Jump to content

Da li se u Srbiji samuje zbog nerealnih očekivanja?

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

a na šta padate, ajd' sad? :)

Na ceo paket. :D Ozbiljno.

Najvise obracam paznju na body language, kako hoda, drzi ruke, okrece glavu i ostalo. Privlaci me vibe, ne nesto odredjeno. Zato i svedocim da ne postoje "tipovi" zena/muskaraca, to je jeres! :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Bas dugo je pokusavao da me smuva dok mi nije jednom besno rekao da je imao svaku koju je hteo ali da jedino mene nije mogao.

E osim tog ideoloskog problema imao je jednu ozbiljnu manu. Kad ga uvatis za pozadinu tj kad pokusas osetis samo kosku. Suv, suvonjav, pri tom visok skoro metar devedeset, ali nema osim koze ni gram masti na sebi. E taj osecaj kad uvatis kosku mesto malo mesa je fuuuuj da prostite na izrazu.

Није те смув'о, ал си га, да простиш, ”ватала” за позадину? :D

Подели на овим сајтовима

to sam i ja lepo rek'o, pa se ljutili na mene sto ne obrazlazem :/

obrazlozih se na nekoj predhodnoj temi...( ali ne umem da se citiram odande - ovde :blush: ) mozda zbog toga...a i nisi im'o emotikon.... :)))  

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Najvise obracam paznju na body language, kako hoda, drzi ruke, okrece glavu i ostalo. Privlaci me vibe, ne nesto odredjeno. Zato i svedocim da ne postoje "tipovi" zena/muskaraca, to je jeres! :D

Dzu biraj hoces li da te upoznam sa Sean Opray ili Simon Nessman, ali mozda volis misicavije moze Marc Fitt ili nekog UFC borca mada oni nemaju dobar body language hehheehhehe :D

Подели на овим сајтовима

Dzu biraj hoces li da te upoznam sa Sean Opray ili Simon Nessman, ali mozda volis misicavije moze Marc Fitt ili nekog UFC borca mada oni nemaju dobar body language hehheehhehe :D

Nista meni ove 2D fotkice ne znace. :( Morala sam da googlam, btw, nije fer. :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Pa napokon da progovori žensko: BODY LANGUAGE, BABY!  :D  (btw, odličan album iistog naziva)

Fizička ljepota je..pa hmm kako bih rekao - zakon..ona je očigledna...tu ne trebaju objašnjenja, rečnici, pojmovi, instituti itd.

Stiče se utisak da živimo u surovom svijetu, suviše tjelesnom sa jedne i suviše fragilnom sa druge strane...ko preživi pričaće.

Подели на овим сајтовима

Nista meni ove 2D fotkice ne znace. :( Morala sam da googlam, btw, nije fer. :D

Evo Sean i Simon, mada su nasminkani jer su radili reviju heeheheh

Evo ga Marc Fitt, kao da mi je brat blizanac hehehehehe :) , mada nisam vise u tome:

Подели на овим сајтовима

@@Јелена011

Ti nisi bila nimalo laka ženska, kol'ko ja kapiram iz ove tvoje priče.   :aplauz:

(a taman sam pomislio da nisi kompetentna za ovu temu   :D )

Haaha, evo moja draga majka svaki put kad ga vidi na tv-u posto je neka faca od savetnika uzdahne i kaze eto s njim nisi htela da budes  :coolio:  :unbelieveble:

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

To nemoj da te brine. Da sam slusala roditelje, ko zna s kim bih zaglavila. To sto je on tamo neki savetnik tebi ne garantuje mir i srecu, a valjda ti je to najvaznije.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

I jos nesto da ti kazem. Druzila sam se sa mnogima koji su vazili za face. Njihovo ponasanje prema devojkama je bilo... pa kako da ti kazem.... idiotski. Retko ko je bio faca i na tom polju. :)

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...