Jump to content

Dr ANDREJ FAJGELJ: Uče dečake da ljube drugare

Препоручена порука

pokazuje odmah na početku kako je "savladao" ljubakanja i cmakanja o kojim je bilo riječi na temi a i on se sigurno tome naučio na časovima "sexija", gdje bi dugo

Pa stvarno gde bi iko ikada mogao da nauci kako se ljubi nego na casovima seksualnog vaspitanja...  joooj

Taj vas paranodini svet je mnogo koloritan, to odajem  prinzanje ...................... forumaskoj haarp chemtrails bratiji 

Treba im predstaviti i tu "treću dimenziju" sexa a tim su ljubav, vjernost i odgovornost, porodični život i potomci.

Ko kaze da je to treca dimenzija seksa? To sto vi umislite nesto pa se dogovorite sa samim sobom da je to apsolutna istina ne znači da je to tako.  

Измењено од Дијана.
bez vrijeđanja
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 438
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Добили смо одговор: слагао је у тексту поднаслова како би привукао читаоце да прочитају текст. Потврду за то имамо и у телу текста и у саопштењу Црвеног крста а и у чињеници да није предузео никакве мере против тог наводног догађаја. А и потврду од самог Фајгеља да је управо он аутор те прве реченице, а не неки сензационалистички новинар који је преламао текст. Мислим, шта бисмо ти или ја или било ко други урадили да нам осмогодишњег сина у школи терају да се љуби са дечацима и да ради "сексија" са истим полом? Сигурно не би писали ауторски текст, узели хонорар и све заборавили. И успут пазили шта о томе причамо у јавности, да нас неко не би тужио због клевете, на пример поменута основна школа, волонтерка или сам Црвени крст.

Нисам слагао. То што мислите да би отац слагао о тако нечем говори о вама и духу који сте наметнули овој теми, зато и не учествујем.

Андреј

Подели на овим сајтовима

Нисам слагао. То што мислите да би отац слагао о тако нечем говори о вама и духу који сте наметнули овој теми, зато и не учествујем.

Андреј

Важи.

Милован

Подели на овим сајтовима

Pa stvarno gde bi iko ikada mogao da nauci kako se ljubi nego na casovima seksualnog vaspitanja...  joooj

Taj vas paranodini svet je mnogo koloritan, to odajem  prinzanje ...................... forumaskoj haarp chemtrails bratiji 

Ko kaze da je to treca dimenzija seksa? To sto vi umislite nesto pa se dogovorite sa samim sobom da je to apsolutna istina ne znači da je to tako.  

@Дијана - Molim te konsultuj se sa ostatkom administracije i donestie neki koncenyus  o tome da  li je fraza "mentalna masturbacija" uvredljiva ili ne... Neki je odobravaju a ti se sablaznjavas.... Postujem tu osetljivost na terminologiju ali licne preference me ne zanimaju, ovo je forum i bilo bi lepo postovati unverzalna pravila...

Mislim da je vrlo bezobzirno da svoj recnik prilagodjavamo u zavisnosti od toga koji admin je online... te dal ce nekom rec "masturbacija" da bude uvreda ili djavolja rec a nekom drugom da bude sasvim OK...

Подели на овим сајтовима

Поштовани гости форума, у овој теми можете видети пример спиновања. Циљ је да на сваки начин останете дезинформисани, и да у јавност не доспе директно сведочанство угрожене деце и забринутих родитеља. То ме не чуди јер се тренутно налазимо у фази скривања. Читав проблем се и догодио под велом скривања и дезинформација што сам и описао у чланку, колико сам стигао. Међутим, та фаза неће трајати вечно. Маске ће пасти. Пале су нпр у реакцијама на мој чланак, које у суштини отворено говоре: да, наравно да ћемо учити децу хомосексуализму. Пале су у првом предлогу закона о родној равноправности, где експлицитно пише да ће учити децу хомосексуализму од узраста од пет година. И падају у другим државама, у којима су такви закони и школски програми већ донети. У Немачкој хапсе родитеље чија деца пропусте такве часове. Не до Бог, па ће та фаза доћи код нас, па ћете видети како ће ови манипулатори променити плочу. Неће више бити: родитељ лаже, родитељ претерује, него ће бити: ми смо увек били за то, родитеље који се противе у затвор!

Андрејd9586a8aab768ea2aa2004726d59b973.jpg

Подели на овим сајтовима

Поштовани гости форума, у овој теми можете видети пример спиновања. Циљ је да на сваки начин останете дезинформисани, и да у јавност не доспе директно сведочанство угрожене деце и забринутих родитеља. То ме не чуди јер се тренутно налазимо у фази скривања. Читав проблем се и догодио под велом скривања и дезинформација што сам и описао у чланку, колико сам стигао. Међутим, та фаза неће трајати вечно. Маске ће пасти. Пале су нпр у реакцијама на мој чланак, које у суштини отворено говоре: да, наравно да ћемо учити децу хомосексуализму. Пале су у првом предлогу закона о родној равноправности, где експлицитно пише да ће учити децу хомосексуализму од узраста од пет година. И падају у другим државама, у којима су такви закони и школски програми већ донети. У Немачкој хапсе родитеље чија деца пропусте такве часове. Не до Бог, па ће та фаза доћи код нас, па ћете видети како ће ови манипулатори променити плочу. Неће више бити: родитељ лаже, родитељ претерује, него ће бити: ми смо увек били за то, родитеље који се противе у затвор!

Можете ли поставити изворни текст ( или везу до изворног текста )?

Подели на овим сајтовима

Мени цитирани део јесте споран, уколико се ради о деци до 7 година и у нижим разредимо основне школе. Међутим, не може бити споран само подвучени део, већ и део који уопште говори о сексуалном образовању. Касније је пожељно да ученици и студенти буду упознати са "тачним приказом" истополне оријентације и разнородности људских идентитета. 

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

Изгледа да нас неко други, а не др. Фагељ, заводи за Голеш планину, као што сам и претпоставио. Да човјек, првенствено отац, лаже о таквој ствари, морао би бити дебело искварен и бескрупулозан. На жалост изгледа да нисмо ни свјесни у ком правцу нас овакви закони воде.

Подели на овим сајтовима

У Немачкој хапсе родитеље чија деца пропусте такве часове.

Ako mislite na clanove porodice Wiens, oni su dobili zatvorske kazne tek posto su odbili da plate novcane kazne. Dakle, to nije bila sankcija za administrativni prekrsaj koji su pocinili (=neslanje dece u skolu), vec nacin da se primoraju da plate kaznu. Samim tim, nikome nije izrecena kazna zatvora zbog toga sto decu nisu slali na sex ed casove.

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

А зашто нису хтели да шаљу децу у школу?

Zbog dvodnevne pozorisne radionice "My body is mine", koja je kod dece (7-9 g.) trebalo da podigne svest o seksualnom zlostavljanju dece, kao i zbog toga sto nisu decu slali u skolu tokom odrzavanja tradicionalnog karnevala. Neki drugi roditelji su, pored toga, kaznjavani zbog toga sto su decu sprecavali da prisustvuju sex ed casovima, tj. nisu ih dovodili u skolu u te dane ili su dolazili u skolu i sprecavali ih da pohadjaju te casove.

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Е видиш, значи...држава као институција ти административно, значи споља, "одозго", НАМЕТНЕ нешто што се коси са твојим уверењима а што се тиче васпитања твог детета, ти се томе успротивиш бојкотом тј. грађанском непослушношћу,  онда те држава КАЗНИ новчано, ти наравно наставиш са бојкотом а онда те држава затвором ПРИМОРА да платиш казну због одбијања да прихватиш нешто што ти је наметнуто...Кул.

Па да. Држава има правила и процедуре које ће наметати, јер то је њен посао. Друга је ствар сад да ли су та рпавила и процедуре добре, исправне, да ли се слажу са личним увјерењима појединца итд. Али једно је сигурно - држава ће учити да се њена правила поштују ( најадекватнији израз је "enfroce the law" ).

Сад си реаговао либерално  :D

Наравно да је неправедно да се људи шаљу у затвор због оваквих ствари, али ту није крива никаква либерална идеологија и сл. Кривац је сама карактеристика државног апарата, јер он аутоматски примјењује законе. Шерлок ти је објаснио - у формалном смислу ти људи нису отишли у затвор јер су склањали своју дјецу из школе, него су отишли у затвор јер нису платили казне које им је држава прописала ( тиме не поштујући и саму државу ). 

А вала и у суштинском смислу отишли су у затвор јер нису поштовали државу, по мом мишљењу. Да поштујеш државу ( као појам, као један социјално-политички апарат, као један механизам ), а не слажеш се са неким њеним законом, главни фокус би ти требао бити да се тај закон измјени. А ако га прекршиш у међувремену, платиш новчану казну као цијену свог супротстављања држави. И онда борбом до измјене закона и побједе.

Наравно, друга је прича да су у питању неки тежи и озбиљнији случајеви.

А сад, трећа је прича још зашто је уопште и потрено сексуално образовање у школама. За мене, то је ствар кућног васпитања и идеално би било то "кућно сексуално образовање" ( али нажалост, већина родитеља не прича о томе са својом дјецом, што је прави проблем ).

Подели на овим сајтовима

Па да. Држава има правила и процедуре које ће наметати, јер то је њен посао. Друга је ствар сад да ли су та рпавила и процедуре добре, исправне, да ли се слажу са личним увјерењима појединца итд. Али једно је сигурно - држава ће учити да се њена правила поштују ( најадекватнији израз је "enfroce the law" ).

Сад си реаговао либерално :D

Наравно да је неправедно да се људи шаљу у затвор због оваквих ствари, али ту није крива никаква либерална идеологија и сл. Кривац је сама карактеристика државног апарата, јер он аутоматски примјењује законе. Шерлок ти је објаснио - у формалном смислу ти људи нису отишли у затвор јер су склањали своју дјецу из школе, него су отишли у затвор јер нису платили казне које им је држава прописала ( тиме не поштујући и саму државу ).

А вала и у суштинском смислу отишли су у затвор јер нису поштовали државу, по мом мишљењу. Да поштујеш државу ( као појам, као један социјално-политички апарат, као један механизам ), а не слажеш се са неким њеним законом, главни фокус би ти требао бити да се тај закон измјени. А ако га прекршиш у међувремену, платиш новчану казну као цијену свог супротстављања држави. И онда борбом до измјене закона и побједе.

Наравно, друга је прича да су у питању неки тежи и озбиљнији случајеви.

А сад, трећа је прича још зашто је уопште и потрено сексуално образовање у школама. За мене, то је ствар кућног васпитања и идеално би било то "кућно сексуално образовање" ( али нажалост, већина родитеља не прича о томе са својом дјецом, што је прави проблем ).

S obzirom na to kako nas narod gleda na seks i rodne ravnopravnosti, bolje da o tome ne uce kod kuce...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...