Anika Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 A dame šta vi kažete na temu, zašto mnogi momci ne mogu da nađu devojke? Iz istog razloga zasto devojke ne mogu da nadju decka. Mislim, daj, kakva su ovo pitanja? 5 min mi treba da nadjem decka ako hocu... "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 @Anika.Mozda gresim al mislim da si ti prava osoba da rasvetlis ovu dilemu PS.Obrati paznju brat Ivan je I umetnik Kupljena sam vec. Mada doticni to ne zna... "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 Iz istog razloga zasto devojke ne mogu da nadju decka. Mislim, daj, kakva su ovo pitanja? 5 min mi treba da nadjem decka ako hocu... Kupljena sam vec. Mada doticni to ne zna... Може да сазна за 5 минута. Лапис Лазули, feeble, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 A dame šta vi kažete na temu, zašto mnogi momci ne mogu da nađu devojke? Ne znam, iskreno; posle izvesnog vremena sve (i momke i devojke) mrzi vise da traze nekog; nemas ni vremena od posla, pa uglavnom trazis preko preporuka... Mada, imam neke vise poznanike koji se uspesno dejtuju i u 40-im i 50-im. Uglavnom vole da izlaze i da se druze vise nego mi ostali. A i primetila sam da se mnoge moje drugarice zabavljaju ozbiljno, sad vec i udaju, za nekoliko godina mladje momke. Mi smo uglavnom oko 30., a momci su 4-5 godina mladji... Valjda njih ne mrzi da izlaze i da se muvaju "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 A i primetila sam da se mnoge moje drugarice zabavljaju ozbiljno, sad vec i udaju, za nekoliko godina mladje momke. Плутон, Снежана, DankaM and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 Може да сазна за 5 минута. Ne bas. On ne. Svi ostali trenutno mogu da mi skidaju zvezde s neba, nece upaliti... "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 Doduse, imam i ortaka sa zabavnim problemom: on ima 28, i nece da se zeni. A ako krene da se zabavlja sa nekom devojkom svojih godina, ili starijom, ona ce u velikom broju slucajeva zeleti brak posle godinu ili dve. A imladje cure sa kojima se zabavlja ponasaju kao sto se mladje cure i ponasaju: pomalo nezrelo. To je problematika drugacije vrste, ali je opet za njega neresiv problem Лапис Лазули and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 Kupljena sam vec. Mada doticni to ne zna... Vidi se to u očima.Zna i dotični sigurno samo čeka da pored očiju i jezik prizna. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 zašto mnogi momci ne mogu da nađu devojke? Bogu hvala, svi moji prijatelji imaju devojke. Svi do jednog. Tako da ne znam zasto momci ne nalaze djevojke ni iz neposrednog, ni iz posrednog (a istinitog) iskustva. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 Doduse, imam i ortaka sa zabavnim problemom hahaha pa za to postoji i strucan termin Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 @@Juan, 'de si nas'o ovaj spot... Mada, iskreno, menni taj "vojvodjanski" stav (namerno pod navodnicima, ne mora da bude ogranicen na Vojvodinu) prema ljubavi, vezama i seksu ipak nekako veseliji. Pa ne mora zabavljanje i ljubav da bude, i mislim da ne treba da bude, opsesija i smaranje. I da se u vezu ulazi sa dugackim spiskom ocekivanja kakva treba da bude ta druga osoba. Jos ako se dve takve osobe spoje, fenomenalno. Pa kolike su sanse da ispunjavaju sve stavke sa liste? A i da ispunjavaju, zasto mislit da ce te samo cinjenica da si u vezi sa "savrsenom" osobom ciniti srecnim? "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 hahaha pa za to postoji i strucan termin Pusti, on je bas nesrecan zbog toga, no sad ionako sprema pravosudni, pa nema vremena da se bavi time "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 Pusti, on je bas nesrecan zbog toga, no sad ionako sprema pravosudni, pa nema vremena da se bavi time On nece bilo koju. Treba mu devojka koja nije klasicna udavaca. A to postoji. I ja bezim od likova koji mi nude brak. Pu, pu, daleko bilo... "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 On nece bilo koju. Treba mu devojka koja nije klasicna udavaca. A to postoji. I ja bezim od likova koji mi nude brak. Pu, pu, daleko bilo... Nja, mislim da on jos uvek ne zna sta hoce. Al' nema veze, to mi je drug iz detinjstva, mnogo ga volim, pa mogu i da slusam njegova lamentiranja Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 A jel' pitaš ti dal' ja hoću uopšte da se ženim? Ko sto vidis ,ne pitam Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука