Jump to content

"ОБРАЗ" култура...

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Цитат

Браћо моја добра у Христу , ово што су наша браћа из Образ написала је преписан Мој Пут ( main kampf ).

Нека погледају у своје редове и наћи ће све оне које су прозвали и које осуђују , хајде да пробамо за промену никога да не осудимо него да лјубавлју пробамо да га вратимо на прави пут јер мозда је то све проба наше вере у Бога оца .

Нека Вам је на здравлје и спасеније почетак поста

Хвала, такође...

Па не знам сад да ли је Хитлер прозивао секташе, шиптаре и усташе - пре ми се чини да су му ови, углавном, били савезници. Али, ето, причали смо много ових дана о туђем екстремизму, па сам, управо у духу Госпојинског поста, и помислио да би могли да се освренемо мало и на екстремизам у нашим редовима, пошто често заборављамо да га има.  bighugbighug

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

Цитат

Уместо да се коначно вратите вери и нацији својих православних србских предака, ви сте у име џихада и у последњем рату мучки насрнули на своје дојучерашње сународнике. Очајнички трагајући за новим идентитетом, чак сте и назив новопроглашене "нације" ("Бошњаци") и непостојећег "језика" ("босански") украли од оних од којих потичете, покушавајући неуспешно да превазиђете јаничарски комплекс који ће вас мучити докле год се не вратите Србству и Православљу.

Зар не знате да су правдољубиви и слободољубиви Срби у својој историји увек ослобађали Србске Земље и Завичаје? Уз помоћ Божију ослободићемо и Србску Босну и Херцеговину. Ниједна окупација није вечна - вечна је само Правда Бога Живог и Истинитог у чију помоћ се једино уздамо.

Oni moraju da shvate da svako ima pravo da veruje u sta hoce, i da ne mogu oni drugima da odredjuju u sta ce da veruju. Neka veruje svako u sta zeli. Kako misle da ih prevedu u Pravoslvlje? Nasilno? 
Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Уместо да се коначно вратите вери и нацији својих православних србских предака, ви сте у име џихада и у последњем рату мучки насрнули на своје дојучерашње сународнике. Очајнички трагајући за новим идентитетом, чак сте и назив новопроглашене "нације" ("Бошњаци") и непостојећег "језика" ("босански") украли од оних од којих потичете, покушавајући неуспешно да превазиђете јаничарски комплекс који ће вас мучити докле год се не вратите Србству и Православљу.

Зар не знате да су правдољубиви и слободољубиви Срби у својој историји увек ослобађали Србске Земље и Завичаје? Уз помоћ Божију ослободићемо и Србску Босну и Херцеговину. Ниједна окупација није вечна - вечна је само Правда Бога Живог и Истинитог у чију помоћ се једино уздамо.

Oni moraju da shvate da svako ima pravo da veruje u sta hoce, i da ne mogu oni drugima da odredjuju u sta ce da veruju. Neka veruje svako u sta zeli. Kako misle da ih prevedu u Pravoslvlje? Nasilno? 

Мени се из написаног чини да више размишљају у правцу истребљења. Воле бих да грешим. Стилски и функционално, стоје поређења с Mein Kampf-ом.

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

Sine ti bi kao ateista trebaoa malo sire da razmisljas jer to Kosovo ima narod al tamo ne zive Srbi ili zive u malom broju i to maipulisani od strane Beograda ! Sta ce meni teritorija sa milion i po Albanaca jel to je ipak REALNOST ! Da je Srbija imalo pametna mi bismo bili danas majka novog Kosova i supervizor procesa u nekada nasoj juznoj pokrajini ! Nije bitna teritorija nego zivi ljudi

Jesi li ti svestan šta bi to značilo za međunarodnu zajednicu kada bi se dozvolilo to?

Ti bi kao desničar trebalo više računa da vodiš o drugoj vrednosti Kosova.

algabacaju :cheesy: :group111: bighugbighug

ДаркоВ који си ти екстремиста , па то је страааашшшшно !

Која је то друга вредност Косов а о којој би Ескобар као десничар требао да поведе рачуна ?

-.-

Šta to tebe boli uvo na šta sam ja mislio?

Nisam tebi odgovorio.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

Sine ti bi kao ateista trebaoa malo sire da razmisljas jer to Kosovo ima narod al tamo ne zive Srbi ili zive u malom broju i to maipulisani od strane Beograda ! Sta ce meni teritorija sa milion i po Albanaca jel to je ipak REALNOST ! Da je Srbija imalo pametna mi bismo bili danas majka novog Kosova i supervizor procesa u nekada nasoj juznoj pokrajini ! Nije bitna teritorija nego zivi ljudi

Jesi li ti svestan šta bi to značilo za međunarodnu zajednicu kada bi se dozvolilo to?

0110_hahaha smej.gif 0102_laugh sHa_sarcasticlol

Која је то друга вредност Косов а о којој би Ескобар као десничар требао да поведе рачуна ?

-.-

Nisam tebi odgovorio.

ajde brate ateisto smiri se !

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

-.-

Nisam tebi odgovorio.

Ne volim kada mi se neko tako smeje. Samo je to u pitanju.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

-.-

Nisam tebi odgovorio.

Ne volim kada mi se neko tako smeje. Samo je to u pitanju.

pa nemoj da vređaš ljude i da budeš bezobrazan. budi dobar ateista !

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Sada će moj brat ateista sve lepo da vam objasni. On je najpametniji na ovom forumu. Objasni im brate ateisto !

sHa_sarcasticlol

pa mi dobro ! ali ti nisi dobar ateista. mnogo si bezobrazan i nekulturan.

aj sada malo prekini sa spamovanjem i piši o ...

Objasni im !  Ja mislim da si Ti najpametniji na ovom forumu !

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

Sada će moj brat ateista sve lepo da vam objasni. On je najpametniji na ovom forumu. Objasni im brate ateisto !

sHa_sarcasticlol

Bezobrazan i nekulturan?

Pa probaj da upoznaš još ljudi na ovom forumu, pomoći će ti da prevaziđeš tu iluziju. 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

sHa_sarcasticlol

Bezobrazan i nekulturan?

Pa probaj da upoznaš još ljudi na ovom forumu, pomoći će ti da prevaziđeš tu iluziju. 0110_hahaha

pa lepo sam ti rekla da prekineš sa spamovanjem teme i da im objasniš ...

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

sHa_sarcasticlol

Bezobrazan i nekulturan?

pa lepo sam ti rekla da prekineš sa spamovanjem teme i da im objasniš ...

Šta kome da objasnim?

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Ma kakva Medjunarodna Zajednica to se menja u zavisnosti od sile koja dominira a pametna politika ostaje ! Ako mene ovakva Srbija pozove u rat protiv bilo koga naravno da cu se odazvati ma koliko se ne slagao sa tim odlukama i politikom ! Zar Kraljevic Marko nije poginuo kao saveznik Otomanske Ipmerije u Boju na Rovinama i to koliko posle Boja na Kosovu ! Velike imperije dolaze i odlaze a sta cemo mi relativno mali narodi da radimo ?

Bar su nam dali polne organe.

Nemoj da si nekulturan ! Budi dobar ateista !

Zašto imaš potrebu da neprestano pišeš gluposti i nebuloze ?

Ajde malo lepo ! Šta će ljudi pomisliti o nama ateistima ?

Da smo prosti i nekulturni !

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...