Дидим Написано Септембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 КРАЉ!!!! Па пошто грађанима Србије није забрањен улаз у Хрватску... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Септембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 Pitam se kakve veze imaju nasi kamioni za izbeglicama. Posto su nam Hrvati prvo to blokirali. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 Pitam se kakve veze imaju nasi kamioni za izbeglicama. Posto su nam Hrvati prvo to blokirali. Mozda je Vucic smestio u njih izbeglice. A mozda su u njima cetnici sa puskama koji kad dodju do granice, izlecu, potepaju carinike i krecu da osvajaju ljiepu njihovu. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Септембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 Posvadjali se nacionalisticki manijaci sa obe strane + treca strana u vidu Madjarske, nista neobicno. Videcemo sta ce jesti jedni i drugi ako se ovako nastavi na duzi rok, hoce li se najesti od tog nacionalizma i hoce li ''zastiti srpski/hrvatski narod'' tim merama. Овај мапет-шоу је све, само не српски националисти: feeble, GeniusAtWork and florenntina је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 Овај мапет-шоу је све, само не српски националисти: Ovo je galerija srpskih gnjida i blavora.. Taman tako-tako nam i treba Плутон and florenntina је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 Ovo je galerija srpskih gnjida i blavora.. Taman tako-tako nam i treba Narocito govno prvo i pedercina pod brojem dva! Плутон је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Септембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 Narocito govno prvo i pedercina pod brojem dva! Ма сви су мој до мојега... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 Овај мапет-шоу је све, само не српски националисти: Dobro, ovi na slici su dvorske lude. Ali nacionalizam na koji sam ja mislio nije isti onaj kulturoloski na koji si ti. Nacionalizam znaci i svako uvodjenje ekonomskih mera bilo kojoj drzavi kako bi se navodno zastiti gradjani sopstvene drzave. Ovakav nacionalizam je vise prisutan na zapadu, jer oni kulturoloskog i etnickog bas i nemaju sem mozda Svaba. Ali ako ne mozemo reci da Vucic nije nacionalista (sto je klimavo, mada nedovoljno jasno jer je populista), onda su Milanovic i Orban to definitivno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 Ošo da kupim rovinjske sardine dok nesu nestale! Хоћеш рецепт за "Бајадере" ? Драшко and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 Бојкотујте рватску робу, какве бре сардине из Ровиња, ла перле је закон... Уф,ја пушим ронхил ,из ,погодите? ,Ровиња... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 Prvo mesto u besedništvu "Dr. Franjo Tuđman" ide zasluženo: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 Уф,ја пушим ронхил ,из ,погодите? ,Ровиња... Издајниче!!!! Зосима, Плутон, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 Уф,ја пушим ронхил ,из ,погодите? ,Ровиња... Pušiš Ronhil, jedeš La Perlu (Nemačka firma)... Nikad od tebe Četnik biti neće! Зосима and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 Бојкотујте рватску робу, какве бре сардине из Ровиња, ла перле је закон... Уф,ја пушим ронхил ,из ,погодите? ,Ровиња... Жена ми Хрватица, шта да радим...??? Manolis and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 Жена ми Хрватица, шта да радим...??? Srbkinja katolkinja što bi reko Šeki! :bleh: Џуманџи and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука