Jovan.sd Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 http://www.vaseljenska.com/svet/asocijacija-americkih-psihologa-vera-u-boga-je-bolest/ Evo jos jednog dokaza da zivimo u poslednjim vremenima! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DrNeoCortex Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 У последњим временима смо већ 2000 година, шта ће ти докази!?!?!? Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Evo jos jednog dokaza da zivimo u poslednjim vremenima! Јок, oвo је само jош један доказ да људи некритички прихватају све информације које им се сервирају на интернету У питању је потпуно измишљена вест са сатиричног сајта News Nerd, који је нешто као наш Њуз.нет: Link Ignjatije, Јефимија Крунић, Avocado and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Јул 28, 2015 Пријави Подели Написано Јул 28, 2015 Аааа, нич вам не вјерујем. То ви масони хоћете да сакријете од нас србаља да је почела тајна операција против васцијелог православља. Нисмо ми од јуче па да нам увалите кукавичје јаје и ушукате нас да се опустимо. Браћо!!! Појачајте молитву!!! Почело је..... GeniusAtWork and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јул 28, 2015 Пријави Подели Написано Јул 28, 2015 На страну то што је сатирична вест, али за овај део су донекле у праву: У студији се наводи да су болесни људи склони да Бога описују као злог, док здрави људи заступају другачије становиште и о Богу говоре као добром. Људи који верују у бога који само вреба грешке да би кажњавао кад-тад ће ''попустити'' мождано. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 28, 2015 Пријави Подели Написано Јул 28, 2015 Будите искрени. Зар сами себи не делујете некада мало чудно и ћакнуто? Биљана је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јул 28, 2015 Пријави Подели Написано Јул 28, 2015 Будите искрени. Зар сами себи не делујете некада мало чудно и ћакнуто? potpuno sam and i like it.... Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Јул 28, 2015 Пријави Подели Написано Јул 28, 2015 ,, Биће тумбање по свету" Деда Милоје ,,Здухаћ" RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 28, 2015 Пријави Подели Написано Јул 28, 2015 Будите искрени. Зар сами себи не делујете некада мало чудно и ћакнуто? О како си ме слатко насмијао. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Јул 28, 2015 Пријави Подели Написано Јул 28, 2015 Таблетице за јехове Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јул 28, 2015 Пријави Подели Написано Јул 28, 2015 Ovi sa vaseljenske su totalno naivni ili su namerno takvi? ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 28, 2015 Пријави Подели Написано Јул 28, 2015 О како си ме слатко насмијао. И то је теби нормално? Па причам ја нешто о нама верницима... http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovan.sd Написано Септембар 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 3, 2015 Јок, oвo је само jош један доказ да људи некритички прихватају све информације које им се сервирају на интернету У питању је потпуно измишљена вест са сатиричног сајта News Nerd, који је нешто као наш Њуз.нет: Link А ово је јос један доказ да већина данас ако и узме нешто у разматрање,ради то површно. Ја сам рекао још један а не једини доказ,не помиње се ово тек онако,на исти начин је изгледала реклама за родну равноправност а данас имамо то да ће нам отимати децу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука