Lion Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Цитат Да ли је римски папа добродошао у Србију? Ко би му се обрадовао? isus-sinai 0102_laugh "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Цитат Цитат Да ли је римски папа добродошао у Србију? Ко би му се обрадовао? 1317_womens 1312_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/nene.gif JA! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Шта "ЈА" ? Ти си у Србији и добродошла си 1312_womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='1317_womens' /> "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Цитат Шта "ЈА" ? Ти си у Србији и добродошла си sHa_sarcasticlol.gif' class='bbc_emoticon' alt='sHa_sarcasticlol' /> Ja bih mu se obradovala 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Зато је апостол Павле рекао: "...а жена у Цркви да ћути" sHa_sarcasticlol 0104_cheesy "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Цитат Зато је апостол Павле рекао: "...а жена у Цркви да ћути" sHa_sarcasticlol 0104_cheesy Jaoooooooooooo sHa_sarcasticlol 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Цитат нека дође што пре да прекине овакве глупе дилеме и смарање о екумезиму и антиекуменизму. 0104_cheesy O tome pricam 0104_cheesy sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 Kakve to veze ima sa ekumenizmom? Dolazak pape u Sbiju, ko da je okupacija Srbije. Ja bih lično voleo da se nekad ponovo ujedinimo. Ali nema ujedinjenja sve dok pričamo o tomo gde smo isti, kad počnemo da pričamo u čemu se razlikujemo i kako je došlo do tih razlika, onda ima mogućnosti za neki napredak, ali kardinal Kasper tako lukavo vuče poteze da neće te ni da osetite da ste duboko zašli u sferu politike a ne crkvenosti. Iskreno, sve mi je simpatičniji episkop Artemije, uostalom Srbi su kao i Poljaci viteški narod uvek spreman da brani slabijek. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 ДА ЛИ ЈЕ РИМСКИ ПАПА ДОБРОДОШАО У СРБИЈУ? sto se mene tice, dobrodosao je samo u 2 slucaja... - ako dolazi kao obican covek koji zeli da obidje srbiju - ako dolazi kao povratnik u pravoslavlje 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 ма да му ми припремимо ломачу или крст, питам се 0110_hahaha :cheesy2: 0110_hahaha који смо ми Срби кукавице па то ти је, нема кичме ни сантиметар на 100 душа. joooj па њега је лакше учинити пријатељем и поправославити, него убедити домаће неразумне мозгове да је то могуће, пошто ионако верују у неку параЦркву у којој Бог делује само кад му дозволе, ако Га се сете joooj joooj joooj видим да да ће Бог да нам пише петицију за улазак у срца. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Visoki Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 Medo nemoj ti Srbe da nazivas kukavicama. To sto si ti kukavica ne znaci da su svi. Najveci Srbi nisu kukavice, a i oni koji jesu nikada nebi ceo svoj rod nazvali kukavicama posto znaju kakva su junactva i muke pretrpeli Sveti Srbi da bi i oni a i ti Medo mogli danas da se pohvalimo kolikom tolikom slobodom. Zato ukoliko smatras da su Srbi kukavice odmah mozes da promenis nacionalnost u neku od junackih nazovi naroda kao Hrvati, Crnogorci, Albanci, Bugari i tako dalje, odmah idi kod njih pa njima pricaj kako smo mi Srbi kukavice ali nemoj dokle smatras sebe Srbinom da pricas kako su Srbi kukavice jer mnogo miliona Srba zivot dade da ti smes slobodno govoriti i zivot imati a gde sta ti pricas. Tvoje reci ne samo da su greh nego si sada poginio tezi prestup od bilo kojega Pape jer si se popljuvao na ruku koja te je hranila i grudi koje su te podojile. Stoga po recima svetih bolje ti je, ako ne mozes da obuzdas svoj jezik da ga iscupas kada te u greh vuce neko da ceo u ognju stradas. A to sto si rekao rekao si ti za sebe a ne za druge. 0110_hahaha :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 ајде брате Високи, шта ти би, целог ме упљува gadjanjegovornika седи, одмори мало, удахни, стави неки зарез, не мораш да стојећи куцаш ал ајд, кад си већ поменуо, да ти објасним како ствари стоје у мојој кући, пошто сам већ прочитао твоје ставове које си писао овуда. у мојој Србији СВИ су добродошли, чак и они који желе овде зло, са условом да не долазе под оружјем. с друге стране свети Срби су били ипак ПРВО Христови, па тек онда Срби, да се разумемо, и у том стилу се трудим и ја да размишљам да је моја домовина Царство Небеско пре свега, дакле служба Истини и Љубави, па тек онда Србија и национални и територијални интереси. чак бих ишао до тих даљина да бих прижељкивао речи блаженопочившег Патријарха Павла - Боље да нестанемо као људи, него да опстанемо као нељуди. ако ћемо ни по бабу ни по стричевима, нешто ми то са Хрватима и Црногорцима није баш како треба у уху кад неко каже нација, иако сам Србин црногорског порекла од великог војводе Богића Морачанина из братства Меденица, ал да се манемо ћоравих прича и нација, овде причамо о папи римском и његовом евентуалном будућем доласку. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Visoki Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 Ја сам ти рекао да ти не пљујеш по Србима пошто твоја изјава да смо кукавице јесте увреда за цео род Српски који се само пре 11 година борио против 800 пута јачег противника а да се нисмо предали него су нас назови наши политичари издали. Значи нису Срби кукавице а ако си ти Србин и предак ти је Војвода зар те није срам да тако говориш о прецима и браћи који животе положише за СЛОБОДУ и СРПСТВО па тек онда сваки за своје појединачне погледе на свет, ту увуршћујем и данас живе јунаке а и оне који нису Срби. Сви они имаше храбрости изаћи на црту НАТО-у, а Голијат је био само око 2 пута већи од Давида а ми 800 пута јачеш имасмо. И онда дођеш ти па Срби КУКАВИЦЕ. Нећу да улазим у остало што си писао то је друга тема а ти ниси прозвао Папу као што треба по наслову теме него Србе. И ничим ниси оправдао своје речи нити си се исправио, а још мање извинио. Зато лепо мућни главом шта пишеш ако ти је предак већ био часни Србин. Нећу скренути са теме ни када кажем да мене Српски род, прави онај а не гњиде, враћа на пут Божији кад паднем под демонима. Ја бих био Србин и да сам Муслиман и Католик и тако и треба да буде и тако је по вери нашој. Прво си сам своја јединка, па са женом пар, па народ па са својим народом и свим осталим народима си једно у Христу а ако хулиш на градивну јединицу Христа онда хулиш и на целога Христа. Па ми сада кажи да ли повлачиш своје речи, што се ја надам да хоћеш и да ћеш се исправити да тако нешто не поновиш, себе ради па тек онда ради свих осталих? slavabogu Hristos vaskrse vaistinu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Мај 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 Brate Visoki pa necemo valjda non stop da se delimo na ove na one na kukavice na hrabre to nigde nece da nas odvede ni kao narod ni kao zajednicu ! Niko ne spori herojske Srpske pobede na Kosovu,Cegru,Ceru,Kajmakcalanu, Solunskom i Sremskom frontu pa onda novije borbe iz Knina i Bosne i opet na Kosovu to niko nikad nesme i nemoze da zaboravi ! Slava neka je svim palim Junacima ! Rat 1999 je nazalost bio samo marketinski koristen od vladajuce vrhuske koja je poslala par stotina ljudi u smrt a unapred su znali sta ce i kako da se desi ! Moramo iz svega da izvucemo pouku da ne dajemo uludo nase i zivote nase dece jer kako cemo da opstanemo onda ! Lepo rece Vladika Lavrentije "Nemozemo vise da idemo u buducnost okrenuti ledjima " moramo da realno presaberemo nasu istoriju zbog buducnosti nase dece ! Brate moj tesko da bi postao Srbin da si rodjen kao Bosnjak ili Hrvat jel to govoris iz tvoje perspektive a zamisli da si mogao da budes rodjen i kao neko drugi ! Moramo malo da pazimo da ne srljamo jer to moze da se vrati pogubno ne nama nego nasoj deci ! Srbija je iz vecine ratova izlazila kao pobednica ali nazalost sve podeljenija i podeljenija pa onda nije ni cudo sta nam se sve desava i kako nam je trenutno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дража Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 Цитат па њега је лакше учинити пријатељем и поправославити, него убедити домаће неразумне мозгове да је то могуће, пошто ионако верују у неку параЦркву у којој Бог делује само кад му дозволе, ако Га се сете Са оваквом накарадном конструкцијом на којој се њихова невера и јерес заснивају проћи ће још пуно времена и воде Дунавом док се папа и следбеници не врате Христу. Ја лично мислим да до тога никад неће доћи. Дај Боже да грешим. И што каже брат Високи, престани Србе називати кукавицама у било ком контексту јер они то никада нису били. И безвезе ти је ова прича како су неки тобож заблудели и имају неку парацркву. Ово су по мени небратске и злонамерне инсуинације јер очигледно овако карактеришеш свакога ко не дели твоје мишљење. А ко си ти брате Медо да то радиш!? Спусти и ти лопту понекад и размисли пре што напишеш нешто осетљиво и важно. "Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15) http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука