Sophrosyne Написано Август 12, 2010 Пријави Подели Написано Август 12, 2010 Na početku teme vidim,da za tu fazu uglavnom treba 5-6 godina da se prevaziđe.Ja onda još nisam preležao tu fazu,šta-više,pa ja sam tek na početku,imam još min. 4 godine,tako da čuvajte se. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 12, 2010 Пријави Подели Написано Август 12, 2010 Цитат Na početku teme vidim,da za tu fazu uglavnom treba 5-6 godina da se prevaziđe.Ja onda još nisam preležao tu fazu,šta-više,pa ja sam tek na početku,imam još min. 4 godine,tako da čuvajte se. 5-6 godina!? Op! Ajde da pričamo gde se sve nalaze tri šestice! hastalavista Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 12, 2010 Пријави Подели Написано Август 12, 2010 Цитат Цитат е да, ко није прошао неофитство, топла је препиорука да боље прође брзо ... наравно, они који су благодаћу Божјом прескочили ову фазу, немају ни потребе да се враћају уназад ... Haha, lepa faza! Vladimir Neofitmijević. отприлике ...нажалост, у неофитску су људи најрањивији на сијасет начина, а препознаћеш и неке актуелне код нас ако се мало будеш удубио у текст даље од појединих наглашених делова ... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,7904.0.html клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 12, 2010 Пријави Подели Написано Август 12, 2010 Цитат Цитат Na početku teme vidim,da za tu fazu uglavnom treba 5-6 godina da se prevaziđe.Ja onda još nisam preležao tu fazu,šta-više,pa ja sam tek na početku,imam još min. 4 godine,tako da čuvajte se. 5-6 godina!? Op! Ajde da pričamo gde se sve nalaze tri šestice! 0442_feel индивидуално је то, али се лутање уме одужити због тврдокорности и неиспитивости преузетих или умишљених ставова ...пс. има их у сваком баркоду на свакој амбалажи hastalavista shuntavilo2 jahojao234 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 12, 2010 Пријави Подели Написано Август 12, 2010 Цитат Цитат Цитат Na početku teme vidim,da za tu fazu uglavnom treba 5-6 godina da se prevaziđe.Ja onda još nisam preležao tu fazu,šta-više,pa ja sam tek na početku,imam još min. 4 godine,tako da čuvajte se. 5-6 godina!? Op! Ajde da pričamo gde se sve nalaze tri šestice! 0442_feel индивидуално је ти, али се лутање уме одужити због тврдокорности и неиспитивости преузетих или умишљених ставова ...пс. има их у сваком баркоду на свакој амбалажи hastalavista shuntavilo2 jahojao234 Www je 666. To je kretenizam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 12, 2010 Пријави Подели Написано Август 12, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат Na početku teme vidim,da za tu fazu uglavnom treba 5-6 godina da se prevaziđe.Ja onda još nisam preležao tu fazu,šta-više,pa ja sam tek na početku,imam još min. 4 godine,tako da čuvajte se. 5-6 godina!? Op! Ajde da pričamo gde se sve nalaze tri šestice! 0442_feel индивидуално је ти, али се лутање уме одужити због тврдокорности и неиспитивости преузетих или умишљених ставова ...пс. има их у сваком баркоду на свакој амбалажи hastalavista shuntavilo2 jahojao234 Www je 666. To je kretenizam. www je 18 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 12, 2010 Пријави Подели Написано Август 12, 2010 Цитат Www je 666. To je kretenizam.да, то је потпуно бесмислена тврдња algabacaju клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Има ли овде пунолетних ? ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Цитат Има ли овде пунолетних ? Duhovitih nema. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Цитат Цитат Има ли овде пунолетних ? Duhovitih nema. Ти си атеиста, питање се не односи на тебе. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Цитат Цитат Цитат Има ли овде пунолетних ? Duhovitih nema. Ти си атеиста, питање се не односи на тебе. Ja nisam ovde? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат Има ли овде пунолетних ? Duhovitih nema. Ти си атеиста, питање се не односи на тебе. Ja nisam ovde? Ниси у цркви, мислио сам на црквено пунолетне. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Има ли овде пунолетних ? Duhovitih nema. Ти си атеиста, питање се не односи на тебе. Ja nisam ovde? Ниси у цркви, мислио сам на црквено пунолетне. Mene niko ne voli. slava3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Има ли овде пунолетних ? Duhovitih nema. Ти си атеиста, питање се не односи на тебе. Воли те, само не верујеш да те воли.Ja nisam ovde? Ниси у цркви, мислио сам на црквено пунолетне. Mene niko ne voli. slava3 Воли те, само не верујеш да те воли. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Август 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Има ли овде пунолетних ? 4chsmu1 Duhovitih nema. Ти си атеиста, питање се не односи на тебе. Ja nisam ovde? Ниси у цркви, мислио сам на црквено пунолетне. Mene niko ne voli. Не брини се за то, воли те Онај Који воли љубављу више него било ко на свету. slava3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука