Дориан Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Нажалост ту одлучује виша сила, имамо право да будемо за или против нечега али не одлучујемо ми. Ко се противи систему сноси санкције. Немогуће је победити систем. Бежите од паписта као што се бежи од змија - Свети Марко, митрополит Ефески (Исповедник Православља) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Плаћам и кабловску и ртс претплату, прву што хоћу, а другу што не могу да се цимам по судовима у случају тужбе ртс-а. У овој земљи је све могуће. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Нажалост ту одлучује виша сила, имамо право да будемо за или против нечега али не одлучујемо ми. Ко се противи систему сноси санкције. Немогуће је победити систем. Покушали бато мој, 05.10.200. и Богу хвала, сада можемо да пишемо а и утичемо.... Нема потребе више никада за 05.октобром, али има потребе да не "спавамо"....креативност из искрености и љубави, свакоме је потребна.... crvenilo klapklap "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Када тај јавни сервис буде имао један канал посвећен СПЦ, са преносима свакодневне службе и недељне литургије,са уредницима и творцима програма из СПЦ,са обележавањима свих православних празника и веронауком, е тада могу да плаћам претплату,али не преко бројила као слепац коме треба да отвори очи јавни сервис шта је то култура и субкултура. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Јел стигла тужба вама који не плаћате претплату? Да вам се придружим ако није 0104_cheesy пс може и на пп - дискреција загарантована Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Када тај јавни сервис буде имао један канал посвећен СПЦ, са преносима свакодневне службе и недељне литургије,са уредницима и творцима програма из СПЦ,са обележавањима свих православних празника и веронауком, е тада могу да плаћам претплату,али не преко бројила као слепац коме треба да отвори очи јавни сервис шта је то култура и субкултура. https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil42d2ceaa68084.gif Сестро моја, како бих и ја то волео..... Али молим Те само замисли "силу", Утиска недеље, Питања нације, Наташе Кандић, Чеде Јовановића ( и заиста се извињавам свима које не поменух, а радо бих им поменуо...) Али ето, успели су да емитују серијале Путеви вер, па затим Литургију.....има тога још, али ми смо у "локомотиви која нас води у Јевропу", а онда мора суптилно... crvenilo klapklap Мада, референдум о томе, да РТС да логистику за једну православну станицу, прихватио бих ОДМАХ!!! "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дориан Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 5. октобра је замењен лош господар за злог господара. Демократија је само добра маска која још боље заварава, али мали човек остаје малим човеком до судњег дана. Као што си рекао имамо слободу говора али у ветар, зар то није исто као када нам је фластер био преко уста? Не мења се систем, мењају се џепароши. Бежите од паписта као што се бежи од змија - Свети Марко, митрополит Ефески (Исповедник Православља) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Март 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Неко помену сређене земље,тамо се претплата не плаћа!Видите,за разлику од осталих телевизија,РТС узима новац од претплате и реклама што никако не може бити поштено.Даље,знамо ко су актери нашег политичког живота,и без обзира на субјективну перцепцију појединачних политичких опција,приметно је да нису једнако заступљене на ТВ.Пре неки дан кад је убијен онај несретни полицајац,у поновљеним вестима "које су обележиле данашњи дан" тог догађаја није било,али је поновљена једна вест из америке ( невреме или ОСКАР-не сећам се),па се човек запита чији је то јавни сервис!Још мало па ћемо слушати временску прогнозу за средњи запад.РТС је 5-6 сати дневно београдска телевизија,наравно о трошку целе Србије,и све би можда било у реду да општине по Србији не издвајају из својих буџета за неке своје локалне телевизије јер за Врање је "изузетно важно" да се труби десет пута за јутро о списку улица у Београду које тог дана немају воду!А што се тиче одлуке уставног суда,она је благо речено скандалозна. Из више разлога,а највише зато,што законодавац није узео у обзир могућност,да неко не жели да гледа РТС већ да му ТВ пријемник треба за нешто друго.По садржају и интерпретацији вести са наше политичке сцене РТС је и те како пристрасан па претплату треба укинути.Некасе у равноправној утакмицу,медијски РТС докаже и наметне као објективан и непристрасан па ће привући гледаоце.Овако,уз обавезу свих да га финансирају,РТС води уређивачку политику обојену одређењем и убеђењем самог уредника,а сам финансијер (народ) нема могућност утицаја,надзора и/или контроле! Нигде у свету нема једне ствари-да онај ко плаћа-не може да бира оно што плаћа,принуђен је да "прихвати" шта му се да,без права на рекламацију! "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Када тај јавни сервис буде имао један канал посвећен СПЦ, са преносима свакодневне службе и недељне литургије,са уредницима и творцима програма из СПЦ,са обележавањима свих православних празника и веронауком, е тада могу да плаћам претплату,али не преко бројила као слепац коме треба да отвори очи јавни сервис шта је то култура и субкултура. 8084.gif Мирођија ти си управу и ја се слажем са тобом за канал о СПЦ . Али ја сам за плаћање претплате , ако РТС има пара биће и квалитетнији програм . ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Март 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Ако РТС има пара биће квалитетнији програм????!!! Тешко да је то гаранција,то ће пре да води у бахатост и самовољу! Како ли онда успевају да "преживе" телевизије које се не финансирају из претплате? Готово је са системом вредности!Кад ви једном имате "мењам жену",великог и осталог брата,једино пушком можете народ да натерате да гледа квалитетније програме.Са знањем,звањем и образовањем,са вредностима-треба делати много раније,у породици пре свега,па редом... "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Када тај јавни сервис буде имао један канал посвећен СПЦ, са преносима свакодневне службе и недељне литургије,са уредницима и творцима програма из СПЦ,са обележавањима свих православних празника и веронауком, е тада могу да плаћам претплату,али не преко бројила као слепац коме треба да отвори очи јавни сервис шта је то култура и субкултура. 8084.gif au , samo to još fali ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Ако РТС има пара биће квалитетнији програм????!!! Тешко да је то гаранција,то ће пре да води у бахатост и самовољу! Како ли онда успевају да "преживе" телевизије које се не финансирају из претплате? Готово је са системом вредности!Кад ви једном имате "мењам жену",великог и осталог брата,једино пушком можете народ да натерате да гледа квалитетније програме.Са знањем,звањем и образовањем,са вредностима-треба делати много раније,у породици пре свега,па редом... naprotiv... treba NAROČITO sada da postoji TV edukativnog karaktera , kao protivteža ! i .. sa manje reklama , jer imaju pare od pretplate ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Ако РТС има пара биће квалитетнији програм????!!! Тешко да је то гаранција,то ће пре да води у бахатост и самовољу! Како ли онда успевају да "преживе" телевизије које се не финансирају из претплате? Готово је са системом вредности!Кад ви једном имате "мењам жену",великог и осталог брата,једино пушком можете народ да натерате да гледа квалитетније програме.Са знањем,звањем и образовањем,са вредностима-треба делати много раније,у породици пре свега,па редом... Брате гане а, а по чему ти је РТС бахата телевизија ? Није ми јасно . Ти си отприлике помешао ПИНК(кога бих исто законом укинуо) са РТС-ом. ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Јел стигла тужба вама који не плаћате претплату? Да вам се придружим ако није 0104_cheesy пс може и на пп - дискреција загарантована 8084.gif Селе Машо, у Чачку још никоме није стигла тужба за неплаћање претплате,и нема те силе док је жив Вељо,ако се њему нешто ружно деси, не дао Господ Бог,е онда ћемо ми Чачани видети како ћемо и шта ћемо,али мирно нећемо чекати дерикоже. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Неко помену сређене земље,тамо се претплата не плаћа!Видите,за разлику од осталих телевизија,РТС узима новац од претплате и реклама што никако не може бити поштено...... http://www.slideshare.net/Vukela/bbc-2072294 7 страна -Главни извор финансирања ББЦ-а износи ТВ претплата, која по домаћинству на годишњем нивоу износи 139,50 фунти -Износ годишње претплате доноси се од стране владе, а не плаћање претплате је кажњиво кривичним законом -Приходом од комерцијалних подухвата и продаје програмских каталога је знатно орастао током година и износи 145 милиона фунти ......... РТС је 5-6 сати дневно београдска телевизија,наравно о трошку целе Србије....... Једина емисија у току дана која већином свог трајања обрађује београдске теме, али ни тада у целости, јесте Београдска хроника која се емитује само радним данима и у трајању од 40 минута. .............Некасе у равноправној утакмицу,медијски РТС докаже и наметне као објективан и непристрасан па ће привући гледаоце..... Јавни сервис сме емитовати ЕПП до највише 10% времена, 6 минута на сат.... Комерцијалне телевизије смеју емитовати ЕПП до највише 20% времена, 12 минута на сат... Има тога још, на пример квалитет снимања серија, образовни, научни и културни програм ДОМАЋЕ продукције.... аргументи су чудо, брате "Гане" confused "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука