Сефора Написано Август 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2010 насртљивост - жеља да неко буде изазван да ти се супротсави, да га изазовеш на конфликт с тобом ( душевни, речима или физички ), а у намери да покажеш своју надмоћ ( интелектуалну, физичку, итд ) надмоћ у коју си унапред уверен. Ja nisam uveren u svoju nadmoć. Komuniciram sa potpuno jednakim sagovornikom u svakom smislu. Samo objasnite ono prvo i to je to. Дарко, ја пишем о страстима ! Наиме, нема потребе да се расправљаш самном у овој теми. Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Август 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2010 жеља да се дивимо важности и значају свега оног што смо урадили. Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Август 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2010 жеља да неког човека присилимо да буде у нашем друштву или да прихвати форму дружења коју ми желимо, не обазирући се притом на његов протест. Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 жеља да се дивимо важности и значају свега оног што смо урадили. Ja baš nekad sednem i razmišljam o nekom svom postignuću i čestitam sebi na tome i osećam se dobro. Probajte svi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Август 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2010 жеља да донесемо одлуку, изнесемо закључак или начинимо неки корак пре но што смо смо га свестрано размотрили и добили објективну потврду о његовој исправности; обично је заснована на нашим претпоставкама, подозривости и нашем мишљењу. Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 жеља да донесемо одлуку, изнесемо закључак или начинимо неки корак пре но што смо смо га свестрано размотрили и добили објективну потврду о његовој исправности; обично је заснована на нашим претпоставкама, подозривости и нашем мишљењу. Želja da donesemo odluku ili iznesemo zaključak zasnovan na našem mišljenju. Definitivno to radim svakog dana i želim to da radim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Август 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2010 жеља да се према онима који нас окружују понашамо што је могуће немарније, чак се и не трудећи да проценимо колико су добре или лоше. У понашању се ниподаштавање, може манифестовати на разне начине: кроз неиспуњавање обећања, игнорисање мишљења средине без икакве расправе о томе да ли је оно добро или лоше, ... 0110_hahaha Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Август 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2010 жеља да се изговори много више речи него што је потребно за прецизно изражавање мисли. 0110_hahaha Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Август 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2010 жеља да се ослободимо, макар и привремено, бриге о свему, па и о ономе што нам је животно неопходно. 0110_hahaha Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Август 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2010 жеља да се тело не оптерећује пословима, ма какви они били, чак и онима који воде ка нечем пријатном. у понашању се може манифестовати нерадом, за који човек увек проналази неке разлоге. 0110_hahaha Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Август 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2010 мировање тела, одсуство напора и оптерећивања тела физичким радом. 0110_hahaha Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Ja sam oslobođen briga zato što brige ne služe ničemu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Август 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2010 жеља да не тражимо могућност да свој посао урадимо боље. Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Август 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Ja sam oslobođen briga zato što brige ne služe ničemu. небрига - жеља да се не брине о спасењу душе, о ономе што је за њу корисно. Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Август 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2010 жеља да се изнесу оне мисли које на најбољи начин могу да сакрију твоје стварно мишљење о ... Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука