Jump to content

Хрватски новинар Домагој Маргетић шокирао Хрватску

Оцени ову тему

Данче*

Препоручена порука

Sve sam ja Vama lepo obrazlozio, da ne moze biti jasnije.

On razume hrvatski novogovor a srpski slabije ...valjda hrvatske botoveplacaju i za sirenje nakaradnih zagrebackih gramatickih konstrukcija

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Svi su ostali forumasi imali priliku da vide koliko je "tacno" ovo izreceno o Rakicu. Ko zna, verovatno ti, jedan jedini, ipak najbolje "vidis".

Ti imas pravo na svoje misljenje, kao sto i svi forumasi mogu tvrditi da nije tacno ono sto sam odgovorio.

Nemam nista protiv, vas izbor, vasa stvar.

Ali idemo hronoloski, zapisano je ono sto je prethodilo mom odgovoru, pa proveri.

Juce sam pisao o srpskim zrtvama za vreme "oluje" i obratio se Nenadu, a gospodin Rakic uskace sa sve velikim slovima i uzvicnikom

МИСЛИМ!

Velika slova nekad mogu biti cisto naglasavanje, a ponekad i galama. 

Na moje da sam to i pretpostavio, obraca mi se na ovaj nacin:

Гледе мишљења, надам се да ме нећеш стрељати!

Sta je ovo? Na sta to aludira?..... Da je sala, bilo bi bar nekog smajlija, pa da je i bez njega....vrlo neumesna i neprimerena.

Ovo je cisto podbadanje!

Pa kad nicim izazvan podbadas, ocekuj i odgovor.

Ima ovde jos nekih forumasa koji se sluze istim.

Wu je napisao komentar osvrnuvsi se na proslavu u Kninu i nesto sto su tamo mogli svi cuti i ubrzo se pojavio ovaj komentar:

Само пази, можда си и ти сам притом вампир, али то не примјећујеш.

I ovo je podbadanje.

Koja je onda svrha komunikacije na forumu? Ako su to provokacije i podbadanja, onda je to cisto gubljenje vremena.

Подели на овим сајтовима

Mi i oni moramo da imamo nekakve normalne odnose, bili oni dobrosusedski ili ne

Upravo je ovo i bila poenta mog posta upucena Nenadu - "nekakve normalne odnose", ali i dalje smatram da nikad nisu bili, niti ce biti dobrosusedski, jer je prosto takvo stanje stvari.

Подели на овим сајтовима

Upravo je ovo i bila poenta mog posta upucena Nenadu - "nekakve normalne odnose", ali i dalje smatram da nikad nisu bili, niti ce biti dobrosusedski, jer je prosto takvo stanje stvari.

Nenade, ne budi naivan.

Ok, ti ne provociras, samo tvrdis.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

:)):)) :))

Умирем.

Јадна спикерка.

Ово је оно ситуација како објаснити на медијима да нису усташе кад јесу усташе.

Подели на овим сајтовима

:)):)) :))

Умирем.

Јадна спикерка.

Ово је оно ситуација како објаснити на медијима да нису усташе кад јесу усташе.

Za ove je jedini lek Seselj ....

Подели на овим сајтовима

I ovo je podbadanje.

Подбадање? Ај ала си осјетљив...

Не, ово није подбадање него само констатација "Труну у туђем оку видиш, а балван у своме не.". 

Подели на овим сајтовима

Koja tuga, dno dna, deca sa ispruženom rukom u vazduh i klikću "Za dom spremni!"

Lepo roditeljsko vaspitanje, i posle kada skreneš pažnju da se radi o čistom neoustaštvu odmah te svi gledaju kao crnu ovcu, tuga...

https://zokstersomething.files.wordpress.com/2012/10/g-08-ustaska-uzdanica-16.jpg

Подели на овим сајтовима

Koja tuga, dno dna, deca sa ispruženom rukom u vazduh i klikću "Za dom spremni!"

Lepo roditeljsko vaspitanje, i posle kada skreneš pažnju da se radi o čistom neoustaštvu odmah te svi gledaju kao crnu ovcu, tuga...

https://zokstersomething.files.wordpress.com/2012/10/g-08-ustaska-uzdanica-16.jpg

Imao si to u Saboru pre 25 ggodina.. Zato sSrbi u Hrvatskoj i podiglse na ustanak i zamo olos medju srbima im je mogao to zameriti i ne pomoci im koliko moze. Srbija je pomogla koliko je mogla i Milosevic ali su nam neprijatelji iz Natoa to puno otezali i na kraju uz pomoc domacih izdajnika poput Djindjica i Draskovica i onemogucili.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Brate mili koliko moras da budes glup i smotan pa da izgubis srpske zemlje iako je istina bila sve vreme na tvojoj strani?

Seselj,milosevic,vucic,nikolic,mladic,goran hadjic,martic....

bte

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...