Гости Guest Написано Октобар 21, 2011 Гости Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 21, 2011 Гости Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Октобар 24, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2011 Давидова је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Октобар 24, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2011 Давидова је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Октобар 24, 2011 Dušo , nisu ti se videle ikone te sam namestio - sad se vide. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Октобар 24, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viktor Ljvovic Написано Октобар 31, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2011 Једном сам у Цркви присуствовао молитви за освећење Св.Јеванђеља(контрадикција, зар не?), да ли је постојање те молитве оправдано? Питање упућујем свима, а понајвише свештеницима, дипломираним богословима или вишим стручњацима. Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 1, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 1, 2011 Чудотворные Богородичные Иконы Афона http://www.youtube.com/watch?v=9apbV3u6i2g&feature=related Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Новембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2011 Драга братијо, једно питање,да ли се иконе приликом освећивања треба остављати дуже време у цркви ? Неко каже да треба,ја нисам сигуран,кажу да треба 40 дана да стоје. Да ли је то обавезно ? Ја сам разумео да није,сад сам у недоумици. Хвала Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 2, 2011 Образ Пресвятой Богородицы Пюхтицкая Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 2, 2011 Ченстоховская икона Божией Матери Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 2, 2011 Спас поясной Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 2, 2011 Игоревская икона Божией Матери Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 2, 2011 Спас поясной Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 2, 2011 Христос в терновом венце Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука