zuti car Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 Ne treba se "sprdati" sa svojom istorijom ali dobro je bar pokusati biti realan. Srbi mozda nisu naneli toliku stetu drugim narodima ali jesu sami sebi i to je ono na cemu bi mi, zarad zdravije i bolje buducnosti, trebali insistirati i iz cega bi trebali uciti. Ne znam da li smo i kakvim kasikama jeli u srednjem veku, ali znam da nam veliki broj dece i staraca danas, u 21.v., u sred Evrope uopste ne jede jer nema sta vec gladni odlaze na spavanje vecinu noci tokom godine. Istoija je tu da narod nauci kako da se ophodi u odredjenoj situaciji . Ako su deca i starci gladni znaci da je vreme da se digne "kuka i motika" i da se "gazde " smeste tamo gde im je i mesto , Nisu nasi preci krivi sto je narod danas ovakav kakav je , nasi su preci znali kad i kako da slome vrat svim neprijateljima , i domacim i stranim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 Добро бре шта си одма скочио ко опарен да се јавиш, јел не видиш да га зезам и да је питање скроз ван контекста поста. Ау брате, па на лакат би проговорио. Zezas ti sebe takvim komentarima . U susednoj hrvatskoj niko takve komentare ne pravi nego se ponose svojom laznom i sveze napisanom istorijom , u bugarskoj isto tako, o siptarima da ne pricam . I onda vidimo da da su siprtari uzeli deo nase teriotrije , da su hrvati etnicki ocistili drzavu od srba da bugari nisu izguili ni parce svoje teritorije a imaju pretenzije na nasu ... od malih stvari se polazi , ali kad neko nema kapaciteta da shvati onda je dzabe pricati ... lab_man and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 Zezas ti sebe takvim komentarima . U susednoj hrvatskoj niko takve komentare ne pravi nego se ponose svojom laznom i sveze napisanom istorijom , u bugarskoj isto tako, o siptarima da ne pricam . I onda vidimo da da su siprtari uzeli deo nase teriotrije , da su hrvati etnicki ocistili drzavu od srba da bugari nisu izguili ni parce svoje teritorije a imaju pretenzije na nasu ... od malih stvari se polazi , ali kad neko nema kapaciteta da shvati onda je dzabe pricati ... Zdusno braca seku granu na kojoj sede i jos se raduju tome ... zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 Ne znam da li je direkno vezano za temu, ali ipak da pitam... Da li ste promenili misljenje vezano za razlog imigracije Siptara sa Kosova koja se desila neposredno pre ove velike migracije iz Sirije? Ja sam npr. bila ubedjena da su Siptari sa Kosova bezali iz ekonomskih razloga i zato sto nisu vise mogli da zive pod onom zlocinackom vlascu. Medjutim, sad vise nisam sigurna da je to jedini razlog. Ne znam, sve mi je to sad nekako cudno, mada, mozda je samo koincidencija. Sta vi mislite? Siptari su bezali jer im je tako naredjeno , da nije , ne bi smeli da maknu . Jednostavno SAD zele da naprave nemire u EU kako bi imali razloga da je vojno okupiraju jer su shvatili da od EU saveznickih vojski nema vajde u buducem napadu na Rusiju . A da ce biti napada na Rusiju moglo je da se zakljuci jos pre neku godinu kad je Kondoliza Rajs izjvaila da prirodna bogatstva nisu ravnomerno rasporedjena te nije posteno n iti je fer da jedna Rusija raspolaze tolikim prirodnim resursim a sama . Dakle , bice rata i to vrlo brzo ukoliko se evropljani ne osveste i ne stanu na put SAD i njeoj politici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 Jednostavno SAD zele da naprave nemire u EU kako bi imali razloga da je vojno okupiraju Јел стварно верујеш у ово, или је "војна окупација Европе од стране САД" метафорична? A da ce biti napada na Rusiju moglo je da se zakljuci jos pre neku godinu kad je Kondoliza Rajs izjvaila da prirodna bogatstva nisu ravnomerno rasporedjena te nije posteno n iti je fer da jedna Rusija raspolaze tolikim prirodnim resursim a sama . није рекла она него Медлин Олбрајт, али у време кад је Русија била у хаосу и пред распадом на неколико делова. И Бжежински је раније предлагао поделу Русије на најмање три дела, али то више нигде не помиње. Околности су се промениле, и хвала Богу да су такве умоболне идеје склоњене са стола и да се о њима више озбиљно ни не разматра. lab_man је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 Videcemo ko je u pravu uskoro . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 није рекла она него Медлин Олбрајт, али у време кад је Русија била у хаосу и пред распадом на неколико делова. И Бжежински је раније предлагао поделу Русије на најмање три дела, али то више нигде не помиње. Околности су се промениле, и хвала Богу да су такве умоболне идеје склоњене са стола и да се о њима више озбиљно ни не разматра.To sto se ne pominje ne znaci da ta ideja nije na stolu ... zuti car and feeble је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 To sto se ne pominje ne znaci da ta ideja nije na stolu ... Није више реална. Дал је у нечијој лудој глави, не знам, али се не спомиње зато што више није реална, за разлику од оног времена када се помињала званично на највишим местима. Раније је та прича подразумевала у најгорем случају прихватљиве губитке у једном делу света, док сад значи уништење целог света. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 Ne znam da li je direkno vezano za temu, ali ipak da pitam... Da li ste promenili misljenje vezano za razlog imigracije Siptara sa Kosova koja se desila neposredno pre ove velike migracije iz Sirije? Ja sam npr. bila ubedjena da su Siptari sa Kosova bezali iz ekonomskih razloga i zato sto nisu vise mogli da zive pod onom zlocinackom vlascu. Medjutim, sad vise nisam sigurna da je to jedini razlog. Ne znam, sve mi je to sad nekako cudno, mada, mozda je samo koincidencija. Sta vi mislite? По мом мишљењу појединци јесу бјежали из економских разлога. Али чудно је то како се све десило одједном. Умјесто да је то личило на један природан процес, као код нас што је вишегодишње исељавање, они су се у року од мјесец-два масовно попаковали и отишли. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 Није више реална. Дал је у нечијој лудој глави, не знам, али се не спомиње зато што више није реална, за разлику од оног времена када се помињала званично на највишим местима. Раније је та прича подразумевала у најгорем случају прихватљиве губитке у једном делу света, док сад значи уништење целог света. Nije tu u pitanju jena luda glava vec vlada jedne drzave, SAD. Ne radi se tu o kafanskoj prici vec o premijeru drzave kojji iznosi takve ideje i ta zellja postoji jos uvek i priprema sekontinuirano ". realnost" za ostvarenje tog plana. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 Moj komentar: Svako bi do EU, ali to nejde! Svaki bi htio stanovat u luxuzu, ali to nejde! Každý by chtěla bydlet v luxus, ale to nejde! https://youtu.be/tvTxiMy7RI8 Tim luxusom su mišljene njihove pretjerane predstave o životu u Evropi koje je odlično iskarikirao jedan takodjer sirsijski izbjeglica. The Syrian refugee who says: 'Don't come to Sweden... or think carefully about it' - BBC Trending Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 A gde oni inace bacaju svoje djubre? Pitam, stvarno ne znam :.mislise. Vidim da su potpalili cebe, mozda je bilo puno buva ili vasaka... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 A gde oni inace bacaju svoje djubre? Pitam, stvarno ne znam :.mislise. Vidim da su potpalili cebe, mozda je bilo puno buva ili vasaka... Potpalili su šator koji košta 200-300 euro svaki a dobili su ga humanitarnu pomoć. Ta je medjunarodna, ne samo srpska, tamo na primjer bile i češke Tatranke - keksi. ne radi se o otpacima već o velikim količinama nepojedene i netaknute hrane, čitave pune flaše vode i sl. valjda su imali pivo i koka-kolu pa nisu stigli popit tu običnu vodu. Taj Jan Šibík je snimaoo svuda po ratištima i u exYZ i po svijetu i zna kako izgledaju i kako se ponašaju prave ratne zbjeglice. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 Potpalili su šator koji košta 200-300 euro svaki a dobili su ga humanitarnu pomoć. A zasto to rade? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 A zasto to rade? Pitaj ih, dobro su obučeni na ovo doba godine, na videu je toplo i sunčanoi a u Siriji vladaju vrlo hladne noći i ljeti tako da su i na njih tamo već navikli. http://video.aktualne.cz/svet-na-hrane/sibik-uprchlici-prekracuji-srbsko-madarskou-hranici-jak-chte/r~81c017c0589711e5974b0025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=videobox&utm_term=position-1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука