BorisR Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Ne znam šta si ovim hteo da kažeš... ali slutim da je mnogo glupo.... Pa ako nisi sposoban da razumes nesto sto osnovac moze odmah da shvati, onda je to tvoj problem. zuti car and Orion је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Оно што атеисти и либерали треба да схвате у оваквим расправама је то да побожан свет није хомофобичан, и да нико не осуђује педера, него педерастију. Просто, осуђује се грех, а не грешник. Јавно упражњавање и промоција греха није људско право, и то је то. А педери су нам браћа, као и сви остали. Додуше ''топла'', али добро, и то се лечи. :-В Orion and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Код нас је хомосексуалност проблем само због тих парада и агресивног пропагирања. A nikako nije zbog agresivnih hetero srpskih alfa-mužjaka i njihovog busanja oko zaštite porodičnih vrijednosti?Ili Crkve koja često koristi retoriku starozavjetnih proroka na ovu temu?Nemoj da si smiješan, da je samo to problem kako kažeš, ne bi mi vodili ovake razgovore.Kod nas ima ona jeziva retorika, ispod koje se skriva najgora netrpeljivost..a to je: "ma, nemam ja ništa protiv njih, samo neka se drže svoja 4 zida"...reče hetero manijak i nastavi da cmače svoju djevojku na sred trga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Што се теме тиче , жалосно је да се деци прича о таквим стварима. BorisR and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Што се теме тиче , жалосно је да се деци прича о таквим стварима. Pa ja isto to mislim, škola ne bi trebala služit onome što spada na stil života i narodne običaje, zato služi folklor. a radi to bolje nego ikakva škola, samo što ste vi pravi folklor u Srbiji zanemarili i zamjenili raznim novokomponovanim besmislima umjesto izvornim srpskim dodolama, tamo je takodjer prisutna ta folklorna travestija kao i na Moravi. Ovdje mladenca Radovana stroje u ženske haljine: Škola se često zloupotrebljava za razne kampanje a folklor je nenasilan i pun je narodne mudrosti i iskustva vjekovima skupljanih o tome kako dobro i čestito živjeti.. https://youtu.be/k4ItPWrFGNs https://youtu.be/_Dv8VmvPF_s Evo ovdje je više o tome: https://www.pouke.org/forum/topic/12319-православци-причају-с-католицима-и-протестант/?p=1337200 https://www.pouke.org/forum/topic/12319-православци-причају-с-католицима-и-протестант/?p=1337454 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Додуше ''топла'', али добро, и то се лечи. :-В Kofom vode. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Upraznjavas li oralni sex? A ljubis li se s drugim osobama? Posto usta sluze za unosenje hrane i komunikaciju. PS. Jel ti keva/sestra/devojka/supruga nose mindjuse? Posto uske skoljke sluze za usmeravanje zvuka ka unutrasnjem uhu... Не. (јер ко год упражљава орални секс, тај не зна шта је прави секс и поремећен је) Да. (Ја се само са супругом љубим у уста, са другима (ретким) у лице, а свешеника љубим у руку ... (Добро су познати разлози за ове пољупце), а наравно ја теби не браним да некога љубиш у пркно, али за мене је то већ жешћи поремећај... П.С. Не. Немам сестру. Не. (јер супруга нема пробушене уши, да је имала пробушене уши не би била моја супруга,) Минђуше и друге сличне лупости су измишљотине пале људске природе... (а што се мене тиче ти можеш и ципелу да окачиш на уво) Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 По теби је онда орални секс између мушкарца и жене једнака болест као и два мушкарца који спавају заједно? Није једнака болест, али и једно и друго су телесни изрази менталне поремећености... Ако мушкарци само спавају заједно, онда није фрка, али ако један другом док спавају трпају полни орган у дебело црево, уво, око, гркљан.... итд то је онда жестока поремећеност... побркани лончићи дибидус!!! Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Деца су и сувиш Pa ja isto to mislim, škola ne bi trebala služit onome što spada na stil života i narodne običaje, zato služi folklor. a radi to bolje nego ikakva škola, samo što ste vi pravi folklor u Srbiji zanemarili i zamjenili raznim novokomponovanim besmislima umjesto izvornim srpskim dodolama, tamo je takodjer prisutna ta folklorna travestija kao i na Moravi. Ovdje mladenca Radovana stroje u ženske haljine: Škola se često zloupotrebljava za razne kampanje a folklor je nenasilan i pun je narodne mudrosti i iskustva vjekovima skupljanih o tome kako dobro i čestito živjeti.. https://youtu.be/k4ItPWrFGNs https://youtu.be/_Dv8VmvPF_s Evo ovdje je više o tome: https://www.pouke.org/forum/topic/12319-православци-причају-с-католицима-и-протестант/?p=1337200 https://www.pouke.org/forum/topic/12319-православци-причају-с-католицима-и-протестант/?p=1337454 Деца су сувише мала да им се прича о томе , а толерација се не учи у школи , него у породици. Што се фолклора тиче, ту се не слажем са тобом, јер они заиста чувају традицију и наше обичаје . BorisR је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 I sve to nema veze sa muškarcem koji na drugog muškarca gleda sa nekom strašću privlačnosti ili jednostavno rečeno zato što mu se sviđa.Niti će njih dvojica jesti ćevape na nos niti će ljudske organe upotrebljavati van svoje funkcije. Ако мушкарац гледа мушкарца са страшћу, сигурно су им се побркали ме(н)тално-сексуално-функционални лончићи! или су у затвору на доживотној робији, па прорадила епигенетика брале... нема трећег! "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Оно што атеисти и либерали треба да схвате у оваквим расправама је то да побожан свет није хомофобичан, и да нико не осуђује педера, него педерастију. Просто, осуђује се грех, а не грешник. Јавно упражњавање и промоција греха није људско право, и то је то. А педери су нам браћа, као и сви остали. Додуше ''топла'', али добро, и то се лечи. :-В Javno "upražnjavaju" šta? Promocija grijeha, hmmm?Koliko onda takvih promocija ima...imaš recimo bordele svuđe po evropi i one otvoreno promovišu nekakv blud zar ne?Kako to da to bude legalno ljudsko pravo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Није једнака болест, али и једно и друго су телесни изрази менталне поремећености... Ако мушкарци само спавају заједно, онда није фрка, али ако један другом док спавају трпају полни орган у дебело црево, уво, око, гркљан.... итд то је онда жестока поремећеност... побркани лончићи дибидус!!! Да то мислим, да "спавају" тј. да имају секс, не да деле кревет као у студентском дому. Значи, орални и анални секс мужа и жене у браку су такође болест и ментална поремећеност, то сам хтео да чујем. :bendoff: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
BorisR Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Код нас је хомосексуалност проблем само због тих парада и агресивног пропагирања. U tome i jeste problem, agresivno propagiranje i stalno izigravanje nekakve zrtve. Nisu diskriminisani, imaju prava na skolovanje, na zaposlenje, imaju svoje klubove, kafice,forume... Jos im samo trebaju brakovi i usvajanje dece. На западу све то има смисла јер су донедавно хапсили и хемијски кастрирали хомосексуалце, а полиција им је упадала на приватна окупљања и премлаћивала их... Зато се сад поносе и парадирају. Код нас као да више има хомофобије откако су кренули да увозе те параде и школске програме, број педера се сигурно није мењао... Uh, toliko su ih hapsili i kastrirali, da su sa velikim ponosom paradirali i odrzali svoj cuveni festival u San Francisku 2008. Posto ovaj forum nije mesto gde se postavljaju linkovi sa takvim sadrzajem, gde stoji i upozorenje, mozete i sami da pogledate na netu. I ako zelite onakvo nesto na svojim ulicama i da vam deca to posmatraju, samo napred. Orion је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Ако мушкарац гледа мушкарца са страшћу, сигурно су им се побркали ме(н)тално-сексуално-функционални лончићи! или су у затвору на доживотној робији, па прорадила епигенетика брале... нема трећег! Auh, tvoji stereotipi nemaju granica - homo=zatvori...nema od tog tvog pismonoše ništa, ti si zatvoren u nekom kavezu i ne vidiš dalje od njega. Ali dobro, uživaj sa tvojom golubicom u tom golubarniku i biće dobro valjda...vi ionako čekate vaskrsna krila... cloudking је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Да то мислим, да "спавају" тј. да имају секс, не да деле кревет као у студентском дому. Значи, орални и анални секс мужа и жене у браку су такође болест и ментална поремећеност, то сам хтео да чујем. :bendoff: Не само да су болешљиве ствари, већ тај анални кекс је кажу и болан... али неко воли да га боли, штоно би рек'о Мујо: да свака будала има своје весеље, ономад, кад је скинуо гаће и сео голим пркном у коприву... Sanja Т. and Дидим је реаговао/ла на ово 2 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука