Deja Vu Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 Papa je izjavio da Tramp nije hriscanin, i podzapali su se, a posto je papa vladar sveta i preko svojih jezuita kontrolise SAD, znaci da Tramp sigurno nece biti president of United States. Juanito and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 Papa je izjavio da Tramp nije hriscanin, i podzapali su se, a posto je papa vladar sveta i preko svojih jezuita kontrolise SAD, znaci da Tramp sigurno nece biti president of United States. Donald always says it as it is... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 Većina tamo se stvarno slaže sa Trampom. Ахам... Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 Ахам... Check the polls, dude. Evo npr. : http://heavy.com/news/2016/02/nevada-republican-polls-gop-caucus-primary-polling-trump-rubio-cruz-bush-latest-numbers-favorite/ Ljudima je muka od "politics as usual" i od (običnih) političara, to je jasno pokazano za ovo vreme koliko je kampanja trajala. Šta god da je neko mislio da može i ne može da bude, to može da se zaboravi komotno, all bets are off. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 Check the polls, dude. Иди живи тамо коју годину, тебра. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 Иди живи тамо коју годину, тебра. Otići ću, ja se nadam. Ako ne budu nastavili decline sa socijalizmom i etatizmom samo, pa se desi da ne želim za neku godinu jer je isto kao i u ostalim neslobodnim mestima... A što se tiče Trampa, sve ćeš videti i sam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 Otići ću, ja se nadam. Kako ces, kada ce Tramp da zatvori granice za migrante? Плутон, feeble and Avocado је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 Kako ces kada ce Tramp da zatvori granice za migrante? To nikad nije rekao. Ili ti ličim na meksičkog gangstera? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 Kako ces, kada ce Tramp da zatvori granice za migrante? Још он онако тамњикаве пути... Deja Vu and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 Још он онако тамњикаве пути... "Juan" sounds like a Mexican alien to me. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 Ili ti ličim na meksičkog gangstera? -Је ли, колега, да ли вам овај личи на мексичког гангстера? -Не. -Опен д гејтхаус! Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 Ili ti ličim na meksičkog gangstera? Pa imas malo te crte. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 Мислим да су Срби који одлазе у Америку проблем за Американце и да тиме много више добијају Срби који наш, амерички новац, шаљу после у своју злочиначку земљу својој терористичкој русофилској родбини. То морамо да спречимо, не смемо да дозволимо да амерички новац завршава у Србији, морамо Америку поново да учинимо великом, морамо повратити амерички сан! Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 Ili ti ličim na meksičkog gangstera? Линк Па ти сам процени... feeble, Плутон and Deja Vu је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 Бореалисе, па ти нема да провириш тамо ако Трамп постане прецедник! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука