Зорица екс Милева Написано Децембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2010 Bogorodica Kazanska Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Децембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2010 Иконописала Биљана Јоксимовић Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2010 Икона са иконостаса Цркве Манастира Дечани - око 1350 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2010 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2010 Хвала Нешоооо! :291291291: :291291291: :291291291: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2010 И ја му лупих захвалницу... :291291291: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2010 Хвала Нешоооо! 0110_hahaha 0110_hahaha nesiguranНема на чему,биће још лепих икона 0442_feel Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Пред нама су прелепе иконе везене уметнички помоћу бисера и драгог камења, са руског сајта http://www.ikona2.info/index.php Крећемо најпре са иконама Празника об иконе "Рождество" Рождество Христово. Празднуется 7 января и совпадает с зимним солнцестоянием, знаменующим "поворот к весне". Всем христианам этот праздник дорог тем, что напоминает о появлении на земле Господа нашего Иисуса Христа, посланного нам во искупление грехов человеческих. С наступлением этого праздника прекращается Рождественский пост, и до 17 января включительно у православных нет ограничений в пище и питье. материалы: фон -парча лики написаны маслом на тонком холсте, в вышивке использованы: бисер, стразы, трунцал, канитель размер 21*29 см. Мастера: Анна, Дмитрий Анна Бандуркина Анна Александровна 1973г.р. образование: Рязанское художественное училище, Московский государственный университет культуры и искусств" занималась изготовлением церковной утвари и написанием икон, вышиванием икон начала заниматься с 1995 года, сделала более 100 работ Дмитрий Бандуркин Дмитрий Викторович 1972 г.р. образование: Московский университет Министерства внутренних дел РФ. Занимается вышиванием икон с 2001года, сделал более 90 работ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука