Jump to content

Ко нам узе мушке сузе?

Оцени ову тему

Препоручена порука

I šta sad jedan prosečni niskusni muškarac da zaključi kad pročita ova poslednja 2-3 posta ? Jel' sme da zaplače pred ženom ili ne sme da plače pred ženom ? Hoće li u njenim očima izgubiti muškost ?

Skrenuli ste s teme. :D

Просечан мушкарац треба да не лаже и да се не претвара да је оно што није, како би освојио или задржао жену коју жели. Да се мења - да, али да се не претвара да се променио. За жене не постоји приручник, неке више воле осећајније мушкарце, неке грубље, али свака жели да њен мушкарац буде осећајан према њој. Под тиме не мислећи да треба да буде мекан и слабић, већ да као мушкарац покаже слух за њене емотивне потребе.

Краљ лавова је мушка ствар и није тема коју је онај у твојој поруци уопште требао да започне. Као да је кренуо да јој прича о задњем дербију или не дај Боже о игрици коју игра на компјутеру. Поготово се не бацају интимни тренуци пред ноге особама које си тек упознао, то је помало језиво. Није по мени ту главни проблем што га је она због тога одбила, него у томе што је он тиме покушао себе да прода као "осећајног мушкарца". Због суза на Краља лавова те ниједна неће оставити, али те због њих неће ни заволети ако се неке друге битније коцкице не слажу.

Надам се да сад нисам скренуо са теме. 8086.gif

Подели на овим сајтовима

I šta sad jedan prosečni niskusni muškarac da zaključi kad pročita ova poslednja 2-3 posta ? Jel' sme da zaplače pred ženom ili ne sme da plače pred ženom ? Hoće li u njenim očima izgubiti muškost ?

Naravno da nece izgubiti muskost jer da je musko ne bi ni zaplakao .sta je on, klinac od 3 godine kome su uzeli igracku u vrticu pa sada malo balavi i trazi mamu?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Извини али ја нисам скренула са теме, јер у твом првом посту лепо пише сузе због губитка драге особе (цртани филм), није ваљда да тема цмиздри само због Симбиног губитка - Мустафе?! У том смислу , када твој главни јунак цмиздригуз цмиздри , мој одговор, то ми је на памет, основни принципи Јеванђеља на правац наших живота заувек, ако их само користимо, проучимо, сасвим су јасни и; лепи, дубоки и снажни; дефинитивно нам могу помоћи да избегнемо будућа жаљења и сузе, проведемо више времена са људима које волимо. Христос нам је дао вредан поклон у форми од свог времена. У нашем времену лако је проводити време са другима, са кликом миша, можемо се „повезати“ са хиљадама „пријатеља“ без икаквог лицем у лице. Дивна ствар, али ништа не вреди када не можемо бити близу наших најмилијих! А када оду, кликом миша на музички увод у све то и цртана фигура да нас расплаче? Хоћеш да ми се такав један цмиздригуз допадне? Ма иди бегај!

dobar decko:D 

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Чему толика мистификација свега, па и плакања?

Ако ти се плаче, плачи, ако ти се не плаче, немој на силу да плачеш, и то је цела философија. Не само код плача. Фора је да увек будеш оно што јеси, и да увек истражујеш да ли је оно што јеси сагласно са оним што би желео да будеш. Ако јесте, заболе те коме се не свиђа. Ако није, поправи се да би се свидео себи самоме, да би твоја пројекција себе и твоје реално "ја" дошли на нулу.

У том смислу, заболе те и шта ти ко каже око плакања, свако ће те волети ако је твоје плакање, односно твоје неплакање искрено, јер људи воле искрене људе, којих је јако мало, посебно у данашње време.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Odrasla , mentalno zdrava osoba, pristojno vaspitana i edukovana, koja je svesna svojih mogucnosti, limita i racionalno se ponasa nema razloga ali bas nikada da zaplace.

Osobe koje nisu u stanju da shvate da nisu centar sveta i da nijesvet duzan da ispunjava njihove zelje ( bilo koje vrst, ljubav, smrt, film ili bljak neki srceparajuci narodnjak ) takvi placu iliti slinave i balave kako ja to volim da nazovem. Nema Mile, umro? Umrecemo svi? Ostavila te? Odlicno, nacices drugu... A ako ine nadjes sta te zabole uvo i tako ces umreti pre ili kasnije ...

Подели на овим сајтовима

Чему толика мистификација свега, па и плакања?

Ако ти се плаче, плачи, ако ти се не плаче, немој на силу да плачеш, и то је цела философија. Не само код плача. Фора је да увек будеш оно што јеси, и да увек истражујеш да ли је оно што јеси сагласно са оним што би желео да будеш. Ако јесте, заболе те коме се не свиђа. Ако није, поправи се да би се свидео себи самоме, да би твоја пројекција себе и твоје реално "ја" дошли на нулу.

У том смислу, заболе те и шта ти ко каже око плакања, свако ће те волети ако је твоје плакање, односно твоје неплакање искрено, јер људи воле искрене људе, којих је јако мало, посебно у данашње време.

:D Слажем се са тобом, али мене баш смара тренд плакања:

Kоментари са Јутјуба:

This scene will always make me bawl my eyes out.. 

I always cry at this moment. This movie is really 20 years old now

I tried not to cry, but I ended up crying anyone. ;-;

Saddest thing ever.

Every time this movie comes on, I cried at this part. =[

This scene doesn't make me cry no more but still the saddest moment of my childhood 

25 years old and I just cried

This scene makes me cry everytime! Why do I this to myself?!

I think they stole this scene from "the champ". Seriously THE saddest scene ever caught on film.

Sad

Crying

this is just so so sad... :'(

• Волим 1

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Odrasla , mentalno zdrava osoba, pristojno vaspitana i edukovana, koja je svesna svojih mogucnosti, limita i racionalno se ponasa nema razloga ali bas nikada da zaplace.

Osobe koje nisu u stanju da shvate da nisu centar sveta i da nijesvet duzan da ispunjava njihove zelje ( bilo koje vrst, ljubav, smrt, film ili bljak neki srceparajuci narodnjak ) takvi placu iliti slinave i balave kako ja to volim da nazovem. Nema Mile, umro? Umrecemo svi? Ostavila te? Odlicno, nacices drugu... A ako ine nadjes sta te zabole uvo i tako ces umreti pre ili kasnije ...

Свакако да има истине, али ако ти, рецимо, умре мајка, отац, дете, ако доживиш саобраћајну несрећу која те без твоје кривице унакази, ако неко од твојих ближњих пострада... тешко да има некога ко неће да заплаче. И то не значи да си слабић, или да не знаш своје место, или да си размажен или безразложно незадовољан, то значи да твоје тело реагује споља да не би доживело менталну имплозију изнутра. Нешто као вентил за претерани налет емоција у датом тренутку.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Свакако да има истине, али ако ти, рецимо, умре мајка, отац, дете, ако доживиш саобраћајну несрећу која те без твоје кривице унакази, ако неко од твојих ближњих пострада... тешко да има некога ко неће да заплаче. И то не значи да си слабић, или да не знаш своје место, или да си размажен или безразложно незадовољан, то значи да твоје тело реагује споља да не би доживело менталну имплозију изнутра. Нешто као вентил за претерани налет емоција у датом тренутку.

Ovo su jedine situacije u kojima bi mogla da se pusti suza a one su toliko retke da se plakanje odrasle emotivne zrele osobe moze prakticno iskljuciti.

Подели на овим сајтовима

Protivrecis sebi. :D Stabilnost podrazumeva izrazavanje emocija. :D

Стабилност у психичком и емотивном смислу, да није неки луђак, психо манијак, патетичар, психопата, опсесивни прогонитељ, стално кука и пада у бедак.

Подели на овим сајтовима

Стабилност у психичком и емотивном смислу

To sam i kazala, apropo "klasicne prirode zenki" koju si pomenuo. Potpuno su mi odbojne osobe koje "ne mogu"/nece da placu, iskreno. Mislim, to je nesto najprirodnije, prvo sto skoro svako ljudsko bice ucini po rodjenju. I toliko odstupanje od ljudskosti mi je skroz creepy. Ono, Hristos je plakao, a ti mi glumis neki smek & stabilnost. Paljba, mori. :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Ovo su jedine situacije u kojima bi mogla da se pusti suza a one su toliko retke da se plakanje odrasle emotivne zrele osobe moze prakticno iskljuciti.

Једине, али ја сам плакала док су били живи (зато што су се борили за мене и пружили ми све од себе) после нисам могла више плакати, пресушило.

Право да ти кажем, мислим да им је тамо много лепше него нама овде (генерално какав је данас свет постао).

Увек је боље ТАМО него ОВДЕ и увек је лепше ОНО него ОВО. - Душко Радовић. :)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Извини али ја нисам скренула са теме, јер у твом првом посту лепо пише сузе због губитка драге особе (цртани филм), није ваљда да тема цмиздри само због Симбиног губитка - Мустафе?! У том смислу , када твој главни јунак цмиздригуз цмиздри , мој одговор, то ми је на памет, основни принципи Јеванђеља на правац наших живота заувек, ако их само користимо, проучимо, сасвим су јасни и; лепи, дубоки и снажни; дефинитивно нам могу помоћи да избегнемо будућа жаљења и сузе, проведемо више времена са људима које волимо. Христос нам је дао вредан поклон у форми од свог времена. У нашем времену лако је проводити време са другима, са кликом миша, можемо се „повезати“ са хиљадама „пријатеља“ без икаквог лицем у лице. Дивна ствар, али ништа не вреди када не можемо бити близу наших најмилијих! А када оду, кликом миша на музички увод у све то и цртана фигура да нас расплаче? Хоћеш да ми се такав један цмиздригуз допадне? Ма иди бегај!

dobar decko:D

Само због Бранислава морам да вас питам, али да се не наљутите. И да одговорите поштено. :)

Замислите да ви нисте ви, него нека друга Тања која је потпуно иста као ви, не воли цмиздрогузе (шампионска реч!) већ жели јаког и стабилног мушкарца уз себе. И упозна баш таквог, допадну се једно другом, почну да се виђају, вере се и одлуче да се венчају. Та друга Тања - заљубљена до ушију. Ма и кад стане и размисли хладне главе, опет јој се комплетно допада... има неких ствари о којих ће морати да поради, али све у свему пун погодак. И сад неком чудном приликом, гледате Краља лавова. Неко дете вам дошло у посету на пар дана, нећак или млађи брат свеједно, па проводите време с њим. И сад, шта ћете, па гледате и ви с њим, па да госта испратите на спавање. Иде прича лепо, а и интересантна је иако је за децу. И сад дође та сцена, малом лавићу умире отац у стампеду који је лавић терајући инат оцу случајно изазвао, а отац погинуо да га спасе и лавић, скрхан осећајем кривице, легне поред мртвог оца и завлачи му се под шапу.

А ваш драги, то јест драги од те друге Тање, се само мешкољи, гута кнедле и на крају устане и изађе. Ви за њим, да видите шта није у реду. Да није ваљда цмиздрогуз, да плаче на цртане филмове? Питате га шта је, а он се не да. Нешто му је запало у грлу, изашао да попије чашу воде. Ма јеси ти то плакао? Нисам, јеси луда, где да плачем на цртани филм, нисам плакао ни кад сам батине добијао као мали. А вама чудно. Видите да није баш цмиздрео, али као да му се скупила суза. Па га једном, кад је то мало прошло, питате поново. Он и даље оштро негира да је плакао, каже вам да умишљате, али призна да му је сцена била тужна и да је оно баш леп цртани за децу и да није веровао да цртани филм може тако озбиљну тему да дотакне. Не гледа цртане филмове уопште, нити је њихов љубитељ.

Ви сад видите да он вас малко лажуцка. Засузило му је око 100%, а неће да призна, срамота га је. Ладно је заплакао на Краља лавова. И сад је игри крај: да ли та ваша двојница треба да га напусти или да остане са њим? Да ли би због тога пао у њеним очима као мушкарац, или би јој било смешно и симпатично?

8086.gif

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...