Anika Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Pricate o glupostima. Vidjala sam savrseno gradjene i lepe muskarce, koji su me jako odbijali. I kad ih sretnem, pripadalo mi je malo muka. Ne znam kojim recima to da objasnim, osim da kazem da padam na sarm i inteligenciju, ali znam da vama to nije dovoljno i da zvuci kao fraza. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Pricate o glupostima. Vidjala sam savrseno gradjene i lepe muskarce, koji su me jako odbijali. I kad ih sretnem, pripadalo mi je malo muka. Ne znam kojim recima to da objasnim, osim da kazem da padam na sarm i inteligenciju, ali znam da vama to nije dovoljno i da zvuci kao fraza. Pa dobro Anika mislim da je subjektivno stvar zasto se neko nekome svidja. Tebi je neko mozda odlicno gradjen, a meni to nije, ovde dosta toga zavisi i od kriterijuma. Tebi se svidjaju inteligentni i sarmantni muskarci, ali opet mozemo da postavimo pitanje sta je za tebe inteligentan i sarmantan muskarac? http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Vrlo je lako i moguće da osoba koja je po svim opštim kriterijumima savršeno lepa i zgodna neke osobe uopšte ne privlači ili čak odbija. Raznih faktora tu ima. Arsenija, Danijela and Ronald је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Pa nemam pojma. Vazim za osobu koju nije lako osvojiti i cini mi se da i mene privlace isti takvi primerci medju muskarcima. Kad vidim ili znam da je taj neki bio sa mnogo njih, prosto mi se gadi. Neša_ and Ronald је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Pa nemam pojma. Vazim za osobu koju nije lako osvojiti i cini mi se da i mene privlace isti takvi primerci medju muskarcima. Kad vidim ili znam da je taj neki bio sa mnogo njih, prosto mi se gadi. Znaci ako je imao mnogo djevojaka, nema sanse? http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Zanimljiva diskusija na temu da je "beauty in the eye of the beholder"...indeed..ali, koliko je to težak krst koji treba nositi se najbolje ogleda onda kada...pogađate....onda kada se upravo nađe u oku onoga koji treba da tu ljepotu, banalan primjer, recimo, žensku ljepotu osvaja, a sam je u tom ženskom oku ispod svakog vrjednosnog kriterijuma. Tu kolapsiraju svjetovi, univerzumi, multiverzumi... Na drugoj temi, žene pitaju muškarce, sam postavio isto naizgled banalano pitanje da li bi izlazile sa vidno nižim i sitnijim muškarcem, i nisam dobio neke odogovre.Pa zato što u realnosti, kako reče Juan, koliko god nešto bilo individualno, ipak je bitno.Zaključak: veličina je bitna. I da nije u suštini bitna, ipak mali kepec od 1.68 da bi osvojio njegovu "beauty" koja se krije u njegovom oku, a nalazi se na nekom uzvišenju od 1.85, ipak treba da upregne sve daleko više životne snage da bi je osvojio ili kako to već ide... Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Pricate o glupostima. Vidjala sam savrseno gradjene i lepe muskarce, koji su me jako odbijali. I kad ih sretnem, pripadalo mi je malo muka. Ne znam kojim recima to da objasnim, osim da kazem da padam na sarm i inteligenciju, ali znam da vama to nije dovoljno i da zvuci kao fraza. Можда ће бити мање неспоразума ако користимо формалнији језик. Имамо следеће објекте, скупове објеката и концепата (у математичком смислу, да ме не линчују феминисткиње): 1. скуп свих жена 2. скуп свих могућих година старости 3. функцију ”старост” која свакој жени из 1 придружује број из 2 4. скуп свих мушкараца 5. скуп физичких изгледа 6. функцију ”изглед” која сваком мушкарцу из 2 придружује одређени физички изглед из 3 7. објекат који описује свиђање. У стварности није у питању дискретна вредност, али зарад једноставности дискусије узећемо да може имати вредност ”свиђа ми се”, ”не свиђа ми се” ”небитно ми је” 8. функцију ”мишљење о изгледу” која жени из 1 и изгледу из 5 приписује једну од вредности из 7 9. функцију ”Хуан је познаје” која свакој жени из 1 приписује вредност ”да” или ”не” 10. функцију ”била би с њим” која свакој жени из 1 приписује листу мушкараца из 2 с којима би била у вези или је била у вези 11. функцију ”име” која свакој жени из 1 придружује име Ево шта је Јеца написала: Mi zene ne padamo toliko na to lep...prodje nas tamo u osnovnoj skoli, znas ono mastanje princ da bude lep plavih ociju i te fore... Posle nas to ne tangira toliko rekla bih Што отрилике значи ово: за сваку жену ж такву да је старост(ж) > 15 и за сваког мушкарца м из 2 важи следеће: ”мишљење о изгледу”(ж, излед(м)) = ”небитно ми је” Ја сам то довео у питање рекавши следеће: још нисам упознао неку која воли духове без тела и која би била са мушкарцем који је физички не привлачи. На горе дефинисаном формалном језику то се може исказати овако: нека је жх скуп свих елемената ж таквих да за њих важи ”Хуан је познаје”(ж) = ”да”. Тада за свако ж и свако м из ”била би с њим”(ж) важи ”мишљење о изгледу”(ж, изглед(м)) = ”свиђа ми се” А онда се појави Аника и крене: Pricate o glupostima. Мени се свиђа... Ја... За мене.... Нигде нисам написао ништа у стилу: нека је ж жена за коју важи име(ж) = Аника. Тада за ж важи... С ким се тачно препиреш када нико није рекао шта ти волиш или не волиш? Ronald and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Можда ће бити мање неспоразума ако користимо формалнији језик. Имамо следеће објекте, скупове објеката и концепата (у математичком смислу, да ме не линчују феминисткиње): 1. скуп свих жена 2. скуп свих могућих година старости 3. функцију ”старост” која свакој жени из 1 придружује број из 2 4. скуп свих мушкараца 5. скуп физичких изгледа 6. функцију ”изглед” која сваком мушкарцу из 2 придружује одређени физички изглед из 3 7. објекат који описује свиђање. У стварности није у питању дискретна вредност, али зарад једноставности дискусије узећемо да може имати вредност ”свиђа ми се”, ”не свиђа ми се” ”небитно ми је” 8. функцију ”мишљење о изгледу” која жени из 1 и изгледу из 5 приписује једну од вредности из 7 9. функцију ”Хуан је познаје” која свакој жени из 1 приписује вредност ”да” или ”не” 10. функцију ”била би с њим” која свакој жени из 1 приписује листу мушкараца из 2 с којима би била у вези или је била у вези 11. функцију ”име” која свакој жени из 1 придружује име Ево шта је Јеца написала: Што отрилике значи ово: за сваку жену ж такву да је старост(ж) > 15 и за сваког мушкарца м из 2 важи следеће: ”мишљење о изгледу”(ж, излед(м)) = ”небитно ми је” Ја сам то довео у питање рекавши следеће: На горе дефинисаном формалном језику то се може исказати овако: нека је жх скуп свих елемената ж таквих да за њих важи ”Хуан је познаје”(ж) = ”да”. Тада за свако ж и свако м из ”била би с њим”(ж) важи ”мишљење о изгледу”(ж, изглед(м)) = ”свиђа ми се” А онда се појави Аника и крене: Нигде нисам написао ништа у стилу: нека је ж жена за коју важи име(ж) = Аника. Тада за ж важи... С ким се тачно препиреш када нико није рекао шта ти волиш или не волиш? Nemoj biti previse intaligentan, to je privlaci, heehehheh http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Ne, na ovaj nacin me ne privlaci... Koliko covek izgubi vremena ni za sta... Da bi me pitao neko njegovo pitanje na koje naravno nece dobiti nikakav odgovor, jer je u startu doneo neki svoj zakljucak. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 "Prsten je mali, a večna tuga": Devojka javno ponizila dečka zbog dijamanta Možda će neki pomisliti da je ovaj momak “izbegao metak“ kada je njegova, sad već bivša devojka odbila prosidbu. Bizar | Bulevar | utorak, 22.12.2015. | 15:10 Komentari 0 Neimenovan momak iz Kine napravio je pravi spektakl kako bi oduševio svoju devojku i zaprosio je. Sve je išlo po planu, dok na red nije došao prsten. Problem je bio dijamant. Devojka je zaplakala kada je momak kleknuo i zaprosio je, ali kada je videli veličinu prstena, okrenula se i otišla u nepoznato. Kasnije u medijima je osvanula njihova prepriska u kojoj je devojka napisala: “Dogovorili smo se o veličini dijamanta. Zašto je bio manji nego što sam tražila“. Sada se postavlja pitanje, da li je on kriv ili je ona bahata? http://bulevar.b92.net/bizar.php?yyyy=2015&mm=12&dd=22&nav_id=1077485 I pitanje na kraju članku da li je on kriv Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Ne, na ovaj nacin me ne privlaci... Па шта сад да радим? Како живети да наставим, авај... Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Па шта сад да радим? Како живети да наставим, авај... Moraces sa evolucionizmom hheheheeh, to najbolje uspjeva posto je programiranje ne interesuje http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Juan, jaoj kako divno objasnjenje, samo prevideo si "ne padamo toliko", akcenat na toliko, dakle nije contitio sine qua non, ili ti matematicki mozda pre da se skup muskaraca podeli na dva podskupova, ali opet od svake zene definisan posebno. Ako pokusam da definisem ne mogu - neko voli nize, neko ce biti sa covekom i patuljastog rasta, meni ne smetaju ni invalidi niti sta znam, sad me bas teras da se razmislim sa kojom to "kategorijom" muskaraca ne bih bila tj koja bi bila u tom skupu "definitivno nemoguce opcije". Moze neko da bude fizicki i jako ruzan i neprivlacan pa da pobije to drugim kvalitetima, sta znam, sad razmisljam skroz hipoteticki. Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Jeco nema to veze, moze neko da bude 184 cm i da ima 73 kg, ali da bude perfektno gradjen, sto je i normalna kilaza. Kristijano Ronaldo je 185cm ima 78kg, a nije bas zgoljav.Ja sam primjetio da zene cesto vole da su im muskarci malo losiji fizicki od njih, iz tog razloga im je drago sto imaju stomacic itd. Mislim subjektivna je stvar sta se kome svidja, kakav fizicki izgled, ali Bred Pit u Troji, sigurno bolje izgleda od Deni Devita, mada Deni moze da se svidja nekome iz drugih razloga, ovde ne govorim o uzrocima zabavljanja vec o fizickom izgledu, jer sam provodeci vrijeme u teretani od malih nogu vidio toliko zgodnih zena i muskaraca da mi je to sasvim normalno, fizicki izgled ti postane totalno nebitan, valjda zbod stalnog raspravljanja o istom. Tebi se svidjaju piniji muskarci, ali mozda je to nacin da prikrijes neke svoje fizicke nedostatke. E da prostis sada ja znam kakav mi je muz ali da procenim to po kilama ko kako izgleda kad kazes ju neko je debeo sa toliko i toliko kila. Kod muskaraca to mi bas ne ide. Nekada mi se neko fizicki dopadne da ima recimo 80, a neko ima 100, neko mi je sa sto previse krupan. Zapazila sam da mi smeta bez obzira na kilazu tromost kod muskarca, neka mlitavost tela. Nek bude skladno, konkretna brojka je manje vazna. I nek malo makar tkiva ima na sedalnom delu :D Ja sam nekad izgledala normalno, sada sam zbog iks ipsilon faktora trokrilni ormar, bez lazi i prevare. Moj muz definitivno bolje izgleda od mene, cak i smesno. Kad krenemo da jedemo, ja mogu tri obroka za vreme i kolicinu koju on pojede, pa opet smo ko stanlio i olio. I to ponekad smeta samo meni Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Шта све у животу нећу чути... Ma tip je bio skroz nafatiran, porodicno. Asistent plus istrazivac gde sve ne, ovo asistentsko mesto je bilo privremeno i vise iz neke ljubavi i saradnje s profesorom. Nego smo bili dva sveta, on iz nekog polu burzujizma, onako pun sebe i slicno, sve mu je bilo ispod casti, on baja i te fore. Bas dugo je pokusavao da me smuva dok mi nije jednom besno rekao da je imao svaku koju je hteo ali da jedino mene nije mogao. I sta da mu covek na to kaze Ronald је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука