Jump to content

Šta ste po profesiji, čime se bavite, da li ste zadovoljni svojim poslom, kako preživljavate...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Занимање  

118 члановâ је гласало

1. 1. Занимање

• Инжењер
      28
    • Економиста
      9
    • Правник
      6
    • Теолог
      6
    • Техничар
      8
    • Доктор
      6
    • Агроном
      1
    • Музичар
      2
    • Фриленсер
      2
    • Физикалац
      4
    • Остало
      48
    • Војно лице
      1
    • Пензионер
      2
    • Просветни радник
      4
    • Социјални радник
      3

Препоручена порука

ћути видиш да се тешим својим годинама  :drugarstvo: 0110_hahaha

нисам ни мислио да се спрдам, ја сам 'тео да будем ватрогасац кад сам био мали, па ми то кул некако  0110_hahaha

za mene su vatrogasci istinski hrabri ljudi, pravi heroji.

nasi vatrogasci nisu ni priblizno dobro opremljeni kao u svetu tako da nasi su zaista najhrabriji i najplemenitiji.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

??....????? ?????....?? ??? ??????? ???????? ???????????. ?? ??? ?? ? ?????? ??????????????? ? ???????.? ??? ????? ?? ????????????? ???????? 2? ? 3?.?? ? ????????????...????? ????? ??? ?? ????? ??????????, ??? ??? ?? ?? ????? ??? ?????? ?? ?? ????? ( ?? ?? ???????).

Sjajno, ja arhitekturu nisam zavrsio (obicna ne pejzazna, prekinuo me rat `99-te) ali nekako i dalje nameravam, ako Bog da... u medjuvremenu sam postao veroucitelj...

Sto se tice grafike na racunaru, bas bih voleo to da naucim, ako mislimo na isto (3d Max i slicno...), imate li neki predlog gde da nadjem dobar tutorial za pocetnike...

Inace, sto se racunara tice, radim pripremu za stampu, i dizajn u vezi toga... 0110_hahaha

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

??....????? ?????....?? ??? ??????? ???????? ???????????. ?? ??? ?? ? ?????? ??????????????? ? ???????.? ??? ????? ?? ????????????? ???????? 2? ? 3?.?? ? ????????????...????? ????? ??? ?? ????? ??????????, ??? ??? ?? ?? ????? ??? ?????? ?? ?? ????? ( ?? ?? ???????).

Sjajno, ja arhitekturu nisam zavrsio (obicna ne pejzazna, prekinuo me rat `99-te) ali nekako i dalje nameravam, ako Bog da... u medjuvremenu sam postao veroucitelj...

Sto se tice grafike na racunaru, bas bih voleo to da naucim, ako mislimo na isto (3d Max i slicno...), imate li neki predlog gde da nadjem dobar tutorial za pocetnike...

Inace, sto se racunara tice, radim pripremu za stampu, i dizajn u vezi toga... 0102_laugh

??? ???? ??????? 0703_read

??? ???? ?????, ?? ?? ???????? ????? ????????? ...

http://www.tutorialized.com/tutorials/3DS-MAX/1

Подели на овим сајтовима

............................................

??? ???? ??????? 0409_feel

??? ???? ?????, ?? ?? ???????? ????? ????????? ...

http://www.tutorialized.com/tutorials/3DS-MAX/1

Odlicno, hvala... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

?? ??? ??????? ?? ????????. ?????? ?? ???? ?????? ???????, ?????? ?? ?? ?? ???????? ???? ? ????, ????? ????? ?? ????? ?? ????????? ???????, ? ?? ????? ... ?? ???? ?? ?????? ???????? ???? ????????? ??????, ??????? ??  0409_feel :drugarstvo::)

???? ????????...  0202_238

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Хвала  :):cmizdrenje: :cmizdrenje:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Питање треба да гласи: Који посао радите? или Чиме се бавите?

Ја сам по занимању полицајац а већ годину дана не радим ништа.

Пошто је таква ситуација, морам да са женом и децом напустим Србију, јер нашу

земљу, очигледно не занима наталитет и останак младих. амин :drugarstvo:

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Majka 0442_feel

klapklap 1405_love klapklap 0409_feel klapklap dada klapklap :cheesy2: klapklap :cheesy2: klapklap

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...