Искушеник Написано Март 12, 2010 Пријави Подели Написано Март 12, 2010 Krstenje u manastiru Kovilj part1 Krstenje u manastriru Kovilj part2 "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Март 12, 2010 Пријави Подели Написано Март 12, 2010 ovo dajte da pogledaju oni koji kazu da se kod nas ne krsti samo oblivanjem a ne pogruzenjem....... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 12, 2010 Пријави Подели Написано Март 12, 2010 Ja sam se krstio u krstioni saborne Crkve u Novom Sadu i sveštenik je baš insistirao da moram ceo da se potopim u vodu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Март 12, 2010 Пријави Подели Написано Март 12, 2010 Крштење је крштење- извршено погружењем, или само поливањем- обливањем, или на неки трећи начен ако су такве околности... Опасно је исправност Светог Крштења и стицање Светог духа условљавати количином H2O која је за Обред кориштена... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 12, 2010 Ja sam se krstio u krstioni saborne Crkve u Novom Sadu i sveštenik je baš insistirao da moram ceo da se potopim u voduЕурека!!! stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 12, 2010 Пријави Подели Написано Март 12, 2010 Morao sam dobro da se sklupcam ,krstiona nije nesto bas velika 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Март 12, 2010 Пријави Подели Написано Март 12, 2010 ja sam krsten oblivanjem....... sla li bi ziloti rekli stadaradim 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Март 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 12, 2010 ja sam krsten oblivanjem....... sla li bi ziloti rekli 0104_cheesy Рекли би : "Ти ниси крштен" !? stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Март 12, 2010 Пријави Подели Написано Март 12, 2010 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука