Zayron Написано Септембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2015 Nemas transcedentnog, ali imas retardiranog boga - Kim Jong Una. Moderni Kaligula: https://youtu.be/zEECzApPQ_E Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Септембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2015 Meni su uvek bili interesantni likovi koji bez problema veci deo covecanstva osude na pakao , ono , nisi moje vere , krckaj se u kazanu .Kakav sklop u glavi imaju ti ljudi mi nikako nije jasno , razmisljaju li o cemu pricaju ili tek onako mlate ? I kakvog boga oni vereju da mi je znati ? To mora da je neki bog koji presudjuje kao komunisticki preki sudovi , mozda i petokraku sa srpom i cekicem ima kapi . Onaj u koga je verujem spasava sve sem onih kojih sami , svesno odbijaju da se spasu , koji mrze Boga i mrze dobro te biraju da svesno sluze drugij strani , svi ostali , ma kako zavedeni bili , slabi na greh ili prosto nesosobni da veruju a nisu se svesno Boga odrekli , bez obzira na greh ce biti spaseni . Jedino takav Bog ima smisla , makar meni . Na kraju , kakav covek , takav mu i Bog ma kojoj veri pripadao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука