vinston Написано Јун 15, 2009 Пријави Подели Написано Јун 15, 2009 ne,ali to sto tih stvari IMA u uredjenju u kakvom su-to znaci da Bog postojito shto ima tih stvari znachi da bog ne postoji Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 15, 2009 Пријави Подели Написано Јун 15, 2009 ok-i give up-odustajem-a to sto mi je dnevna soba puna stvari znaci da ih niko nije uneo i tu niko ne zivi Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 15, 2009 Пријави Подели Написано Јун 15, 2009 zashto mora da znashi da neko zivi ako ima stvai u njoj? imam kucu koja je opremljena i niko ne zivi, vec duzi vremenski period :P kada budesh rekao da me razumesh zashto kazem da bog ne postoji, mozemo da vodimo kontruktivnu raspravu :-[ Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 15, 2009 Пријави Подели Написано Јун 15, 2009 vinstone,to sto mnoge stvari ne znamo ne znaci da Bog ne postoji...paskal je rekao:poslednji korak mudrosti je da prizna da neke stvari ne znato shto mnoge stvari ne znamo ne znachi da bog postoji :cheesy2:vidim da ti oko streca na pominjanje Boga. ajde malo iz druge perspektive da krenem:zar postojanje zivota ne pothranjuje teoriju da postoji jos nekakav zivot? viseg zivota?mozda smisao svega toga, i postojanja pride, pa mi ga samo zovemo Bog. mi znamo njegovu coveciju prirodu, ne i Bozansku, ako se ne varam.mi samo znamo da smo mi deo Njega, i On deo nas. ako je tako blagoizvoleo, i jos pride mu se svidjamo po svojoj posrnuloj prirodi, a hoce da nas uzdigne na visi nivo postojanja, zasto bi se opirali ?a bas nije posednicki raspolozen, vec toliko uvazava nasu slobodnu prirodu, da nikog ni ne prisiljava, a zove svakog. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 15, 2009 Пријави Подели Написано Јун 15, 2009 ????? ????? ?? ?????? ?? ???? ????.?? ??? ??? ?????? ???? ? ??? ??? ????? ?? ???? ?????????,??? ???????? ?? ???????? ?? ????? ?????:"???? ??? ??? ????????? ? ?? ??? ???? ?? ??? ?? ???????,??? ?????? ????? ?? ?? ????".? ?? ??? ??? ??????? ??? ????? ? ?????? ???????? ? ????? ??? ???????? ????.??? ?? ??? ????? ???? ??????????? ???????.??????? ??? ?? ?? ???????? ?? ?? ????????? ??????? ???? ? ??????? ????? ?????, ??? ?? ?? ??? ???????? ?? ??????,??? ?? ???? ?? ??????? ?????????.potpuno se pokalapa sa mojom teorijom o postojanu i nastanku nauke. ja sam ucen, al sam se skrhao ko vaza porcelanska o toliku mrznju i krv kroz biologiju. ne, nisam drustvenjak. posto sam uobrazeni jedinac najvise me zanimaju prirodne nauke, hladovina uma. a cela moja familij umetnicka. znaci ko izrod se osecam celog zivota :cheesy1: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 15, 2009 Пријави Подели Написано Јун 15, 2009 zashto mora da znashi da neko zivi ako ima stvai u njoj?imam kucu koja je opremljena i niko ne zivi, vec duzi vremenski period :)kada budesh rekao da me razumesh zashto kazem da bog ne postoji, mozemo da vodimo kontruktivnu raspravu ma razumem te-a veruj mi,ti si mali i zazov u odnosu na ivana karamazova-i njega razumem-al i dalje je covek u zabludi.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 15, 2009 Пријави Подели Написано Јун 15, 2009 zashto mora da znashi da neko zivi ako ima stvai u njoj?imam kucu koja je opremljena i niko ne zivi, vec duzi vremenski period :)kada budesh rekao da me razumesh zashto kazem da bog ne postoji, mozemo da vodimo kontruktivnu raspravu ma razumem te-a veruj mi,ti si mali i zazov u odnosu na ivana karamazova-i njega razumem-al i dalje je covek u zabludi....Kojeg isto tako ne mozesh da razumesh kao ni Dostojevskog koji ga ja napravio.tako da Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 15, 2009 Пријави Подели Написано Јун 15, 2009 ............tako da ga jedino ti razumes na jedini moguci ispravan nacin-a ti tvrdis da Boga nema. [glow=red,2,300]šah-mat![/glow] Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 16, 2009 Пријави Подели Написано Јун 16, 2009 ............tako da ga jedino ti razumes na jedini moguci ispravan nacin-a ti tvrdis da Boga nema.[glow=red,2,300]šah-mat![/glow]videsh da nisi razumeo shta sam napisao.Ivan Fjodorovic chovek kojeg je Dostojevski stvorio nije bio u zabludi kao ni Dostojevski, sve je on to lepo objasnio sad je na choveku da ga rastumachi.ja sam ga razumeo na svoj nachin i dalje ostajem pri svom da bog ne postoji, a nisam tvrdio da jemoje razumevanje Dostojevskog jedini i ispravan nachin. Tu si malo shto bi narod rekao pobrkao lonchice :wink: Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 16, 2009 Пријави Подели Написано Јун 16, 2009 ti si ga razumeo na svoj nacin a ja valjda na tudj? a posto si mi rekao da ga ne razumem,nemam sta drugo da zakljucim........dobra stvar je da smo obojica procitali knjigu Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јун 16, 2009 Пријави Подели Написано Јун 16, 2009 svoj način bingo :cheesy2: Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јун 26, 2009 Пријави Подели Написано Јун 26, 2009 slucajno nabasah na ovo: rusi izbusili rupu do pakla i snimili vapaje dusa u paklu-komentar je suvisan ????????? ?? ??? ?? ????????? ???????? ?? ??,? ???? ?? ???? ???? ??????? ?? ??????... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јун 26, 2009 Пријави Подели Написано Јун 26, 2009 ne, nisam drustvenjak. posto sam uobrazeni jedinac najvise me zanimaju prirodne nauke, hladovina uma. a cela moja familij umetnicka. znaci ko izrod se osecam celog zivota :cheesy1: ???? ??????? ?? ???????????,??. ??????????? ?? ??????? ???? ?????,??? ?????? ?? ?? ???? ??????, ????? idea Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 26, 2009 Пријави Подели Написано Јун 26, 2009 ne, nisam drustvenjak. posto sam uobrazeni jedinac najvise me zanimaju prirodne nauke, hladovina uma. a cela moja familij umetnicka. znaci ko izrod se osecam celog zivota :cheesy1: ???? ??????? ?? ???????????,??. ??????????? ?? ??????? ???? ?????,??? ?????? ?? ?? ???? ??????, ????? znam, primetio sam iz tvojih komentara :)dodatno se pojacava njihovo otudjenje zbog mojeg izbora vere клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јун 26, 2009 Пријави Подели Написано Јун 26, 2009 ох да, наравно, црна овца је сад још и то "измислила" а тако је фенси имати нову личну карту... гррр сад је то мало ван теме, али то је најактуелнији разговор од јуче. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука