Гости Guest - . . .- Написано Август 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 28, 2011 не, не, не... оно кад напишеш наки пост на некој теми па ти после пише кад неко одговори. Ја на овим темама са новог садржаја нисам писао Имаш опцију да нагледаш теме, да се пријавиш за то и да гледаш поруке на које ти неко одговори. Ако није ни то, мора да постоји али ја је не користим, пошто читам готово цео форум. Питаћемо Микориста ако не будемо пронашли, само да дође. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Август 28, 2011 Пријави Подели Написано Август 28, 2011 na starom sam forumu uglavnom samo to i koristio, ne zanimaju me sve teme samo neke... "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 28, 2011 Иди на "надгледај тему" имаш ту триста свашта, мислим да ту имаш много више од те опције. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Август 28, 2011 Пријави Подели Написано Август 28, 2011 ama nije to to. "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 28, 2011 https://www.pouke.org/forum/index.php?app=core&module=usercp&tab=forums&area=watch&watch=topic&do=list&tid=14779 Ја стварно не знам, ако није то ово, онда то нема. Овде имап милион подешавања за обавештавање и просто је немогуће да није то. Ово је езано за одређену тему, а ако желиш све да прчиташ што ниси видео од задњег уласка на форуму онда користиш "види нови садржај"... Мислим, ако је то нешто толико посебно, онда стварно то не знам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Август 28, 2011 Пријави Подели Написано Август 28, 2011 A kad se klikne nadgledaj, jel su ponudjena obavestenja na samoj stranici foruma ili se salju na mejl? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 28, 2011 Имаш разне опције и наравно има опција слања на мејл Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 28, 2011 Пријави Подели Написано Август 28, 2011 Оче Иване мени се све екстра свиђа и, али још нисам пробао а и ни видео те опције . О чему се све ту ради ? Можда би могли да одржите неко од администратора видео предавање или ти обуку у вези сајта и форума . До душе ја и немам баш пуно времена да се " играм " по форуму због унука , опет ја о њима сори crvenilo crvenilo crvenilo crvenilo crvenilo ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Август 28, 2011 Пријави Подели Написано Август 28, 2011 aha, vidim da su to globalna podesavanja za nacin obavestavanja, isprobacu malo pa cu videti sta radi sta ipak, koja je razlika izmedju: Одложено обавештење - Овом опцијом добијате обавештење за дате одговоре без обзира да ли сте активни или присутни на форуму. i Непосредно обавештење - Овом опцијом добијате обавештење пошто је одговор дат, без обзира на вашу активност. ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 28, 2011 Испробај, па нам јави ја те опције не користим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бора Написано Август 29, 2011 Пријави Подели Написано Август 29, 2011 Ja nisam najvicniji sa komp. i morao sam da se prijavim pod ovim imenom i mejlom od supruge a ranije ime mi je bilo bora.Voleo bih da se vratim na staro ime. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 29, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 29, 2011 Пријављујеш се као bovec али ти на форуму пише Бора Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бора Написано Август 29, 2011 Пријави Подели Написано Август 29, 2011 Verujte mi, nista mi nije jasno.Tvrdim da nisam mogao da ucestvujem u diskusiji pod imenom bora.Verovatno se moze i proveriti a i pod imenom bora imam oko 22 poruke/da ne budem pogresno svacen za broj poruka/.Ne zelim da zamaram sa perifernim stvarima, do malocas vodio sam se pod imenom bovec.Zbunjen sam. Da rezimiramo ime bora,stara lozinka i stari gmail. Hvala na Vasem strpljenju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 29, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 29, 2011 Verujte mi, nista mi nije jasno.Tvrdim da nisam mogao da ucestvujem u diskusiji pod imenom bora.Verovatno se moze i proveriti a i pod imenom bora imam oko 22 poruke/da ne budem pogresno svacen za broj poruka/.Ne zelim da zamaram sa perifernim stvarima, do malocas vodio sam se pod imenom bovec.Zbunjen sam. Da rezimiramo ime bora,stara lozinka i stari gmail. Hvala na Vasem strpljenju. Систем показује да већ има неко ко је регистрован са именом bora. Зато не може са налога bovec да се преименује у bora, ili Bora... може само Бора које је слободно. Ако Вам је ово други налог, онда и ије чудо што не може, јер је само једно име могуће. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dule345 Написано Август 29, 2011 Пријави Подели Написано Август 29, 2011 E ja sam dupli nalog, imao sam problema sa prijavom.... Šangaj joooj Nisam kriv :unsure: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука