Гости Guest - . . .- Написано Јул 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 8, 2012 на овом линку имате мало слика о овоме о чему ћемо причати вечерас: http://www.truechristianity.info/films/forpost.php А ево и линка ка филу АлексаС, Лидија Миленковић, Иван ♪♫ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 8, 2012 Пријави Подели Написано Јул 8, 2012 Јако се радујем овом разговору са игуманом Серафимом. Оче, пуно хвала. zru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 8, 2012 Хвала свима који су вечерас слушали предавање о. Серафима, слава Богу заиста је било доста људи. За оне који нису стигли да одгледају уживо и да постављају питања, предавање могу да послушају овде: http://www.stickam.com/viewMedia.do?mId=193406392 Овог попа са почетка предавања занемарите... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 8, 2012 Пријави Подели Написано Јул 8, 2012 Ког попа ? 0205_whistling 0202_238 Уживала сам у предавању. Хвала и оцу Серафиму, а и теби оче Иване. мирођија је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Бејах на предавању, послашао сам део, нажалост младалачке обавезе су ме одвукле од предавања. Почетак ми је деловао занимљиво о.Серафим ми је деловао као човек богатог искуства који има свашта да подели са публиком. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлексаС Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Odlicno je bilo, samo nisam mogao zbog obaveza celo da odgledam, ali sam gledao dobrih 1.5 sati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Savrsheno! Nije to samo putopis, nego i pouke, korisne poruke, prozivljeno i iz dushe isprichano. Hvala Ocu Ivanu na organizaciji svega a i onoj nevidljivoj zenskoj ruci koja se trudila da stvori atmosferu za sve a niko je ne pominje (ako je ovo organizovano u kuci?). Druzim se s jednom popadijom, pa znam kako to sve izgleda:) мирођија, Иринеј and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Гледала сам предавање и уживала! Наравно, хвала о.Ивану што нам је омогућио то, а и о.Серафиму који је подијелио то са нама! Било ми је велико задовољство и велика част! Слава Богу кад имамо такве духовнике и свештена лица! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Одлична беседа. Примедба везана за позадину: не би требало да се види шта се дешава у кући, ко шта једе, и тсл. Чисто технички детаљ, да буде што професионалније, и перфектније. Баш ме је прича дотакла. Било би лепо да се објави и овде, када се буде организовало поклоничко путовање до тог манастира опет. Стварно треба отићи, видети и окусити да је све Богу могуће. Делује нестваро, бајковито, невероватно, преувеличано, нематеријално... Право чудо, које се дешава на земљи, таква обитељ, место где људи живе у слози, где Господ царује... Иринеј је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Слушала сам сваку реч, и свака ме је дотакла као да сам тамо била. Хвала оцу Ивану и игуману Серафиму за све. И баш је лепо што смо видели нормалну кућну и породичну атмосферу. Заиста би одлазак у тај манастир био невероватан. Биљана and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Заиста ми је драго да сте пажљиво слушали. Да, нема потребе да се намештамо да би било професионално Мени је потпуно у реду да се види када неко попије воду, поједе парче пите... просто, све се дешава у мојој кући... У другој соби се игра дете, жена кува чај... но, најбитнија је поента. Још једном хвала. У петак ћемо, ако Бог да, да се чујемо и видимо са нашим пријатељима из Каракаса (Венецуела), са оцем Сашом и руском свештеником из Каракаса мирођија and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dobra Voda Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Беседа је била прелепа!!!!!!Филм сам гледао недавно и заиста ме је много дирнула та прича,препуна љубави па нисам могао а да не пустим сузе.Хвала оцу Серафиму на лепој беседи,што нам је све још више приближио па имам осећај као да сам заиста био тамо.Хвала и вама оче Иване што организујете таква лепа и поучна предавања,иначе по први пут сам сад слушао,али то не значи да је и последњи.Послушаћу данас још једном ту беседу.Благословите,и свако добро од Господа и Пресвете Богомајке.Поздрав из Вуковара!!! Олимп, мирођија, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Pa da, Otac Ivan nas je sve spontano ugostio u svojoj kuci, nekako sam opushtenije i pratila, ponudio je sve sto ima, bas je delovalo i toplo i domacinski. Pravljenim emisijama ne da ne verujem, nego nekako uvek zazirem od doterivanja, kao da rechi ne idu od dushe dushi nego preko nekakvog sterilizatora koji ubije to najljudskije:) мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Хвала свима који су вечерас слушали предавање о. Серафима, слава Богу заиста је било доста људи. За оне који нису стигли да одгледају уживо и да постављају питања, предавање могу да послушају овде: http://www.stickam.c...o?mId=193406392 Овог попа са почетка предавања занемарите... Ovde pise da je ovo prvi deo. Jel ima i drugi, ili ce tek da bude? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Да, ево другог дела: http://www.stickam.com/viewMedia.do?mId=193406558 Овде су питања и одговори... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука