Jump to content

Pocinje konacni obracun sa hriscanima

Препоручена порука

Evo jos jednog dokaza da zivimo u poslednjim vremenima!

Јок, oвo је само jош један доказ да људи некритички прихватају све информације које им се сервирају на интернету  ;)

У питању је потпуно измишљена вест са сатиричног сајта News Nerd, који је нешто као наш Њуз.нет: Link

Подели на овим сајтовима

Аааа, нич вам не вјерујем. То ви масони хоћете да сакријете од нас србаља да је почела тајна операција против васцијелог православља. Нисмо ми од јуче па да нам увалите кукавичје јаје и ушукате нас да се опустимо.

Браћо!!! Појачајте молитву!!! Почело је.....

Подели на овим сајтовима

На страну то што је сатирична вест, али за овај део су донекле у праву: 

У студији се наводи да су болесни људи склони да Бога описују као злог, док здрави људи заступају другачије становиште и о Богу говоре као добром.

Људи који верују у бога који само вреба грешке да би кажњавао кад-тад ће ''попустити'' мождано.  

Подели на овим сајтовима

Будите искрени. Зар сами себи не делујете некада мало чудно и ћакнуто?

:laugh1: potpuno sam  confused1  and i like it.... girl_smiley  

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Будите искрени. Зар сами себи не делујете некада мало чудно и ћакнуто?

О како си ме слатко насмијао.  :D  :D  :D

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Ovi sa vaseljenske su totalno naivni ili su namerno takvi?

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Јок, oвo је само jош један доказ да људи некритички прихватају све информације које им се сервирају на интернету  ;)

У питању је потпуно измишљена вест са сатиричног сајта News Nerd, који је нешто као наш Њуз.нет: Link

А ово је јос један доказ да већина данас ако и узме нешто у разматрање,ради то површно.

Ја сам рекао још један а не једини доказ,не помиње се ово тек онако,на исти начин је изгледала реклама за родну равноправност а данас имамо то да ће нам отимати децу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...