3006 Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 Možda nije tačno, ali čuo sam da su Ruskinje mnogo otvorenije za upoznavanje i druženje nego Srpkinje i prirodnije se ponašaju. Рускиње су генерално много отвореније од многих, не само од наших девојака и то за свакакве врсте дружења. Колико ја знам, само им Мађарице парирају (не генерализујем, наравно, има свакаквих примера). Наше, такве какве су, су за мене најбоље жене на свету. Нису идеалне, али су и најбоље. Само је питање хоћеш ли имати среће па срести некога са истом таласном дужином, или нећеш, па ће ти цео женски род бити крив (не мислим на тебе лично, већ на мушкарца уопште). Тако је и са њима. И не би их мењао ни за које друге. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agaton Vuzman Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 čuo sam da su Ruskinje mnogo otvorenije za upoznavanje i druženje nego Srpkinje i prirodnije se ponašaju. Многе се понашају природније од Српкиња али Рускиње су брате преотворене Код нас додуше не знам да ли може само једна страна да се окриви. У Србији су екипе некако подељене, девојке на једну, мушкарци на другу страну и сви нешто позирају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 Многе се понашају природније од Српкиња али Рускиње су брате преотворене Код нас додуше не знам да ли може само једна страна да се окриви. Пусти ти сестре Рускиње, него какве су ове твоје Мандарине? Agaton Vuzman and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 Многе се понашају природније од Српкиња али Рускиње су брате преотворене Код нас додуше не знам да ли може само једна страна да се окриви. У Србији су екипе некако подељене, девојке на једну, мушкарци на другу страну и сви нешто позирају. То што си цитирао није мој текст. Priča se da su naše najlepše, a sa tim mogu da se složim i verujem da jesu. И ја. И то је објективно. А да су наше најбоље, то је врло субјективно. Баш зато што су наше. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 Da li se u Srbiji samuje zbog nerealnih očekivanja? Da. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agaton Vuzman Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 Пусти ти сестре Рускиње, него какве су ове твоје Мандарине? За просечног Кинеза је једно двадесет пута теже да нађе девојку него што је то случај у Србији. Поред тога, девојке су увек отвореније према странцима али се то у Кини невероватно примећује. Освојити Кинескињу захтева скоро никакве напоре То је такође један од разлога зашто нас Кинези не воле. Са друге стране, Мандарине нису нешто физички привлачне, а и детињасте су. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 Поред тога, девојке су увек отвореније према странцима али се то у Кини невероватно примећује. Освојити Кинескињу захтева скоро никакве напоре То је такође један од разлога зашто нас Кинези не воле. Ето драги моји мушки сународници, правац Кина и неће више бити нереалних очекивања! То је тако свугде. Увек је ”егзотика” слађа, привлачнија. Својевремено сам у Србистану готово оболео од комплекса ниже вредности (тачније нулте вредности). Мислио сам да сам најружније и најбезвредније створење које хода земљом. А онда сам отишао у Америке и тамо сам морао да се борим против гордости. Ignjatije, NemanjaVa, Драшко and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agaton Vuzman Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 Otkud onda 1,7 milijardi kineza kad im je teško da nađu devojke? Тачније има их око 1.3 Стара је то нација где су вође подржавале размножавање. Они су се у преткодних 60 годна умножили за неких 600-700 милиона. Тешко је њима да започну породицу али су те породице много јаке, они се сви држе заједно и степен развода је чини ми се доста низак. Узгред, ових дана је укинута полиса једног детета тако да се Кина опет враћа у акцију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 Otkud onda 1,7 milijardi kineza kad im je teško da nađu devojke? Nas bi onda trebalo da je 200 000 000 . Natprosečni završavaju poso.Oplode po 10-ak kosookih. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Несташна Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 Da. e baš si se potrudio oko odgovora, svaka čast momče! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 e baš si se potrudio oko odgovora, svaka čast momče! hehe, govorim malo, ali zato k'o iz Njegoseve knjige ispalo Dakle, sta Vam nije jasno? Neša_ and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 Jao, krenuli smo sa inozemstvom... Devojke, mogle bismo i mi da upoznajemo strance, ovi nasi su ionako smotani i nesposobni za zivot, cast izuzecima! "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 Jao, krenuli smo sa inozemstvom... Devojke, mogle bismo i mi da upoznajemo strance, ovi nasi su ionako smotani i nesposobni za zivot, cast izuzecima! pa ako tako razmisljate, onda eto odgovora na temu zasto se u Srbiji samuje NemanjaVa, Плутон, Neša_ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 To, to, Miroslave, ubola sam u nezgodnu zicu... Samo vracam loptu zbog pomenutih Ruskinja. A s moje druge strane, sta li se sve krije, hm... Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 Доста смо ми давали другим народима. И превише. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука