Juanito Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Da si zensko to bi imalo efekta, vako nista. Mi zene ne padamo toliko na to lep...prodje nas tamo u osnovnoj skoli, znas ono mastanje princ da bude lep plavih ociju i te fore... Posle nas to ne tangira toliko rekla bih Ми изгледа познајемо сасвим другачије жене... Neša_ and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Da si zensko to bi imalo efekta, vako nista. Mi zene ne padamo toliko na to lep...prodje nas tamo u osnovnoj skoli, znas ono mastanje princ da bude lep plavih ociju i te fore... Posle nas to ne tangira toliko rekla bih a na šta padate, ajd' sad? Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Ми изгледа познајемо сасвим другачије жене... Hahaha Gledaj, to je individualna stvar. Otkud ja znam sta je njemu lepo. Ja nikad nisam volela lepe muskarce, ono zenskasto lepo, bred pit fazon. To mi je fuj. Na uzorku od barem pedest zena ni jedna nije u tom fazonu a da je preko trideset. Vecina mojih prijateljica jos iz srednje skole, udatih i slicno, sada ima muzeve koji su poceli da celave primetno, da sede i slicno. Mislis da se brinu? Jok vala... Od te spoljasnje lepote jedino sto cenimo su - negovanost u smislu nece ici prljav i u dronjcima bas napolju, da ima lepe zube - dakle da je fizicki vidljivo da vodi racuna o sebi i higijeni. Mene recimo uzasno iritira kad vidim da muskarac ide po gradu u prljavim cipelama, aman postoji cetka i krpa. Dakle ono fizicki sto i nije urodjeno nego sto je rezultat nekog vaspitanja, urednosti i slicno. Al ne da je zategnut i ulickan jer i to ume da odbije, ne volimo izvestacenost. E da, ruke...dakle nepotkresani nokti prljavi i slicno su odvojni do neslucenih razmera. Dakle sve ono na sta covek sa malo vode i sapuna moze da popravi, a nema veze s onim sto mu je Bog dao. Inace sve je individualno, moj brat je recimo uvek birao zene po tri kriterijuma - ekstra mrsava (ako ima siroke kukove kad rodi udebljace se), kovrdzava kosa i ogroman nos. Sve devojke su mu bile iste takve i to je must have. Ako nije nosata, mrsava i kovrdzava moze da ide gola oko njega, nema sile da ce je pogledati... Nije estetika toliko problem zenama koliko muskarcima. I recimo zanimljivo - vecina zena koje ja poznajem ima punije muskarce, dakle ne mrsave, nego onako imaju stomacic, to im je skroz simpaticno i seksi u ovim godinama. Moze da bude i atletski i da vezba i slicno, to je isto kul, ali ne da sad nesto ide u krajnost. Iskreno meni to smeta kod ovog mog, mnogo je mrsav, nigde pas za sta da ga uhvati. A nas dvoje smo suste krajnosti Meni to ponekad smeta i on se ubi od smeja kad mu to kazem, samo sto sta ce, iovako previse jede ne moze da dobaci 75kg i kraj Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Znam da je džabe da se zaljubim. To sve vreme i pričam. Vi se baš nešto i ne ložite na ljubav. Drago mi je da se tu slažeš sa mnom. Ja već izgovaram "de mi je bila pamet", jer sam imao šansu da odem u Nemačku, pa je nisam iskoristio. Sad bi se devojke lepile za mene, zbog mog "samopouzdanja i sigurnosti". Tako je Tvrtko, dzabe ti je, sve je to iluzija, najbolje je postati matori cinik. To je tako seksi da nemas pojma. Ima ljudi koji ce te rado posavetovati kako da postanes matoro dzangrizalo kome sve smeta i svi su mu krivi za sve. Icice ti od ruke ta uloga. Opa, dakle da si otisao bilo bi ranije sve...Super, ne daj Boze da pomislis da si ti mogao da nesto uradis drugacije, da promenis svoje vidjenje i slicno...Niposto nikako nije do tebe. Zene, uh te stare varalice, sve se lepe za lose momke, za one s parama i druge. Konacno su mi se otvorile oci, hvala ti! Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Mi zene ne padamo toliko na to lep...prodje nas tamo u osnovnoj skoli, znas ono mastanje princ da bude lep plavih ociju i te fore... Posle nas to ne tangira toliko rekla bih To ti u svoje ime, znaš Princ mi nije trebao ni u osnovnoj, ali lep i plavook - to je druga priča E, sad, ljudi generalno nemaju svi isti ukus - imam drugaricu koja se uvek ložila na likove sa velikim nosevima. Svako vreme ima svoje ideale lepote, ali ne mogu ti obrasci na svakog u potpunosti da izvrše uticaj. Neša_ and Јелена011 је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Neču da se falim al imam plave oći.... Плутон је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 @@Kratos, Jedno je sigurno: lepši sam od njega. Đaba kad nemaš šuške. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Gledaj, to je individualna stvar. Па јесте индивидуално, али је битно. Нисам ни рекао да све жене воле високе, атлетски грађане, овакве или онакве, већ се скоро све које знам ложе физички на неке типове мушкараца. Неке воле овакав или онакав нос, неке воле ове бледе и крупне скандинавце, неке црнце, неке воле велики нос, неке воле лепе руке и рамена (шта год то њима било). Неке воле ћелаве или проседе, неке мисле да су старији мушкарци физички лепши. Многе кажу да воле да виде лепу мушку позадину (шта год то било). Али још нисам упознао неку која воли духове без тела и која би била са мушкарцем који је физички не привлачи. Paradoksologija, Џуманџи and Ronald је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Eto ja ti rekoh sta mene privlaci, dakle da bude "negovan". Samo jednom davno sam upoznala decka koji mi je bio toliko ruzan da nisam mogla da budem sa njim. Ja sam bila mlada, tek upisala faks, dosta drugacija fizicki i nisam mislila da robujem stereotipima kad sam upoznala njega. I nije on bio ruzan u smislu da je imao nesto viska ili nesto prenaglaseno, secam se da je bas to, bio kao avet, kao da nije imao crte lica, kao da je bio beba. Da li je on bio fizicki bolestan ili je nesto drugo u pitanju, ali je njegovo lice toliko bilo cudno i nedefinisano da je to mene bukvalno preplasilo. Vise mu se ne secam lika, ali secam se svog opisa - kao da nema crte lica. Sve drugo zavisi od osobe, ali u principu primetim zube, ruke osmeh. I ako ima bradu dobije plus od mene Sto se pozadine tice...jedan decko sa fakulteta me je svojevremeno jurio. Nismo bili zajedno jer smo bili iz razlicitih svetova i meni je to bilo potpuno suludo. On mlad, nadobudan i bogat, asistent koji ne zna sta ce s parama i sa manjkom vremena, ja jedina riba koja ga je u zivotu odbila. E osim tog ideoloskog problema imao je jednu ozbiljnu manu. Kad ga uvatis za pozadinu tj kad pokusas osetis samo kosku. Suv, suvonjav, pri tom visok skoro metar devedeset, ali nema osim koze ni gram masti na sebi. E taj osecaj kad uvatis kosku mesto malo mesa je fuuuuj da prostite na izrazu. To je problem s muskom pozadinom. Mora makar malo da je ima, ne volite samo vi pozadine i jos ponesto Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Da li se u Srbiji samuje zbog nerealnih očekivanja? Da. Navedite neka od nerealnih ocekivanja . ( ovaj emotikon oznacava pogled ispod naocara , koji profesor upucuje studentu koji ili cuti ili se sprema da lupi neku glupost ...) Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Znači ne valja mi ni to što sam nabildovan ? Da se bildujes imas vremena, a da prosetas sa zenom i izvedes je na kafu to nemas? Teretana kosta barem hiljadu dinara mesecno, to je barem tri kafe Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Teretana kosta barem hiljadu dinara mesecno, to je barem tri kafe Joga 3 x vise . To je onda -> 3x3 kafe ... I anatema gratis . Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 asistent koji ne zna sta ce s parama Шта све у животу нећу чути... Лапис Лазули, Плутон, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Потврда за водоинсталатера У ”Таковским новинама” уредник Бошко Ломовић је објавио чланак да је у Горњем Милановцу један младић тражио од свог предузећа да му изда потврду да је водоинсталатер. Наумио човек да се жени па, вели, може с том писаном папирном препоруком да испроси девојку коју пожели. Не дај Боже, закључак је чланка, да сличну такву исправу из сличних намера добије и покаже неки млади професор. Остао би довека неожењен. Радојко Николић, ”Пролазне прилике” Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Eto ja ti rekoh sta mene privlaci, dakle da bude "negovan". Samo jednom davno sam upoznala decka koji mi je bio toliko ruzan da nisam mogla da budem sa njim. Ja sam bila mlada, tek upisala faks, dosta drugacija fizicki i nisam mislila da robujem stereotipima kad sam upoznala njega. I nije on bio ruzan u smislu da je imao nesto viska ili nesto prenaglaseno, secam se da je bas to, bio kao avet, kao da nije imao crte lica, kao da je bio beba. Da li je on bio fizicki bolestan ili je nesto drugo u pitanju, ali je njegovo lice toliko bilo cudno i nedefinisano da je to mene bukvalno preplasilo. Vise mu se ne secam lika, ali secam se svog opisa - kao da nema crte lica. Sve drugo zavisi od osobe, ali u principu primetim zube, ruke osmeh. I ako ima bradu dobije plus od mene Sto se pozadine tice...jedan decko sa fakulteta me je svojevremeno jurio. Nismo bili zajedno jer smo bili iz razlicitih svetova i meni je to bilo potpuno suludo. On mlad, nadobudan i bogat, asistent koji ne zna sta ce s parama i sa manjkom vremena, ja jedina riba koja ga je u zivotu odbila. E osim tog ideoloskog problema imao je jednu ozbiljnu manu. Kad ga uvatis za pozadinu tj kad pokusas osetis samo kosku. Suv, suvonjav, pri tom visok skoro metar devedeset, ali nema osim koze ni gram masti na sebi. E taj osecaj kad uvatis kosku mesto malo mesa je fuuuuj da prostite na izrazu. To je problem s muskom pozadinom. Mora makar malo da je ima, ne volite samo vi pozadine i jos ponesto Jeco nema to veze, moze neko da bude 184 cm i da ima 73 kg, ali da bude perfektno gradjen, sto je i normalna kilaza. Kristijano Ronaldo je 185cm ima 78kg, a nije bas zgoljav.Ja sam primjetio da zene cesto vole da su im muskarci malo losiji fizicki od njih, iz tog razloga im je drago sto imaju stomacic itd. Mislim subjektivna je stvar sta se kome svidja, kakav fizicki izgled, ali Bred Pit u Troji, sigurno bolje izgleda od Deni Devita, mada Deni moze da se svidja nekome iz drugih razloga, ovde ne govorim o uzrocima zabavljanja vec o fizickom izgledu, jer sam provodeci vrijeme u teretani od malih nogu vidio toliko zgodnih zena i muskaraca da mi je to sasvim normalno, fizicki izgled ti postane totalno nebitan, valjda zbod stalnog raspravljanja o istom. Tebi se svidjaju piniji muskarci, ali mozda je to nacin da prikrijes neke svoje fizicke nedostatke. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука