, предлажем колективно власништво над средствима за свемирске летове. Grizzly Adams, Плутон and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Ја се добровољно јављам да платим пореза колко треба да се политичарима купи карта у једном правцу. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Једном да се сложим са порезом... Ево имамо и ракетлу спремну за њих: Аурор је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука