Михајло Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 On 23. 5. 2012. at 20:58, АлексаАлексије рече Мада требало би рећи да се стари "Образ" доста разликовао од овог Младеновог.Оно што је радио стари "Образ" по мом мишљењу је сасвим у духу Православља и било је веома значајно за национални препород српског народа.Рецимо, јереј Бошко Маринков је био члан Суда части старог Образа, а данас дела у оквиру Центра за истраживљње православног монархизма коме је идејну основу утиснуо Небојша Крстић.У "Образу" је био и ђакон Ненад Јовановић итд. Разликовао се...истина.. али само по начину борбе... мене је у Образ била и довела мисао Крстића... али ме отерала неозбиљност....неких чланова и Младена... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 On 23. 5. 2012. at 21:05, Михајло рече Разликовао се...истина.. али само по начину борбе... мене је у Образ била и довела мисао Крстића... али ме отерала неозбиљност....неких чланова и Младена... Али ово је веома важно.А сасвим је запуштено идеолошко изграђивање и све се нажалост свело на некаве бесмислене и чудне акцијице. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благоје Јововић Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 http://www.mondo.rs/s247873/Info/Hronika_i_Drustvo/Zabranjen_Obraz.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Интервју оснивача и лидера Образа: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Nedavno sam saznao za ovog coveka. Nisam mogao da poverujem da smo mi imali jednog ovakvog intelektualca Danasnji Obraz nema mnogo veze sa onim dok je Nebojsa bio ziv. Njegovo ubistvo je velik gubitak za Srbiju.. al eto i to je bilo neminovno... Млађони, Пг, feeble and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 On 5. 5. 2014. at 10:03, Православни Србин рече Интервју оснивача и лидера Образа: Nema taj veze sa onim sto je obraz danas. Пг је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 On 5. 5. 2014. at 14:41, Милосављевић рече Nema taj veze sa onim sto je obraz danas. Ја бих направио поређење са реперима-црнцима. Несрећни Тупак је дао живот пјевајући/борећи се за права црнаца, а ови данашњи квази-репери, част изузецима, пјевају о колима, рибама и парама! Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 On 5. 5. 2014. at 14:52, Пг рече Ја бих направио поређење са реперима-црнцима. Несрећни Тупак је дао живот пјевајући/борећи се за права црнаца, а ови данашњи квази-репери, част изузецима, пјевају о колима, рибама и парама! Sto se mene tiche ideja je slichna(izmedju njega i sadasnjeg obraza) - pogresna. Medjutim sa ovim tipom bih mogao da razgovaram, a sa ovim sadasnjima samo da se jurim machugama po parku - za razgovor nisu. Dakle ideja slichna, kultura sasvim razlicita. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 On 5. 5. 2014. at 14:52, Пг рече Ја бих направио поређење са реперима-црнцима. Несрећни Тупак је дао живот пјевајући/борећи се за права црнаца, а ови данашњи квази-репери, част изузецима, пјевају о колима, рибама и парама! Ekstremne krajnosti, nekad su oni bili robovi, a sad su robovlasnici. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 On 5. 5. 2014. at 14:41, Милосављевић рече Nema taj veze sa onim sto je obraz danas. Ма знам, али ја сам ово поставио да би смо се сетили овог доброг човека, Православног Хришћанина и српског родољуба... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
webber Написано Јул 11, 2015 Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 Сваки покрет који шири мржњу на боли који начин а то ради у име Православља наноси нам свима велику штету. Позивам Вас браћо и сестре да у својој околини проповедате љубав, а не мржњу.Много је младих у Србији који приступају овој и сличним организацијама због Православља, и мисле да се боре за праву ствар. А тамо их уче да треба насиљем да намећу своје вредности.. то је толико у супротности са нашим највећим заповестима, али некако ипак опстаје из године у годину. uvek u pravu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука