Suncokret54 Написано Фебруар 14, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2016 On 14. 2. 2016. at 18:39, Ronald рече Pametan je on, odabrao je nesto umjereno za novine ... што би рекао Старац Тихон, духовник оца Пајсија Светогорца : " Шта ћеш дијете, ваљда им другачији типик.?"... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 Išćitah ovu temu do 20. strane, nije imalo potrebe da čitam više. Kao što ništa na ovom svetu nije samo crno i samo belo (sem savršenog Gospoda i onog drugog, crnog), tako nije ni ovaj slučaj. Slušajući ovog Bojana u Marićevoj emisiji, čula sam da je pomenuo nešto interesantno: kaže, i sam Kačavenda je bio zlostavljan u detinjstvu... daleko od toga da ga pravdam, ali složićemo se da jedno neispravljeno zlo stvara još veće... Sam Bojan Jovanović mi se ne dopada, to sam već u drugoj temi pomenula, jer za jedno svešteno lice nema ni zrna mudrosti... nije on nikad ni bio za bilo kakav čin sveštenstva (ne razumem se u te hijerarhije), ali nije za taj svet. Od SPC se očekivalo (i očekuje) više, pa ćemo videti šta će biti na kraju. Velika je i sramotna greška da ovaj završi samo u penziji. Zna i crkva da to narod zna, ali računaju verovatno da će se zaboraviti. I sad ću zvučati užasno, ali ovo je moj definitivni zaključak: kada je Bojan video šta se dešava, i nakon nekog vremena video da od pokušaja da izvuče stvar - nema ništa, trebao je lepo na pravdi Boga da ubije Kačavendu i gotovo. Jer, ako je on neko ko je godinama posmatrao taj pakao, da ni ne pominjem dečaka koga je Kačavenda lično ubio ako ćemo reaalno, trebao je lepo da uzme i da ga otruje, zadavi, to nije ni bitno, i da nosi taj krst sa sobom. Ovo što gostuje i razvlači horor priču po medijima i "ubija" crkvu i veru u ljudima, gore je nego da je ubio ovoga. Od dva zla, trebao je da izabre manje, ali izabrao je veće zlo. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука