Јелена011 Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 Ti koji su te nasli, se smeskaju na predrasude i stereotipe interneta i jedva cekaju jos tih paradoksa Samo nemojte vise s instrumentima, moracemo mladuncetu da kupimo violinu, skroz se naprimao, ali ne prestaje da prica o njoj. I sad se ganjamo kako dete sa cetri i po da krene da uci da svira, treba ovih dana da nam stigne prijatelj violinista da ga propita Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 Ja mislim da ti uopšte nisi feministkinja i da ga ne spomeneš u rečenici a to čini mi se namerno i svesno radiš niko ne bi ni pomislio da jesi.On ti dođe kao neka provokacija da započneš priču o kulturološkim stereotipima. A ti si čitao sve klasike feminističke misli i stručnjak si za to šta to jeste, a šta nije feminizam? Andrea Dvorkin se često pominje kao najradikalnija feministička autorka. Ja ne znam puno društvenih teoretičara koji pokazuju i približno toliko empatije, razumevanja i nežnosti za sve - da, i muškarce, naravno. To što neko vidi pominjanje feminizma kao provokaciju samo pokazuje da je naseo na propagandu po kojoj su feministkinje... pa, eto, ne znam, šta tačno? Dekonstrukcija stereotipa jeste bitan deo feminističke misli - i dobro donosi i muškarcima i ženama. Ali dalje možemo na temi o feminizmu. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 Skoro sam negdje procitao da slavne licnosti sve vise zenskoj djeci daju muska imena.... mislim da i paradoksologija nosi jedno musko ime... paradoksologijo da se mozda ne zoves Zarko? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 1. Feministkinje imaju ubeđenje da su SAMO žene ugrožene ?!? 2. Odlično što neko ko mrzi feministkinje iz principa neće startovati feministkinje. Ne bi valjalo da je suprotno. El znaš da su moje drugarice feministkinje uglavnom udate srećno, za muškarce koji im odgovaraju kao jednaki partneri? One koje se ne deklarišu tako u daleko manjem procentu. To sam tek sad shvatila, zbog tebe. Zanimljivo. Nemam objašnjenje, samo lično iskustvo i percepciju. 1: Не знам,волео бих да је тако, али тај покрет и идеологија фаворизује жену и њена права,или се можда варам ?! 2:Мени су феминисткиње скроз непривлачне, асексуалне,мушкараче и лезбоси углавном, те нису у мојој сфери интересовања... Е јел знаш да су моје другарице хришћанке ,врло свесне своје улоге у Цркви,породици и друштву уопште,уз то паметне,образоване жене,у врло срећним браковима,и последње место где би тражили или се жалили за неки проблем,а везан за њихов пол,је феминистички покрет,удружење,идеје,ставови или шта већ... Ја стварно не знам у чему је твој проблем,али је скроз идиотски тражити права за жену преко фем-покрета,а уз то себе декларисати као православну хришћанку ???!!! Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 21, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2015 daj neki novi snimak, neki buzuki, da razbijem koji tanjir За сад само инстурментал. Отпеваћу кад будем припит. https://www.pouke.org/forum/topic/41127-el-rincón-de-juan/?p=1377290 Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Децембар 21, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2015 Сад ће то и у Србији да заживи, ако већ није... Тешко, нарочито тако масовно. Нисам анализирао и тражио разлоге, ал' код нас генерално то слабо иде. Ајд' раније кад је мало људи имало нет, ал' ни сад ти сајтови и апликације који су специјализовани за упознавање итд. нису популарни, а смартфоне имају сви од 7-107. Једино за шта знам да се мало више користи у ту сврху је Фејсбук мада је и то више за неке случајеве кад се људи већ однекуд знају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 21, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2015 Skoro sam negdje procitao da slavne licnosti sve vise zenskoj djeci daju muska imena.... mislim da i paradoksologija nosi jedno musko ime... paradoksologijo da se mozda ne zoves Zarko? 2:Мени су феминисткиње скроз непривлачне, асексуалне,мушкараче и лезбоси углавном, те нису у мојој сфери интересовања... ... Ја стварно не знам у чему је твој проблем,али је скроз идиотски тражити права за жену преко фем-покрета,а уз то себе декларисати као православну хришћанку ???!!! Eto, ljudi, praštajte - obično se trudim da odgovorim, ali ne bih umela baš lepo da reagujem na ove stereotipne i/ili lične napade, pa ako želite odgovor, pogledajte ostalih stotinak poruka u kojima sam na slične stvari odgovarala. Juče sam se pričestila i lepše mi je da uopšte ne uđem u ovakve razgovore. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 21, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2015 Da li se u Srbiji samuje zbog nerealnih očekivanja? Da. Фидер, Danijela, Neša_ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Da li se u Srbiji samuje zbog nerealnih očekivanja? Da. to sam i ja lepo rek'o, pa se ljutili na mene sto ne obrazlazem :/ A ti si zensko, vidis kako na tebe nece! 'De je sad Paradoksologija?! Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Ovo nije vic. Došla mlada žena na Kalenićevu pijacu, stala kraj tezge i pita baku pošto zelena salata. Ova joj kaže. Pošto zelen? Pošto mladi luk? Na svaki odgovor kaže: skupo! - Ama nije, ćero, skupo - dozlogrdi prodavačici - nego si se ti loše udala. El viš Tvrtko da si ti sve vreme u pravu a oni tu tebi nešto da si u tripu. Иван ♪♫ and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Jaoj kakav danak neiskustvu U pravu si ti Tvrtko, skroz si u pravu! Neces ti brate nikad da nadjes zenu, bez minimum hiljadu evra primanja mesecno, nemoj ni da pokusavas. Dzabe da se zaljubis, da ti se razbudi nada, a tek vera i ljubav, ma jok. Pisi propalo. Samo gledaj svoj racun, sta da ti kazem, rad, rad i samo rad. Radi i nemoj da se nadas nicemu vise od onog kuca poso. Samo, jednog dana, tamo daleko, pazi da ne izgovoris jednu jako opasnu recenicu - eh da sam samo ili neku varijaciju na temu "da mi je ova pamet a one godine". Covek je sazdan od sna... Плутон and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Radi i nemoj da se nadas nicemu vise od onog kuca poso. Pa nemo tako nije Tvrtko Ekrem. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Nije, ekrem je samo ne znam na koju foru to uspeo da unovci, koliko god nama debilno to izgledalo Al od Tvrtkovog unovcavanja nece biti nista, nece grom u koprive Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 @@Kratos, Jedno je sigurno: lepši sam od njega. Da si zensko to bi imalo efekta, vako nista. Mi zene ne padamo toliko na to lep...prodje nas tamo u osnovnoj skoli, znas ono mastanje princ da bude lep plavih ociju i te fore... Posle nas to ne tangira toliko rekla bih Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука