Jump to content

Избори у САД 2016. - Бернард Сандерс

Оцени ову тему

Препоручена порука

3 hours ago, Avocado рече

Zapravo je jako naivno to što ti pišeš. Taj sa velikim kohones, ako nije kompletni idiot (a sigurno nije) je mogao da sačeka 11 dana da pokrene istragu i što se poštenja, pravde, zakona i svega ostalog tiče ništa se ne bi promenilo, šta više ako bi Hilari pobedila, pokazao bi još veće kohones jer pokreće istragu protiv predsednika, a ne protiv kandidata... pokazao bi da predsednik nije jači od zakona, itd. Ovako je samo učinio ogromnu uslugu jednom od kandidata. Tako nešto se ne radi kad imaš kohones da se boriš protiv nekog iz Oligarhije, nego kad ti Oligarhija naredi da to uradiš.

Po svemu sudeci, velika je sansa da Hilari izgubi. U tom slucaju "idiot" ne bi imao priliku da otvori istragu jer bi i sam postao deo istrage sto to nije uradio kada je dosao do saznanja da postoji osnov sumnje. Drugo i najvaznije i moje omiljeno trziste! Istraga se nije mogla izbeci i zbog vikiliksa i svih dokaza i mejlovs koje su izbacili na "izvolte".

Kada saberes to dvoje, sve postaje jasnije I logicnije i nema prostora za zavere u smislu da je istraga natempirana 11 dana pred izbore.

Подели на овим сајтовима

Нека моја теорија је ово - 1) оног перверзног Винера су ухватили да шаље голишаве слике малолетници. Е сад, он вероватно није само слао слике већ је радио и нешто мало више са малолетницама, за шта следи вишегодишња казна затвора, мислим да лако може да добије десетак година.

2) Винер је луд, али није глуп, његови политички ментори били су управо Клингтонци и зна све трикове. Зато је себи направио "обезбеђење" и сачувао мејлове своје жене - која је била најближи сарадник Хилари.

3) Кад га је привео ФБИ он је лепо извадио карте на сто и понудио доказе против Хилари да би му се ублажила казна.

4) Могуће да су и остале "ситне рибе" које су умешане у све то сада "пропевале" да би себе спасиле казне.

И ето нас....

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Na kraju krajeva i da je natempirana, a objasnila sam da ne verujem da jeste, to ne menja stvar u smislu da je ipak najvaznije da je istraga pokrenuta s razlogom tj. nije izmisljena. I nije to samo Hilari, vidis valjda da je cela ta ekipa oko nje totalni mrak! 

Подели на овим сајтовима

6 hours ago, Господин Дареалис рече

Rekao Mladjoni da prekopiram ovo: :)

Glavni razlog sto su mislili da ce izbori bitti rigged je to sto "voting machines" koje koriste za glasanje snabdeva Soros koji je veliki donor Hillary Clinton.

Ej, pozdravi Mladjonija i zauzmi se vlasti jedna :) malo za njega. Ja molila, ali oni tvoji sefovi me otkacili...

Obecaj i da cemo sigurno naci neki prikladan, politicki korektan avatar za njega (mozemo da pozajmimo od Rolanda ili Palacinke, dobri su oni i kooperativni momci, izace u susret) i da ga opremimo da bude "ko belal lala"... Kako ti zvuci, ima li nade?

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, florenntina рече

Kako ti zvuci, ima li nade?

Искрено, мислим да је расположење у том правцу прилично негативно... :(

Пробаћу нешто.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, florenntina рече

Ma znam, ali ipak probaj, bar neku slobodu ogranicenog kretanja :)

Најгоре ми је што не могу да гарантујем за њега да ће бити фина бела лала или другачији него пре...  :))) 

Подели на овим сајтовима

48 minutes ago, Господин Дареалис рече

Пробаћу нешто.

Snacices se, dobro ti kapiras tu etatisticku hijerarhiju vidim ;)

Jos jedan glas za Mladjonija. 

Подели на овим сајтовима

55 minutes ago, Господин Дареалис рече

Пробаћу нешто.

Znas sta kazu da se desilo kada je neki jadnicak naivcina pitao za "favor" od Hilari bez da je donirao u fondaciju? 

Vrisnula je GET TO THE END OF THE LINE!!

Подели на овим сајтовима

Управо сада, uros рече

Znas sta kazu da se desilo kada je neki jadnicak naivcina sto je pitao za "favor" od Hilari bez da je donirao u fondaciju? 

Vrisnula je GET TO THE END OF THE LINE!!

Морамо да скупљамо паре за Ракић фаундејшн...  :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...