Jump to content

Гласање: Квалитет црквених часописа

Оцени ову тему

5 члановâ је гласало

1. 1. Какав је квалитет црквених часописа

• Углавном је добар
    • Углавном је просечан
    • Углавном је лош
      0
    • Сем пар часописа остало нема смисла издавати
    • Ништа од понуђеног

Препоручена порука

• Гости

Шта мислите о овој теми?

Ја сам мишљења да сем пар часописа (типа Светигора, Видослов, можда Саборност (браничевска епархија), са осталим часописима нисам нешто задовољан.

Можда генерално црквени часописи у доба савремених информационих технологија губе свој смисао.

Подели на овим сајтовима

Шта мислите о овој теми?

Ја сам мишљења да сем пар часописа (типа Светигора, Видослов, можда Саборност (браничевска епархија), са осталим часописима нисам нешто задовољан.

Можда генерално црквени часописи у доба савремених информационих технологија губе свој смисао.

Ја сам владики бачском још 90-их предлагао прављење таблоидног православног часописа.

Свима се свидела идеја и владики, бат нешто је запело, као наводно кинта...

Подели на овим сајтовима

Мој избор је Православни Мисионар/ уређује отац Оливер Суботић/, не купујем га редовно мени одговара.

Православни пут, који је заиста био непревазиђен, али који одавно више не излази.

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...