Jump to content

Мило Ђукановић - готов је?!

Оцени ову тему

Зосима

Препоручена порука

Брале, ајде да си Антигве и Барбуде, могли бисмо само да ти верујемо на реч. Али да нам причаш те глупости о Црној Гори, где већина људи из СРбије има или родбину или пријатеље, од којих може стално да се информише...

Ајде ботуј негде другде о овоме, леба ти. 

Ja to iz prve ruke, to što većina ljudi iz Srbije, pa bila i cijela Srbija, ima rodbinu ili prijatelje ne mijenja činjenicu  ni za nanometar da ovaj oblačak zanesenjaka nije stanju da sruši bilo kakav režim u CG i da je policija sa pravom počistila onaj cirkus na glavnoj ulici.

Подели на овим сајтовима

Што јел Црногорци не једу прасад?

Kako su krenuli đetići još malo pa će krenu i da se obrezuju.... :))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Nešto nisam siguran da će se Milo predati bez borbe.

Neće, ovdje kaže da će se vratit, pogledajte prvih pola minuta,

tamo se raspituje kad ide voz zurück, nazad za Černu Horu:

"Černá hora" | Český minecraft "horor"

https://youtu.be/AaiBzP-qYsg

Najnoviji Milov hit

Grupa Vesela Trojka (ko su ostala dva?)

K Černe Hore cesta vodi široka:

https://youtu.be/7ng06ggTZh4

Подели на овим сајтовима

Svrstavamo se u red onih 28 odgovornih država koje razmišljaju svojom glavom  a ne emocijama, prošlošću i proruskim fantaziranjima.

El su to one odgovorne što bacaše bombe po ekološkoj ti državi?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Што се тиче Тите, овај Мила, неће тај да оде никад.

Što se tiće mene ili Mila, prije ću se ja vratiti nego li će taj razbojnik sići s vlasti u Crnoj Gori.

A samo da vas nešto podsjetim. Taj isti razbojnik i kriminalac se je udružil sa Subotićem oko onog šverca cigaretama i kad je pokrenut proces protiv Subotića u Srbiji naprasno pobjediše SNS-ovci i nikad se o tomu više nije diskutiralo a kamo li nastavil proces.

U Mila sam se gadno razočarao od kad je pokrenuo ovu NATO kampanju.

To što je lopov i bitanga sam mu oprostil.

To što nema stila nego kraducka na malo i na račun naroda to je uzrokom propasti svih EX YU državnika.

Tajna doživotnih vladara je moto: Kradi ali i narodu dadi.

Trenutno sve svoje nade polažem još jedino na Vučića. On je pravi pioner.

Znam ja da je Milo pomogao Vučiću dograbiti se vlasti uz pomoć Subotića.

Milo bez Vučića ne može, ALI Vučić bez Mila može.

Ko sad obara Mila?

Obara ga informbiro iz Kremlja uz američko dopuštenje.

Ne odgovara nikomu više.

Подели на овим сајтовима

Ja to iz prve ruke, to što većina ljudi iz Srbije, pa bila i cijela Srbija, ima rodbinu ili prijatelje ne mijenja činjenicu  ni za nanometar da ovaj oblačak zanesenjaka nije stanju da sruši bilo kakav režim u CG i da je policija sa pravom počistila onaj cirkus na glavnoj ulici.

И мени из прве руке причају, само људи којима верујем.

Причају ми о разбијеним главама и дивљачкој полицији, о томе да је Мило хтео земљу да води у НАТО без да макар и необавезно консултује народ који је великом већином против, о невероватном степену корупције власти, која је у крајњем заносу сопствене бахатости решила да подржави и Цркву и црквену имовину, и то Цркву која је Црну Гору и створила. Уз то, покушали су и да прогурају одредбе о експропријацији, којим би за кликере откупили веома вредну земљу поред мора, за потребе приватних улагача који са јавним интересима немају ништа. 

А ово је само део ствари које ми причају. 

Тако да више верујем њима, јер делују много упућеније, а и далеко искреније и идеолошки далеко мање острашћени од тебе. А и са много мање мржње и осуде према свему и свакоме ко другачије мисли.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Da se čovjek pocijepa od smijeha...i Srbija će u NATO ako joj bude stalo do napretka....Slovenija je tu, Mađarska,  Albanija, Hrvatska, Bugarska, Rumunija sad i lijepa CG-orica...steže se omčica oko srbadije...hehehe

Sve moj do mojega.

Подели на овим сајтовима

Da se čovjek pocijepa od smijeha...i Srbija će u NATO ako joj bude stalo do napretka....Slovenija je tu, Mađarska,  Albanija, Hrvatska, Bugarska, Rumunija sad i lijepa CG-orica...steže se omčica oko srbadije...hehehe

Немаш ти појма.

Ми чекамо цара. Нећемо ми у НАТО. 

То препуштамо вама будалама. Срби су увек знали да изаберу победничку страну, јер се никад нису поводили гузицом.

Зато после трећег свецког када више не буде НАТО немојте нам се више обраћати ко фол нека браћа. То је свима пошло једном за руком да нас захебу дваред неће моћи.

Када Руја поново дође с тенковима на Балкан и у Јевропу будите људи тада и признајте да сте јели гомна па ће вам наш брат Руја опростити што вас је тукао. Ал ми Србадија вала јок.

Подели на овим сајтовима

Je li Pankreas da te pitam nešto šta kaže Njegoš u Gorskome Vijencu ja Srbin ili ja montenegrinić sitni parazit mafijaške vlasti(moderni crnogorac)?

Подели на овим сајтовима

Calm down people...ja sam krajnje pro-zapadno orijentisan i znam da takve pojave u ovim pobožno-crkvenim prostorima nisu baš dobrodošle i borba je ovog formata...borba neprestana.

Mene jedino žao Mitropolita, velikog čojeka i duhovnika koji tako zaluta na one protestanske bine i priča nešto, kome i čemu, to sam Bog zna.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...