Jump to content

Da li se u Srbiji samuje zbog nerealnih očekivanja?

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Zasto ne moze ? :)

Imate predrasude... Mi kad sa strane posmatramo neki par..obicno se pitamo-Kako je moguce da  tako lep muskarac ozeni tako ruznjikavu ili prosecnu zenu ? On je genije,a ona nista . On radi , on zradjuje,a ona... nista...prima i ona neku platu,niko normalan ne bi radio toliko  za te pare ... Pa ona nema nikakvih kvaliteta,osim sto je necija zena...Ne svira klavir ...nije princeza ...Pa kako je moguce da se on ozeni bas njoooom...kad ona nema vestacke nokte , a ja imam....

Ali,on se ozenio njom zato sto je tako hteo...a ne zato sto mu je neko to blagoslovio . i taj faktor slobodnog izbora je bio presudan...

Nije jurila ona mene ...nego sam ja hteo bas nju...  rece Pera i odrecitova-

Da sam ja siromasni kotlar sto nosi bakarno zvonce,da li bi po vasarima sa mnom krpila serpe i lonce  ?  

Ne kažem ništa protiv toga, govorim o statnim pozicijama. Ako se nekom posreći da bude sa osobom koja je tri koplja iznad njega/nje svaka čast, što da ne?

Подели на овим сајтовима

"Evo Srbina u kome nema lukavstva".

Шта ћеш, нисам савршен, али признајем то.  

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Znam jednog dr nauka koji je mlad i perspektivan, u USA je naravno i zaradjuje veliku lovu. Kad je birao zenu, gledao je da nadje neku lepu, uopste mu nije bilo bitno da je pametna bar malo, iskljucivo je gledao fizicki izgled i takvu je nasao i ozenio. Cak o tome otvoreno i prica, bez ustezanja.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Ма, какве похвале. Од тога се човек исквари и погорди. Ништа то не ваља.

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Ма, какве похвале. Од тога се човек исквари и погорди. Ништа то не ваља.

Баш си смерна. :aplauz:

...... Musko... *sigh* :D

Sam' da vidim da neko napise da su zene komplikovane, kontradiktorne i tsl. Treba vas tuci. :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Рекао Муса на аудицији да му у браку цветају руже.

Што га жена више бије, то је више воли.

Само да има лаку руку, није битно што жена треба да поштује мужа. Битно да он њу воли. Значи, он је своје испунио. А она нека се мисли и чеше.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

"Intaligancija", zanimljivo... Cisto sumnjam da je bilo ko srecan u ulozi zigola. Jadno ako mene pitas. :)

Spojis ugodno sa korisnim, ogranicis gornju granicu na 45. godina ako imas potencijala( Svajcarska,Norveska, Njemcka, Danska itd.) malo bude jadno u pocetku, stid i te gluposti, ali kasnije se opustis. Naravno nije to lagan posao, zahtjeva da dosta treniras u tereani, pazis na prehranu, odrzavas zdravlje zuba, visinu hormona, redovno vadis KKS, CRP kao i testove na polne bolesti. Naravno pored toga moras i da citas raznu literaturu, jer klijentice su razlicitog profila, jedna voli da cita Borhesa,  druga voli da razgovara o monetarnoj politici, treca o kineskim specijalitetima, cetvrta o muzu koji joj daje samo 200-300 eura dnevno itd. To je naporan posao i zahtjeva dosta, dosta odricanja, ali i zaradi se dobro. Pa necu valjda da me neki sefic mentalno zlostavlja citav zivot za 450 eura :)

Подели на овим сајтовима

Znam jednog dr nauka koji je mlad i perspektivan, u USA je naravno i zaradjuje veliku lovu. Kad je birao zenu, gledao je da nadje neku lepu, uopste mu nije bilo bitno da je pametna bar malo, iskljucivo je gledao fizicki izgled i takvu je nasao i ozenio. Cak o tome otvoreno i prica, bez ustezanja.

После минимум пет година бављења докторатом у САД, ни до чег ти и није, осим до се'са.

Подели на овим сајтовима

Канда да сам ја негде залутао? Срећа што није у питању тема из српског, давно би добили 1 .

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

После минимум пет година бављења докторатом у САД, ни до чег ти и није, осим до се'са.

Iskreno, i ja sam gledala da mi supružnik bude neko sa kime želim da imam seksualne odnose i gajim decu. Za sve drugo - intelektualne razgovore, recimo - odlično služe prijateljstva.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Канда да сам ја негде залутао? Срећа што није у питању тема из српског, давно би добили 1 .

Tacno i Kisu jednom rekose Pigeon i Jeremic da bi dobio jedan iz srpskog, ali tema je o ocekivanjima i sexu. Gramaticke i pravopisne greske se desavaju na ovim temama, mada mene iskreno briga za greske. 

Подели на овим сајтовима

Ne mogu da se sjetim kojem je vrhunskom piscu zadnja recenica u knjizi imala ni manje ni vise nego 15 stranica. Mozda G.G Markes, nisam siguran.

Подели на овим сајтовима

Ја не могу да разумем да неко од девојака овде написа да јој не пада на памет да буде мама или да буде у браку,ако сам добро разумела....како то? Ја сам постала мама по први пут у 23.Једва сам чекала да постанем мама....баш ми је жао кад чујем тако нешто....

Ja sam jednom sanjala da sam trudna...   :D  ... Znam kako je to kad mazis stomak i smeskas se ...

Ali u realnosti je to nemoguce ... Prvo i osnovno ne mora da znaci da necija bioloska zrelost prati njegovu psihicku spremnost da postane roditelj... 

Nema to veze ni sa karijerom,ni sa novcem,ni sa bilo cim...jednostavno covek nije spreman da gaji i vaspitava dete ... kad se i sam oseca kao da ce sutra krenuti u 5. razred osnovne skole ...

Ja sam na to mislila ...Kada bi mi neko sada dao bebu i rekao da se brinem o njoj kao da je moja... ne znam sta bih sa njom radila ... isto vazi i za muza .

Ja volim decu ... ali sa ove tacke gledista ... ne bih bila u stanju da se o njima brinem na onaj nacin na koji mislim da to dobrar roditelj radi ...  

:351780:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...