Дидим Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 A nikako nije zbog agresivnih hetero srpskih alfa-mužjaka i njihovog busanja oko zaštite porodičnih vrijednosti?Ili Crkve koja često koristi retoriku starozavjetnih proroka na ovu temu?Nemoj da si smiješan, da je samo to problem kako kažeš, ne bi mi vodili ovake razgovore.Kod nas ima ona jeziva retorika, ispod koje se skriva najgora netrpeljivost..a to je: "ma, nemam ja ništa protiv njih, samo neka se drže svoja 4 zida"...reče hetero manijak i nastavi da cmače svoju djevojku na sred trga. Ма који алфа-мужјаци, алфа-мужјаци би желели да педера има што више. Гледај, слажем се у осуди хомофобије. Само износим ту ситницу да су педери међу Србима постојали одувек... Истина тиме нису звонили на сва звона, али их нико није хапсио, кастрирао или слао у луднице на електро-шокове или на терапије дављењем како би се "излечили". Најекстремнији српски политички правац је Шешељев, ту се ваљда слажемо... Е па Шешељ је јасно рекао да се његова странка оштро противи било каквом насиљу или дискриминацији према било коме ко је хомосексуалац, дакле да свака особа има загарантовано право на слободу, запослење, заштиту од дискриминације итд. Ово све што помињеш, Црква, ови, они, то је све реакција пропаганду хомосексуалности као нечег нормалног и друштвено пожељног и колективна права хомосексуалаца као "мањинске групе" што и јесте бесмислено јер никоме не може бити примарно одређење да је хомосексуалац (или хетеросексуалац, бисексуалац, асексуалан итд.). Нарочито је бесмислено помињати Цркву с обзиром на број хомосексуалаца у њој, до недавних оптужби о снимцима појединих архијереја како опште са младићима. cloudking је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Што се теме тиче , жалосно је да се деци прича о таквим стварима. Сви смо ми били деца... Каква су ваша искуства са хомосексуалношћу у медијима и у друштву кад сте били деца? Ми смо се до тих неких 12-13 година генерално гадили секса, љубљења... највеће је зезање било ако те зезају да ти је нека девојчица "девојка", од тога није било веће срамоте. А педере смо увек доживљавали као смешне. Нисмо ми тад капирали шта је заправо секс и све, педери су били једноставно типови који воле да се "љубе и мазе" са другим типовима. И у медијима је тога било прегршт... ББ Шоу, Ћао инспекторе, Ало ало, Полицијска академија, Аудиција... Не могу свега ни да се сетим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Kofom vode. Да, а то може и на ону ''ајс бакет челенџ'' фору, само узмеш кофу ладне воде, полијеш се, и кажеш: ''Изазивам све гејеве'', и сви излечени једним потезом. Мора да успе, прихватиће изазов, они се ложе на те тренди небулозе. :-) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Деца су и сувиш Деца су сувише мала да им се прича о томе , а толерација се не учи у школи , него у породици. Tačno, tolerancija se uči iz života što znači i živih narodnih običaja kao na Moravi gdje narodna nošnja predstavlja svetinju i ne smije se skrnaviti apsolutno ničim. Ovdje su mladi moravski folkloristi podržali sličnu akciju kjakvca se svuda podržava po svijetu da na primjer fotbalskiu tim naslika kalendar sa golim fotkama a novac dobijheni s tim ide na pomoć hendikepovanim, invalidima, bolesnoj djeci itd. Pa je medju moravskim folkloristima bilo tih koji su rekli da je to skrnavljenje nošnje ali mnogo i tih koji su ih u tom podržali. To pišem samo da objasnimn kako se sa ogromnim respektoim pristupa na Moravi k narodnoj nošnji i folkloru. A sad zamisli tu situaciju da te tvoja rodjena majka, baka i otac kao desetogodišnjaka obuku u ženske haljine, nošnju koja je za njih svetinja, najveća poslije Boga. Misliš li da je to bilo zato što oni ne znaju da ti nisi curica, djevojčica već dečko ili zato što te hoće prinudit nasilu k praktikovanju travestije? Tim su ti htjeli reći da si svih osoba obiučenih u žensku narodnu nošnju, svoju buduću ženu i kćeri recimo imaš važiti, cijeniti isto kao i samoga sebe i da imaš biti tolerantan prema polnim i drugim različitostima, poštovat, respektovat druge ne zbog toga u šta su obučeni već zbog toga što oni jesu i zbog toga koliko kao ljudi vrijede. Da imaš gledat više jkakav je ko iznutra nego izvana, kakvim je ko u duši i srcu a ne u haljinama, ženskim, muškim, bogatim ili siromašnim. Ovdje je taj video o tom: http://www.ceskatelevize.cz/porady/1102732990-folklorika/314294340030010-vano-foti-sohaje/ https://www.facebook.com/Vano-fot%C3%AD-%C5%A1ohaje-1539674652925411/timeline/ http://www.vanofotisohaje.cz/uvod Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Uh, toliko su ih hapsili i kastrirali, da su sa velikim ponosom paradirali i odrzali svoj cuveni festival u San Francisku 2008. Posto ovaj forum nije mesto gde se postavljaju linkovi sa takvim sadrzajem, gde stoji i upozorenje, mozete i sami da pogledate na netu. I ako zelite onakvo nesto na svojim ulicama i da vam deca to posmatraju, samo napred. У Србији је један Јован Ћирилов као хомосексуалац могао да буде доктор наука, да ради у државној служби, пише за НИН, постане члан САНУ и у свему уважен члан друштва. У Великој Британији, Алан Тјуринг, један од генија 20. века, творац модерног рачунарства и вештачке интелигенције и ратни херој из Другог светског рата био је ухапшен и осуђен на хемијску кастрацију због тога што се открило да је хомосексуалац, па је извршио самоубиство. О томе говорим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Сви смо ми били деца... Каква су ваша искуства са хомосексуалношћу у медијима и у друштву кад сте били деца? Ми смо се до тих неких 12-13 година генерално гадили секса, љубљења... највеће је зезање било ако те зезају да ти је нека девојчица "девојка", од тога није било веће срамоте. А педере смо увек доживљавали као смешне. Нисмо ми тад капирали шта је заправо секс и све, педери су били једноставно типови који воле да се "љубе и мазе" са другим типовима. И у медијима је тога било прегршт... ББ Шоу, Ћао инспекторе, Ало ало, Полицијска академија, Аудиција... Не могу свега ни да се сетим. Никаква , јер сам ја учио школу када су деца о тим стварима нису знала ништа и каљда смо поштовали наставнике и старије . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 ''О томе говорим''. Па и педери су људи, само дављеници у греху и изопачености, изопачити се, значи постати опак, а они су опаки сами за себе и зато их треба жалити, али им, свакако, треба рећи истину, као што алкохоличару треба рећи да његова ''љубав'' према алкохолу убија, као што наркоманска ''љубав'' према дроЗи убија љубавника... "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Никаква , јер сам ја учио школу када су деца о тим стварима нису знала ништа и каљда смо поштовали наставнике и старије . Ма да... лажи неког другог. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Javno "upražnjavaju" šta? Promocija grijeha, hmmm?Koliko onda takvih promocija ima...imaš recimo bordele svuđe po evropi i one otvoreno promovišu nekakv blud zar ne?Kako to da to bude legalno ljudsko pravo? Упражњавају то што и промовишу. Не стиде се да на улици покажу колико се ''воле''. А то што примитивци негде по Европи раде није наш проблем. Нећемо ваљда на њих да се угледамо? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Tačno, tolerancija se uči iz života što znači i živih narodnih običaja kao na Moravi gdje narodna nošnja predstavlja svetinju i ne smije se skrnaviti apsolutno ničim. Ovdje su mladi moravski folkloristi podržali sličnu akciju kjakvca se svuda podržava po svijetu da na primjer fotbalskiu tim naslika kalendar sa golim fotkama a novac dobijheni s tim ide na pomoć hendikepovanim, invalidima, bolesnoj djeci itd. Pa je medju moravskim folkloristima bilo tih koji su rekli da je to skrnavljenje nošnje ali mnogo i tih koji su ih u tom podržali. To pišem samo da objasnimn kako se sa ogromnim respektoim pristupa na Moravi k narodnoj nošnji i folkloru. A sad zamisli tu situaciju da te tvoja rodjena majka, baka i otac kao desetogodišnjaka obuku u ženske haljine, nošnju koja je za njih svetinja, najveća poslije Boga. Misliš li da je to bilo zato što oni ne znaju da ti nisi curica, djevojčica već dečko ili zato što te hoće prinudit nasilu k praktikovanju travestije? Tim su ti htjeli reći da si svih osoba obiučenih u žensku narodnu nošnju, svoju buduću ženu i kćeri recimo imaš važiti, cijeniti isto kao i samoga sebe i da imaš biti tolerantan prema polnim i drugim različitostima, poštovat, respektovat druge ne zbog toga u šta su obučeni već zbog toga što oni jesu i zbog toga koliko kao ljudi vrijede. Da imaš gledat više jkakav je ko iznutra nego izvana, kakvim je ko u duši i srcu a ne u haljinama, ženskim, muškim, bogatim ili siromašnim. Ovdje je taj video o tom: http://www.ceskatelevize.cz/porady/1102732990-folklorika/314294340030010-vano-foti-sohaje/ https://www.facebook.com/Vano-fot%C3%AD-%C5%A1ohaje-1539674652925411/timeline/ http://www.vanofotisohaje.cz/uvod Зауроне , ја живим у котлини Западне Мораве и редовно пратим фолклор више година , ја заиста нисам приметио да се то ради и смео би да тврдим то . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Зауроне , ја живим у котлини Западне Мораве и редовно пратим фолклор више година , ја заиста нисам приметио да се то ради и смео би да тврдим то . Ovdje je bila riječ o zemlji u Češkoj koja se zova Morava i gdje su misionarili sv. Ćirilo i Metodije a ne o kotlini i porječju u Srbiji koje se zove Zapadna Morava. https://youtu.be/L4gI7KVsqDs https://youtu.be/DTjsYwPeKU4 https://youtu.be/wb5s04rM2tc https://youtu.be/Ee5Sm61v3ps https://youtu.be/HnnjWyZCNt4 Evo vidiš u Doloplazima je to, ako vi nemate nikakve Doloplaze u Olomouca tamo onda to bude valjda kod nas a ne kod vas: https://youtu.be/UQghWPWhTfs http://jizdakralu.doloplazy.cz/ Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Ово све што помињеш, Црква, ови, они, то је све реакција пропаганду хомосексуалности као нечег нормалног и друштвено пожељног и колективна права хомосексуалаца као "мањинске групе" што и јесте бесмислено Pa to jeste normalno i treba da bude društveno prihvatiljivo. Inače, pričati o propagandi homoseksualizma kada su upravo ti isti homoseksualci dočekani batinama i nasiljem u ovoj plemenskoj državi je malo neprimjerno. https://www.youtube.com/watch?v=nUOH7nrVfys Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Да, а то може и на ону ''ајс бакет челенџ'' фору, само узмеш кофу ладне воде, полијеш се, и кажеш: ''Изазивам све гејеве'', и сви излечени једним потезом. Мора да успе, прихватиће изазов, они се ложе на те тренди небулозе. :-) Znas sta ,Brate... Mozda im je to jedini greh...da ne kazem slabost. Ja licno nemam nista protiv gejeva. Imam 2 prijatelja koji su gejevi i nekoliko drugarica koje su lezbejke...I evo sta se meni ne dopada u celoj prici...Biti gej,strejt,ili ziveti u uzdrzanju je licna stvar,koja nema veze sa drugima...sta ko radi sa svojim izabranikom ili com je njegova privatna stvar i to ne treba da bude nicija tema,osim njihova...A biti gej nije nista posebno. Treba biti i nesto vise od toga.Treba imati razumevanja za sve ljude,treba se ostvariti na nekom polju...uciniti neko dobro delo...i nije tolika sramota biti iskren i reci-da ja sam gej,ne vreujem u boga i nemam problem sa krivicom...Najveca sramota je biti licemer. P.s. Imam ja neke svoje teorije ...ali je ovo ipak + forum. Панарет and cloudking је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Pa to jeste normalno i treba da bude društveno prihvatiljivo. Inače, pričati o propagandi homoseksualizma kada su upravo ti isti homoseksualci dočekani batinama i nasiljem u ovoj plemenskoj državi je malo neprimjerno. Пази, постоји разлика између друштвено пожељног и друштвено прихватљивог. А било каква сексуалност, макар и хетеросексуална, не треба да буде истицана као застава. Сексуалне мањине су мањине, а став да свако треба својом сексуалношћу да се поноси је агресиван јер има људи који се своје сексуалности стиде и поносе се тим стидом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Упражњавају то што и промовишу. Не стиде се да на улици покажу колико се ''воле''. А то што примитивци негде по Европи раде није наш проблем. Нећемо ваљда на њих да се угледамо? Upravo sam posumnjao da ti pod upražnajvanjem misliš na neke orgije...ali to je samo tvoja prljava fantazija. Ugledaj se ti na koga oćeš ali nemoj da uvodiš "promovisanje grijeha" u priči o ljudskim pravima...jer se ona ne kroje po monoteističkom okvirima, niti će se ikada kroijiti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука