Џуманџи Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 a na šta padate, ajd' sad? Na ceo paket. Ozbiljno.Najvise obracam paznju na body language, kako hoda, drzi ruke, okrece glavu i ostalo. Privlaci me vibe, ne nesto odredjeno. Zato i svedocim da ne postoje "tipovi" zena/muskaraca, to je jeres! Pancakes, Плутон, Anika and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 a na šta padate, ajd' sad? Na sta oces ... ... Плутон, Pancakes and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Bas dugo je pokusavao da me smuva dok mi nije jednom besno rekao da je imao svaku koju je hteo ali da jedino mene nije mogao. E osim tog ideoloskog problema imao je jednu ozbiljnu manu. Kad ga uvatis za pozadinu tj kad pokusas osetis samo kosku. Suv, suvonjav, pri tom visok skoro metar devedeset, ali nema osim koze ni gram masti na sebi. E taj osecaj kad uvatis kosku mesto malo mesa je fuuuuj da prostite na izrazu. Није те смув'о, ал си га, да простиш, ”ватала” за позадину? Плутон and Ronald је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 to sam i ja lepo rek'o, pa se ljutili na mene sto ne obrazlazem :/ obrazlozih se na nekoj predhodnoj temi...( ali ne umem da se citiram odande - ovde ) mozda zbog toga...a i nisi im'o emotikon.... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Na ceo paket. Ozbiljno. Najvise obracam paznju na body language, kako hoda, drzi ruke, okrece glavu i ostalo. Privlaci me vibe, ne nesto odredjeno. Zato i svedocim da ne postoje "tipovi" zena/muskaraca, to je jeres! Dzu biraj hoces li da te upoznam sa Sean Opray ili Simon Nessman, ali mozda volis misicavije moze Marc Fitt ili nekog UFC borca mada oni nemaju dobar body language hehheehhehe Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 To je bio pokusaaaaaaj Morala sam coveku da pruzim sansu Ronald and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Dzu biraj hoces li da te upoznam sa Sean Opray ili Simon Nessman, ali mozda volis misicavije moze Marc Fitt ili nekog UFC borca mada oni nemaju dobar body language hehheehhehe Nista meni ove 2D fotkice ne znace. Morala sam da googlam, btw, nije fer. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Na ceo paket. Ozbiljno. Najvise obracam paznju na body language, kako hoda, drzi ruke, okrece glavu i ostalo. Privlaci me vibe, ne nesto odredjeno. Zato i svedocim da ne postoje "tipovi" zena/muskaraca, to je jeres! Pa napokon da progovori žensko: BODY LANGUAGE, BABY! (btw, odličan album iistog naziva) Fizička ljepota je..pa hmm kako bih rekao - zakon..ona je očigledna...tu ne trebaju objašnjenja, rečnici, pojmovi, instituti itd. Stiče se utisak da živimo u surovom svijetu, suviše tjelesnom sa jedne i suviše fragilnom sa druge strane...ko preživi pričaće. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Na sta oces ... ... i don't mind a dirty girl... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Nista meni ove 2D fotkice ne znace. Morala sam da googlam, btw, nije fer. Evo Sean i Simon, mada su nasminkani jer su radili reviju heeheheh Evo ga Marc Fitt, kao da mi je brat blizanac hehehehehe , mada nisam vise u tome: http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Nemam ja yt. Ne mogu vidjet', jadan ne bio, ne staj mi na muku. Ronald је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 @@Јелена011, Ti nisi bila nimalo laka ženska, kol'ko ja kapiram iz ove tvoje priče. (a taman sam pomislio da nisi kompetentna za ovu temu ) Haaha, evo moja draga majka svaki put kad ga vidi na tv-u posto je neka faca od savetnika uzdahne i kaze eto s njim nisi htela da budes Плутон and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 To nemoj da te brine. Da sam slusala roditelje, ko zna s kim bih zaglavila. To sto je on tamo neki savetnik tebi ne garantuje mir i srecu, a valjda ti je to najvaznije. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Na sta oces ... ... nema potrebe da padate, dovoljno je da pricamo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 I jos nesto da ti kazem. Druzila sam se sa mnogima koji su vazili za face. Njihovo ponasanje prema devojkama je bilo... pa kako da ti kazem.... idiotski. Retko ko je bio faca i na tom polju. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука