Дража Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Питање постављам без злонамерног прејудицирања и случајно на слици испод за пример такве ситуације наводим владику Епархије захумско-херцеговачке и приморске +Григорија: Владика +Григорије Неретко то имамо прилику видети, а мени је запало за око. Свако добро од Господа свима. "Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15) http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Мени мало ружно изгледа,али им не замерам за то.То је ситница. "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дража Написано Март 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Мени мало ружно изгледа,али им не замерам за то. То је ситница. Слажем се да је ситница. И не замерам им ни ја наравно. :smiley: "Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15) http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јуки Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Moжда је тако изворније? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Verovatno panagija mnogo landara levo desno a i teška je pa se čovek snašao mada me ne bi čudilo da je ovde neko video zaveru masona i uplitaj Amerike! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Verovatno panagija mnogo landara levo desno a i teška je pa se čovek snašao mada me ne bi čudilo da je ovde neko video zaveru masona i uplitaj Amerike! Не мислимо ништа лоше,него једностано неком изгледа ружно да носи панагију/крст у џепу,па ко год да је.Може да се носи испод мантије,онда неће да ландара :smiley: "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Март 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Није то толико страшно, то владике стављају из практичних разлога (неки чак и из скромних).... Незгодно је једино кад видиш да неки владика буде и без панагије и без мантије као на овој фотографији... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Ма вл.Василије кити јелку у свом двору. 0913_sport "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Март 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Није то толико страшно, то владике стављају из практичних разлога ... Замисли митр. Амфилохија са постављеном панагијом '99 на Космету док тражи, сакуља и носи света тела Срба , закланих и побијених од Балиста и Јенкија..... 0913_sport Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дража Написано Март 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Незгодно је једино кад видиш да неки владика буде и без панагије и без мантије као на овој фотографији... Мислиш као на овој: или овој: или овој: 0913_sport "Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15) http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Март 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 9, 2010 У праву си, мислим на све које си навео....мени је ово величанствено. Хвала ти за ове слике.... 0913_sport Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Март 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 9, 2010 мој одговор твом питању је у називу ове наше ФБ групе : [/url] СА ЗДРАВИМ ДУХОМ И ТЕЛО ЗДРАВО - ПРАВОСЛАВЉЕ НА СПОРТСКИ НАЧИН 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Не видим проблем и не могу чак ни јуридички контекст да пронађем у самој теми. Ако ћемо тако, јуридички, шта ако је у питању смиреност да се неко не би надимао својим чином? Но, пре мислим да је у питању технички проблем да некоме можда смета током кретања или да не жели на себе сувише да скреће пажњу... http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Значи не могу да верујем да постоји мозак који је смислио овакво питање. Да ублажим мало речи, дакле колико неки људи могу да побегну од себе у неког другог кога би сецирали на ситна цревца, само да себе не виде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Значи не могу да верујем да постоји мозак који је смислио овакво питање. Ко пита тај не скита crvenilo "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука