Гости Guest - . . .- Написано Август 29, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 29, 2011 On 29. 8. 2011. at 16:23, dule345 рече E ja sam dupli nalog, imao sam problema sa prijavom.... Šangaj joooj Nisam kriv :unsure: Послао сам ти поруку, на овај профил, сада можеш да уђеш са старим профилом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Август 29, 2011 Пријави Подели Написано Август 29, 2011 Uspeo sam da se prijavim... 1000000001010 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давидова Написано Август 29, 2011 Пријави Подели Написано Август 29, 2011 On 29. 8. 2011. at 17:09, šangaj рече Uspeo sam da se prijavim... 1000000001010 Ух, добро је! Већ са, се забринула где је темнооки малишан. eheeeej Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 1, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2011 Kada se klikne na dugme Prijava na vrhu, otvore se polja za unos korisničkog imena i lozinke, ali se odmah i zatvore (firefox 6.0) jedva sam se prijavio, nekako sam uspeo da otvorim onu posebnu stranicu za prijavu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 1, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2011 mislim da je stvar u tome što se klikom na prijava istovremeno desi i klik na header u pozadini, pa se tako stranica iznova učitava takođe, imao sam upravo sad i problema da se odjavim, jednostavno sajt je nekoliko puta odbijao da me odjavi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 1, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2011 ista stvar i na Chrome-u (najnovijem) moram da kliknem na ,,Prijavite se", pa onda ono kad se pojavi moram brzo da kliknem na Prijava (pre nego što nestane), što u nedostatku korisničkog imena i lozinke vodi na posebnu stranicu za prijavu definitivno, klikom na dugme za prijavu, aktivira se i link na header-u i stranica se ponovo učitava što dovodi do toga da forma za prijavu naravno nestane Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 1, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2011 ekstraa prstgore (onaj link i onako nije služio ničemu) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Септембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 Хвала на саветима! Коначно сам успео да уђем на форум. "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Септембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2011 Prvo, di mi je avatar? Drugo, kad god upalim forum neka druga postavka... Treće, ne znam zbog čega, pregledanje tema i navigacija mi sad prespora, sve zatrzava, u čemu je problem? Nije mi nešto spor lap top i koristim google chrom Inače sve lepo izgleda, svaka čast. "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 14, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 14, 2011 Више не постоје аватари већ само фотографије, пробај да поново uploadujes и биће све у реду Поставке више нећемо да дирамо, ово је била бета фаза, још само мали детаљчићи и улазимо у коначну верзију. Ни сам не знам зашто, а потрудићемо се да пронађемо у чему је проблем. Ја користиим сада Оперу за форум и ради више него одлично. Без икаквих проблема. Но, средићемо и ово око Хрома. Хвала пуно на похвалама, заиста смо се трудили. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Септембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2011 Ono dugme moj sadržaj je sad malo izgubilo smisao, jer mi na svim temama koje sam pisao pokazuje stare pročitane poruke od pre godinu dana. Trebalo bi prvu nepročitanu poruku na moj odgovor. "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 14, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 14, 2011 Сада је то ово дугме које се налази на у менију "Нов садржај". Ту можеш да подесиш шта ћеш и где ћеш да примаш обавештења или да видиш најновије што је неко написао. Функционише феноменално, ја пошто пратим многе садржаје добијам обавештења овде на форуму (тако сам подесио, а не на мејл). Дакле, сада је оно старо дугме изгубило смисао и овде је сада то олакшано до крајњих граница захваљујући вашим примедбама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 РЕГИСТРУЈТЕ СЕ ОДМАХ- КЛИК ОВДЕ! или почитајте текст о предностима које добијате као регистрован члан! Драги пријатељи, гости и посетиоци православне интернет заједнице Живе Речи Утехе, Најпре добродошли и још боље остали. Ви се случајно или намерно налазите на најпосећенијем црквеном сајту у Србији а и шире. Позивамо Вас да нам се придружите у стварању најпријатнијег места за интернет комуникацију где се најпре човек поштује као непоновљива личност. На сајт су добродошли сви добронамерни људи било да су верници Православне Цркве, других цркава и верских заједница или да нису верници. Овде смо најпре да се дружимо и поштујемо са свим нашим различитостима које су ту да нас спајају а не да наз раздвајају и деле.Уосталом, мисија Цркве јесте да свуда и на сваком месту шири љубав и добру вољу међу људима. Са регистрацијом добијате огромне предности: - Можете да постављате нове теме на које ће се разговарати - Можете да одговарате на све теме које су активне - Можете да добре поруке наградите са позитивним рејтингом - Други могу да Ваше поруке награде позитивним рејтингом те тако добијате нове могућности на форуму - Можете да позивате остале чланове за пријатеље, да користите чет за чланове, приватне поруке, да постављате статусе... - Можете да, ако се покажете као вредан, надарен, позитиван, комуникативан и поштен члан да Вас изаберемо за члана административног тима. .... И још много, много других могућности које редовно усавршавамо... Регистрацију можете обавите веома једноставно. Кликните на линк испод: РЕГИСТРУЈТЕ СЕ- КЛИК ОВДЕ! Региструјте се нормалним путем или преко друштвених мрежа (твитер и фејсбук) и отпратите до краја процедуру. Када се учланите на ЖРУ, предлажемо Вам да нам се и представите на теми: Упознајмо се - представимо се Молимо Вас да пре регистрације прочитате Правила форума ЖРУ који смо дужни сви да поштујемо. А пошто сам ја шеф обезбеђења сабора имам једну дужност да поздравим... уосталом погледајте клип, нисам се ваљда џаба снимао за телевозор: Добродошли! katja, Mirjana11 and Олимп је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 Сва ваша питања око регистрације можете да пошаљете на мејл urednik@pouke.org Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 Svaka čast o. Ivane! Nikako nešto da napišem na temi Upoznajmo se - predstavimo se, to mi je veliki propust i gledaću što pre da to ispravim.. prst ka gore "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука