Ћириличар Написано Август 30, 2015 Пријави Подели Написано Август 30, 2015 Вас двоје се онда крећете у различитим круговима људи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 30, 2015 Пријави Подели Написано Август 30, 2015 Evo koja mesta u Srbiji bi mogli da nasele azilanti http://www.vestinet....nasele-azilantiNarodom koji nije ljubitelj hriscanstva neki bi da povecavaju natalitet Srbije... Не брини се, неће се ништа од тога десити. Људи долазе из бивше секуларне државе гдје су се бавили највише пословима градског типа. Мали број је њих који би били довољно луди да се баве пољопривредом и сточарством по шумама и горама наше земље поносне. А још ни не знају како је наша држава ефикасна. Замисли кад би сазнали Још к томе, ово је повјереница за заштиту равнооправности - она нема овлашћења да ишта од тога спроводи у дјело. Њено је да указује и препоручује и покреће судске или управне поступке. А власт ће их баш послушати. Остаће их неколико, сасвим сигурно. Свидјеће се некоме овдје па ће одлучити да се настани, али то ће бити појединачни случајеви који заиста немају шта било кога да забрињавају, осим момке из "Крви и части" и остале срБске ККК-овце. Мени не смета ако неко жели остати у Србији. Мало различитости не шкоди, а и неправедно је да се некоме ускрати могућност за новим животом због страха од могућности потенцијалних терориста или страха од неког будућег рата са муслиманима ко зна кад и ко зна гдје и ко зна с којим муслиманима ( Бошњацима, Пазарцима, Албанцима? ). Уосталом, ваљда требамо имати повјерење у ДБ? То је једина ствар која нам је остала из социјализма а да ради одлично Dijasporka and зеленизуб је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 30, 2015 Пријави Подели Написано Август 30, 2015 Narodom koji nije ljubitelj hriscanstva neki bi da povecavaju natalitet Srbije... Kako muslimani nisu ljubitelji hrišćanstva? Od kada su nastali oni su se pokazali ljubiteljima i hrišćana i hrišćanstva i Hrista tim što Hrista uvedu na pravu mjeru koja mu pripada, da bude jedan od Božijih proroka a ne Bogom kao što mi to običavamo tvrditi. U tom se vidi ta njihova ljubav i prema hrišćanimna respektivno prema hrišćanstvu štonas neprekidno nastoje privesti na pravi put vjere i zato su se sad odlučili svi ovako doći nama na noge i pookazati nam to kako treba živjeti i kakav stil života voditi u praksi kao pravi vjernik pravoga Boga Allaha i respektovati pravog poslanika Božijeg Mohammada iz Meke. Kud ćeš veće ljubavi od te, kad neko žrtvuje i napuusti sve što ima da bi došao u Srbiju i u Evropu ljufdima objaviti Boga pravoga! Zašto Isus Hristos nije pravi Bog onako kako si to mi hrišćani mislimo to sve doznate na ovom videu kao i to da se mi klanjame DVD playeru a ne tom Stvoritelju kjoji je DVD player stvorio! I kao takvi antropomorfno zabludjeli idolopoklonici imamo biti veseljam van sebe što nas dolaze izbaviti i izvući iz te naše religijske tame i tamnice u koju smo sami svojim praznovjerjem zapali. Bible Scholar Dr Zakir Naik proves Jesus never became a God on TheDeenShow Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Август 30, 2015 Пријави Подели Написано Август 30, 2015 Jako retko nailazim na nekoga ko posmatra stvari "crno-belo". Naprotiv, cini mi se da se bas trude iz petnih zila da i iz neceg jako loseg i sablaznjivog uvek pronadju nesto dobro i pozitivno i to stave u fokus razgovora. E da, primetila sam i da su po nekim pitanjima bas levicari i to mladi i obrazovani ljudi i to me iskreno poprilicno razocaralo, ali razumljivo je s obzirom da nisu imali tu (ne)srecu da upoznaju levicarstvo na delu Ovo su naravno samo moji utisci... koja zemlja je u pitanju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 30, 2015 Пријави Подели Написано Август 30, 2015 Ti sto odu iz Srbije nikad se ne vrate , to je tacno, ali je tacno i to da su tamo uvek tretirani kao niza bica, ljudi drugog i treceg reda. Tacno je da ljudi koji odu iz Srbije govore to sto govore ali se to ne odnosi na tretman koji imaju od strane domorodaca tamo nego na sistem i na mogucnost da se zaradi i zivi pristojno , jer cak i kao ker u nemackoj mozes da zradis vise i zivis pristojnije nego u Srbiji (zasto je tako je tema za neku drugu temu). Znas ,i ja sam naputio Srbiju , i sreo sam i srecem mnogo stranaca , najvise amerikanaca i engleza , ono sto oni osecaju prema nama(sa retkim izuzecima) nije za forum.Kad sam jedom idiotu pokusao da objasnim sta je niihovo bombardovanje uranujumom ucinilo Srbiji on mi ladno covek rekao da samo zasluzili da budemo potrovani i iztrebljeni kao nacija. On je to rekao otovoreno jer mi nije pri ruci a gomila koje sam sreo misle isto samo sto nece to da kazu u lice jer se plase Srba . Doziveo sam da covek nece da mi pruzi ruku zato sto sam Srbin , da redovno ustuknu korak nazad kad kazem da Srbin . Zato decko , pre nego nalepis nekom etiketu ucini ono sto sam ti rekao , nuci malo istorije i idi malo po svetu , cisto da vidis kako stvari zaista stoje . Sto se tice nasilja i pljuvanja , koliko vidim , ovde na forumu si ti najistknutiji upravo u tim aktivnostima , znas i verbano nasilje je nasilje , tako da nisma bas siguran da je tvoja kvalifikacija upucena na pravu adresu , mozda bi prvo svoju krv trebalo da pogledas I znas li zasto "mrze srbe" (sto je potpuno netacna i idoitska konstrukcija koja samo sluzi da podigne nas slabasni ego... cuj, "amerikanci mrze srbe... a posto su amerikanci baje, nije mala stvar da te mrzi "baja" mora da si i sam mnooogo bitan")? Zato sto i kod njih postoji neki zuti car i kompanija koja gleda na vestima kako srbi koju po balkanu i umesto da izdvoji dva minuta svog vremena da malo bolje to istrazi on krene slepo da veruje svemu sto procita u americkom kuriru i americkom telegrafu pa onda ide po forumima i pise kako su SVI srbi posast i kako su SVI srbi zivotinje... Covek bi pomislio da te takav tretman necemu nauci... al djavola... samo ti da lep model ponasanja koji ti bez ikakvog prezanja momentalno iskoristis za emigrante... I sta sad ocete? Dobijate tacno ono sto zasluzujete... E, al to kad bi smo pretpostavili da je ova tvoja pateticna tirada tacna, sto svakako nije. Ja godinama idem u hrvatsku na primer i nikako da sretnem i jednog hrvata koji me mrzi iz dna duse... vi mi ovde slikovito objasnjavate da SVI mrze srbe. A kad SVI mrze srbe nelogicno je da ti je problem da nadjes makar jednog... Dan kada amerikanci pocnu da vole srbe bice najtuzniji dan za nase patriJote i srbobranitelje i pateticare... Tog dana ce deo srca da im se ugasi zauvek... Strance BOLI UVO odakle ste. Prvo nemaju pojma ni sta je Srbija a kamoli gde je, a to je vrlo bolno za deo nas koji smatra da su srbi nesto najuzivsenije i izmucenije sto je stvoreno u univerzumu i posto je nezainteresovansot gora od mrznje i onda pribegavamo savrsenom mehanizmu ubedjivanja sebe kako nas SVI mrze... jer ko sto rekoh kad te neko mrzi mora da si nesto bitan... sto onda samo jos vide doda na tvoju pateticnost... PS. "Mrze srbe" hehe, bas vidim nekog nemca koji sedi kuci i mrzi srbe... srbi su mu najbitnija stvar u zivotu... a amerikanci? Obama nocima ne spava zbog nas... svako vece pre spavanja on 5 minuta mrzi srbe da se lakse uspava... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 30, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Август 30, 2015 БОЛЕСНО: Погледајте како ИСИЛ испира мозак деци! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 30, 2015 Пријави Подели Написано Август 30, 2015 Razgovor s češkom exmuslimankom Pavlinom Bitarovom o islamu: Tamo su titlovi u prva tri videa pa možda nekom bude pristupnije to tako. Pravo lice islama (s titlovima na češkom) 1. dio https://youtu.be/hCp1MyOSeDw 2. dio https://youtu.be/zRDXHhDfzRc 3. dio https://youtu.be/pq3LFseHWsU Pravo lice islama (bez titlova) II/1. dio https://youtu.be/xDfDBkqxNQo II/2. dio https://youtu.be/lumLTVwDUas II/3. dio https://youtu.be/vuZ1o4XMdMk I ova tri vide su zanimljiva - dodam ih tu kao bonus: https://www.youtube.com/channel/UC3nbISSBNF-aGp7OihNrPug/videos Баба је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 30, 2015 Пријави Подели Написано Август 30, 2015 Inače te prakse islamskih misionara u Evropi su nevjerovatne. Iz priče ove exmuslimanke proizlaui da nergiraju sve na što ih se pitate, na zakrivanje ženskih, šariju i kamenovanja - ma jok, kakva šarija, to ne postoji nigdje u svijetu i slično. Radi se dakle o smjesi malo istina, više poluistina i nedorečenosti a najviše neistinitih tvrdnji tj. prosto rečenoi otvorenih laži o islamu. A oni si misle da takvo laganje nije nemoralno jer nevjerujućim se može, dozvoljeno je lagati, ionako je to za njihovo dobro takvih nevjherujućih, kad se uhvate bar nečega proguteće na kraju sve. Potom kad mu dovoljno isperu mozak, glavno je dfa se uhvati prvo, potom mu sve to ispričaju ponovo kako to treba i šarija, zakrivanje ženskih i kamenovanja i bičevanja su sve ponovo tu ali sad s akceptovateljni jer su tom aspirantu, kandidatu na islam u medjuvremenu promjenili, reprogranmirali psihu. Takve preaktike su u islamu dozvoljne, možeš lagat i mazat koliko hoćeš sve dok takvog ne uvučeš, poslije ga je lako ubijediti i u sve ostalo, glavno je potencijalnim konvertitima negirati kontroverzne teme, zaobići ih u velikom luku i ignorisati ih i praviti se kao da uopšte ne postoje, barem na početku.. Takva im je to strategija u centralnoj i zapadnoj Evropi medju ljudima koji o islamu skoro ništa ne znaju, samo iz medija a to im onda prosto objasne kao lažljivu antiislamsku propgandu. No na Balkanu ljudi sasvim dovoljno znaju o islamu, te osnove da bi nasjedali na tako nešto pa se tim u Srbiji i u BiH ne služe. Zpověď exmuslimky z České republiky https://youtu.be/KQCWFOlz1N0 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Август 30, 2015 Пријави Подели Написано Август 30, 2015 Treba pitati EU dal ce dati neku kintu ako naseljimo ovde azilante. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 30, 2015 Пријави Подели Написано Август 30, 2015 Treba pitati EU dal ce dati neku kintu ako naseljimo ovde azilante. Useljiti, useljiti ih treba, ja sam našao nekakvu mapu, hoćel ova bit dobra? Barem za prvu prilljiku dok se ne snadju! A lova, samo evra i dolare primaju! http://www.geocurrents.info/wp-content/uploads/2014/09/Future-Islamic-State-Map.png Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Август 30, 2015 Пријави Подели Написано Август 30, 2015 Ja godinama idem u hrvatsku na primer i nikako da sretnem i jednog hrvata koji me mrzi iz dna duse... Као freelancer помажеш колегама, јел то? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 30, 2015 Пријави Подели Написано Август 30, 2015 Као freelancer помажеш колегама, јел то? Sta? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 30, 2015 Пријави Подели Написано Август 30, 2015 I znas li zasto "mrze srbe" (sto je potpuno netacna i idoitska konstrukcija koja samo sluzi da podigne nas slabasni ego... cuj, "amerikanci mrze srbe... a posto su amerikanci baje, nije mala stvar da te mrzi "baja" mora da si i sam mnooogo bitan")? Zato sto i kod njih postoji neki zuti car i kompanija koja gleda na vestima kako srbi koju po balkanu i umesto da izdvoji dva minuta svog vremena da malo bolje to istrazi on krene slepo da veruje svemu sto procita u americkom kuriru i americkom telegrafu pa onda ide po forumima i pise kako su SVI srbi posast i kako su SVI srbi zivotinje... Covek bi pomislio da te takav tretman necemu nauci... al djavola... samo ti da lep model ponasanja koji ti bez ikakvog prezanja momentalno iskoristis za emigrante... I sta sad ocete? Dobijate tacno ono sto zasluzujete... E, al to kad bi smo pretpostavili da je ova tvoja pateticna tirada tacna, sto svakako nije. Ja godinama idem u hrvatsku na primer i nikako da sretnem i jednog hrvata koji me mrzi iz dna duse... vi mi ovde slikovito objasnjavate da SVI mrze srbe. A kad SVI mrze srbe nelogicno je da ti je problem da nadjes makar jednog... Dan kada amerikanci pocnu da vole srbe bice najtuzniji dan za nase patriJote i srbobranitelje i pateticare... Tog dana ce deo srca da im se ugasi zauvek... Strance BOLI UVO odakle ste. Prvo nemaju pojma ni sta je Srbija a kamoli gde je, a to je vrlo bolno za deo nas koji smatra da su srbi nesto najuzivsenije i izmucenije sto je stvoreno u univerzumu i posto je nezainteresovansot gora od mrznje i onda pribegavamo savrsenom mehanizmu ubedjivanja sebe kako nas SVI mrze... jer ko sto rekoh kad te neko mrzi mora da si nesto bitan... sto onda samo jos vide doda na tvoju pateticnost... PS. "Mrze srbe" hehe, bas vidim nekog nemca koji sedi kuci i mrzi srbe... srbi su mu najbitnija stvar u zivotu... a amerikanci? Obama nocima ne spava zbog nas... svako vece pre spavanja on 5 minuta mrzi srbe da se lakse uspava... Znaju svi na ovoj planeti sto znas i ti i o Srbima i o Nemcima i o Sirijcima i o Severnok Koreji i o Vijetnamu ... Ceo svet sve to zna. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 30, 2015 Пријави Подели Написано Август 30, 2015 Ne znam, ja imam potpuno drugacije iskustvo. Ovde kada bi pokusao nekoga da "trujes" na taj nacin kako si opisao da Hrvati rade, verovatno bi utekao sto pre, ako vec ne bi zaspao od dosade. Moj utisak je da su ljudi generalno slabo zainteresovani i za neke vece svetske "igre" u smislu odnosa Kine, Rusije, Amerike a kamoli nekog tamo brdovitog Balkana. Doduse, moram priznati da se igrom slucaja ne krecem nesto ni u srpskim ni u hrvatskim krugovima pa mozda zbog toga i nemam dodira sa bilo kakvim pricama te vrste. Sto se ostalih stranaca i domorodaca tice, primetila sam da ih slabo sta zanima tog tipa. U marketima ce uredno donirati hranu u korpama koje stoje za svrhe humanitarne pomoci kod ulaza/izlaza, otici ce i u neku versku ili humanitarnu misiju u neku siromasnu i unesrecenu zemlju,pomoci ce, ne nedostaje im humanosti i covekoljublja ali nisu spremni da tako lako zauzmu stav "za" ili "protiv" neke strane. Pre su u fazonu da ih ne interesuje, ili ako ih nteresuje- da konkretno pomognu nekom ko je unesrecen, bez dublje analize ko je kriv za tu njegovu/njenu nesrecu ili mrznje prema nekome koga eventualno targetiraju kao "uzrok" nesrece. Jako retko nailazim na nekoga ko posmatra stvari "crno-belo". Naprotiv, cini mi se da se bas trude iz petnih zila da i iz neceg jako loseg i sablaznjivog uvek pronadju nesto dobro i pozitivno i to stave u fokus razgovora. E da, primetila sam i da su po nekim pitanjima bas levicari i to mladi i obrazovani ljudi i to me iskreno poprilicno razocaralo, ali razumljivo je s obzirom da nisu imali tu (ne)srecu da upoznaju levicarstvo na delu Ovo su naravno samo moji utisci... Pa kada prestanes da brkas pristojno ophodjenje u javnosti sa stavrnim ophodjenjem i polozajem stranca u nekoj zemlji onda ce ti biti jasnije.. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sva imena su vec zauzeta Написано Август 30, 2015 Пријави Подели Написано Август 30, 2015 Ljudima kojima smetaju izbeglice, smetaju im i komšije, i kasirka u Maksiju, i mali što stalno doziva mamu pod prozorom, ali inače oni vole svoju zemlju Bogdan011 је реаговао/ла на ово 1 "Bitno je očima nevidljivo". "Budite ljubazni prema ljudima dok se penjete, možete ih ponovo sresti kad budete silazili ". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука