Кратос Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Sama se raspala.Nema kičmu(program) oko koga se okuplja.Jedina kičma trenutno mož da bude kao u slučaju DOS-a ,antipoziciona.Kao onomad protiv Slobe. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Vreme velikih ideologija je hvala Bogu prošlo i krajnje je vreme da se zaista okrenemo Bogu i porodici i da batalimo te stvari ovoga sveta u meri u kojoj možemo. Време политике неће ника проћи, док је овог света. Бавити се политиком било где у свету је ризик по душу а у Србији је то десет пута ризичније. Ипак и наши светитељи су се бавили политиком а новији су чак и подржавали одређене политичке опције. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Sama se raspala.Nema kičmu(program) oko koga se okuplja.Jedina kičma trenutno mož da bude kao u sličaju DOS-a ,antipoziciona.Kao onomad protiv Slobe. Нема ДОС-а. Јер стари ДОС је формирао Запад, дао има је новац и логистику. Нови ДОС западу не треба зато га и нема. Неки патриотски ПОС тешко да ће се формирати, јер нико не стоји иза патриота, чак ни толико извикани Руси. Дидим and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Нема ДОС-а. Јер стари ДОС је формирао Запад, дао има је новац и логистику. Нови ДОС западу не треба зато га и нема. Неки патриотски ПОС тешко да ће се формирати, јер нико не стоји иза патриота, чак ни толико извикани Руси. Mislio sam u smislu da jedino rušenje Vučića mož da okupi opoziciju i da bi se ona raspala isto kao DOS. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Mislio sam u smislu da jedino rušenje Vučića mož da okupi opoziciju i da bi se ona raspala isto kao DOS. Кажем, тешко, јер тренутно нико не стоји иза опозиције од странаца. Свима ова власт одговара и Русима и Западу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Кажем, тешко, јер тренутно нико не стоји иза опозиције од странаца. Свима ова власт одговара и Русима и Западу. Хоћеш да кажеш да ће на наредним изборима ове унутарње „силе“ да бирају власт? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Хоћеш да кажеш да ће на наредним изборима ове унутарње „силе“ да бирају власт? На наредним изборима побеђује СНС. А после избора ће СНС да се подели на два дела. Писао ја о томе негде, чини ми се на Видовдану. NemanjaVa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 На наредним изборима побеђује СНС. А после избора ће СНС да се подели на два дела. Писао ја о томе негде, чини ми се на Видовдану. Мислиш на овај текст? http://vojvodjanskenovine.rs/zeljko-injac-da-li-ce-srpski-naprednjaci-proci-kao-informbirovci/ Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 9, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2015 Мислиш на овај текст? http://vojvodjanskenovine.rs/zeljko-injac-da-li-ce-srpski-naprednjaci-proci-kao-informbirovci/ Тај Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 9, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2015 Тај Чито сам то, негде ми и логично делује тај сплет околности (посебно ова теза да кад нема опозиције долази до унутрашњих подела у власти), ал' мислим да ће о неком дугорочном путу Србије одлучивати неко трећи, а не победничка фракција из СНС-а. Ми годинама имамо скоро 50% људи (вероватно и више кад одузмемо покојне гласаче ) који уопште не гласају, мислим да ће се неко (ко можда још и није на политичкој сцени) усмерити ка тој циљној групи и да ће Србија опет остати негде између Истока и Запада, на тој клацкалици. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Октобар 9, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2015 Значи, смеши нам се опет сукоб титоиста и стаљиниста? Или сад се то може назвати вучићеваца и томиста? Елем, тај сукоб ако се деси, тј. ако се СНС подели на прозападни и проруски део није ништа ново, тај сукоб постоји још од формирања модерне српске државе: на русофиле и западњаке, родољубе и издајнике. Могућ је тај сценарио, пошто јаке опозиције како и сам рече Жељко суштински нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 9, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2015 Елем, тај сукоб ако се деси Тај сукоб се већ десио унутар СНС-а. Вучић је ту на клацкалици, од њега зависи колико ће успети да избалансира ако не успе следи распад. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука