Лазар Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Јесам, још је то све прилично свјеже. pravilaa и како ти се чини после свега ? crutches Што те не убије, ојача те crutches Било је то код мене баш болно. Човјек који је читав живот спортиста, редовно теретана, излаци до ујутро итд. нагло окреће живот у другом правцу. Први пут сам отишао на литургију у септембру прошле године, па почео да пуштам браду, прекинуо теретену ма хтјео и у манастир ићи pravilaa-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='crutches' /> Сада је све другачије pravilaa Неку вече сам гледао филм "На путу" који ме мало подсјети на то. Препоручујем свима да погледају http://www.filmovionline.com/index.php/domaci-filmovi/1070-na-putu-2010 Nektarija* је реаговао/ла на ово 1 У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Не. Мада је мало фалило да ме литература Владе Димитријевића однесе где не треба у првим корацима живеће вере. Dok sam bio veran i ja sam je čitao. Užas. Jesi li čitao Zašto plače Sveti Sava? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Не. Мада је мало фалило да ме литература Владе Димитријевића однесе где не треба у првим корацима живеће вере.Ух, имао си среће....Димитријевић је управо одскочна даска за "трајну неофитску фазу".....Ето човек још се није отргао од тих прича.... 70zfof0qsamomolitva Istina. Možda mi bude predavao književnost sledeće godine. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Август 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 11, 2010 ...... па почео да пуштам браду, crutches crutches pravilaaово је најјаче ! crutches Јој мили брате, сада си ме подсетио.....све сам то радио и ја.... и манастир, и брада, и спорт, и музика.....све био оставио сматрајући да је то зло.... Али шта'ш када се човек префорсира литературом која није прикладна и одговарајућа за његов (духовни) раст.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Не. Мада је мало фалило да ме литература Владе Димитријевића однесе где не треба у првим корацима живеће вере. Dok sam bio veran i ja sam je čitao. Užas. Jesi li čitao Zašto plače Sveti Sava? А зашто више ниси ? Први пут чујем да има и тога 89898989898989 У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Не. Мада је мало фалило да ме литература Владе Димитријевића однесе где не треба у првим корацима живеће вере. Dok sam bio veran i ja sam je čitao. Užas. Jesi li čitao Zašto plače Sveti Sava? А зашто више ниси ? Први пут чујем да има и тога 89898989898989 Haha, dok sam bio vernik. To jest. A kao vernik, ne znam baš da li sam izašao iz te faze, verovatno da jesam. Bio sam u njojZI. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 ...... па почео да пуштам браду, crutches pravilaa pravilaaово је најјаче ! crutches Јој мили брате, сада си ме подсетио.....све сам то радио и ја.... и манастир, и брада, и спорт, и музика.....све био оставио сматрајући да је то зло.... Али шта'ш када се човек префорсира литературом која није прикладна и одговарајућа за његов (духовни) раст.... crutches Да, да и музика поготово. Сјећам се да сам обрисао 12 гига музике, па ако је једна пјесма око 4 МБ израчунајте сами колико је то пјесама и онда наскидам неке "духовне" музике, типа служба у манастиру Хиландар и само сам такву музику слушао јер остало "ништа није ваљало"... Али хвала Богу и тај период је прошао и да будем искрен драго ми је што је уопште и био, јер човјек тек када нешто доживи може да искрено разумије 70zfof0qsamomolitva Milica Bajic and Nektarija* је реаговао/ла на ово 1 1 У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Август 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 11, 2010 ...... па почео да пуштам браду, pravilaa pravilaa banditово је најјаче ! crutches Јој мили брате, сада си ме подсетио.....све сам то радио и ја.... и манастир, и брада, и спорт, и музика.....све био оставио сматрајући да је то зло.... Али шта'ш када се човек префорсира литературом која није прикладна и одговарајућа за његов (духовни) раст.... crutches Да, да и музика поготово. Сјећам се да сам обрисао 12 гига музике, па ако је једна пјесма око 4 МБ израчунајте сами колико је то пјесама и онда наскидам неке "духовне" музике, типа служба у манастиру Хиландар и само сам такву музику слушао јер остало "ништа није ваљало"... Али хвала Богу и тај период је прошао и да будем искрен драго ми је што је уопште и био, јер човјек тек када нешто доживи може да искрено разумије 70zfof0qsamomolitva да ли ћеш ми веровати ако ти кажем да сам 1996 год. спалио све постере, плоче и касете Ајрон Мејден са осталим "сатанистима" и почео да слушам Ганс ен Роузис..... pravilaa bandit Па, када су снимили)обрадили) "Симпати фор д девил" и то престао да слушам.... crutches Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Не. Мада је мало фалило да ме литература Владе Димитријевића однесе где не треба у првим корацима живеће вере. Dok sam bio veran i ja sam je čitao. Užas. Jesi li čitao Zašto plače Sveti Sava? А зашто више ниси ? Први пут чујем да има и тога 89898989898989 Haha, dok sam bio vernik. To jest. A kao vernik, ne znam baš da li sam izašao iz te faze, verovatno da jesam. Bio sam u njojZI. Разумио сам ја тебе одмах да си био вјерник, али није ни јасно како можеш престати бити то. Могу разумити да неко мање неко више "учествује у црквеном животу" па и да престане ићи на литургију али ако једном повјерујеш у Бога чини ми се немогућим престати вјеровати у њега 89898989898989 У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Август 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Можеш да замислиш који је то био подвиг да омиљену групу уз коју си лежао и успављивао се, учио , јео , забављао се и радовао , њене плоче и постере спалиш уз речи "Из ватре изашло у ватру се враћа".... crutches Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 да ли ћеш ми веровати ако ти кажем да сам 1996 год. спалио све постере, плоче и касете Ајрон Мејден са осталим "сатанистима" и почео да слушам Ганс ен Роузис..... цепање од смеха pravilaa Па, када су снимили)обрадили) "Симпати фор д девил" и то престао да слушам.... crutches crutches crutches 70zfof0qsamomolitva У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Можеш да замислиш који је то био подвиг да омиљену групу уз коју си лежао и успављивао се, учио , јео , забављао се и радовао , њене плоче и постере спалиш уз речи "Из ватре изашло у ватру се враћа".... crutches crutches pravilaa crutches Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 ...... па почео да пуштам браду, pravilaa bandit banditово је најјаче ! crutches Јој мили брате, сада си ме подсетио.....све сам то радио и ја.... и манастир, и брада, и спорт, и музика.....све био оставио сматрајући да је то зло.... Али шта'ш када се човек префорсира литературом која није прикладна и одговарајућа за његов (духовни) раст.... pravilaa Да, да и музика поготово. Сјећам се да сам обрисао 12 гига музике, па ако је једна пјесма око 4 МБ израчунајте сами колико је то пјесама и онда наскидам неке "духовне" музике, типа служба у манастиру Хиландар и само сам такву музику слушао јер остало "ништа није ваљало"... Али хвала Богу и тај период је прошао и да будем искрен драго ми је што је уопште и био, јер човјек тек када нешто доживи може да искрено разумије 70zfof0qsamomolitva да ли ћеш ми веровати ако ти кажем да сам 1996 год. спалио све постере, плоче и касете Ајрон Мејден са осталим "сатанистима" и почео да слушам Ганс ен Роузис..... pravilaa bandit Па, када су снимили)обрадили) "Симпати фор д девил" и то престао да слушам.... crutches crutches satanisti? ko vam to kazao? Please allow me to introduce myself... bicycle bandit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Август 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 11, 2010 ...... па почео да пуштам браду, 0102_laugh 0102_laugh 0102_laughово је најјаче ! :cheesy: Јој мили брате, сада си ме подсетио.....све сам то радио и ја.... и манастир, и брада, и спорт, и музика.....све био оставио сматрајући да је то зло.... Али шта'ш када се човек префорсира литературом која није прикладна и одговарајућа за његов (духовни) раст.... 0110_hahaha Да, да и музика поготово. Сјећам се да сам обрисао 12 гига музике, па ако је једна пјесма око 4 МБ израчунајте сами колико је то пјесама и онда наскидам неке "духовне" музике, типа служба у манастиру Хиландар и само сам такву музику слушао јер остало "ништа није ваљало"... Али хвала Богу и тај период је прошао и да будем искрен драго ми је што је уопште и био, јер човјек тек када нешто доживи може да искрено разумије 70zfof0qsamomolitva да ли ћеш ми веровати ако ти кажем да сам 1996 год. спалио све постере, плоче и касете Ајрон Мејден са осталим "сатанистима" и почео да слушам Ганс ен Роузис..... 0110_hahaha Па, када су снимили)обрадили) "Симпати фор д девил" и то престао да слушам.... 0212_rolleyes satanisti? ko vam to kazao? Please allow me to introduce myself... bleh :cheesy: Влада Димитријевић...... stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Август 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Можеш да замислиш који је то био подвиг да омиљену групу уз коју си лежао и успављивао се, учио , јео , забављао се и радовао , њене плоче и постере спалиш уз речи "Из ватре изашло у ватру се враћа".... 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука