Ћириличар Написано Јул 10, 2015 Пријави Подели Написано Јул 10, 2015 Велики број несрба којима су долари на првом мјесту чезне за тим да оде у свијет јер му браћа ништа не значе. Али ЗАШТО му не значе? Да није можда зато што је држава легло корупције гдје управо сребрељупци сједе и управљају нашом државом и народом, те се тако огријеше о талентоване, образоване и корисне људе а сређују својој породици и пријатељима високе позиције и велике плате? Више пута сам разговарао са људима који су завршили тешке факултете са веома високим просјеком, а један момак је чак и два факултета, и за њих нема посла. Ни на факултету, ни на Универзитету, ни у државном сектору, а приватни је ионако превише пригушен и слабашан. Или до овога? http://www.politika.rs/rubrike/Ekonomija/Za-obrazovanje-trosimo-dvostruko-manje-od-EU.sr.html Ма не, то је до злих себичних несрба који не знају Божанску милост и Истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 10, 2015 Пријави Подели Написано Јул 10, 2015 Велики број несрба којима су долари на првом мјесту чезне за тим да оде у свијет јер му браћа ништа не значе. За србе из ЦГ је добро што је знатан број отишао у азил у Хановер и по другим мјестима широм Њемачке али биће лоше ако дођу за изборе или буду гласали путем амбасаде па тиме омогуће дописивање још по којег гласа у циљу остваривања анти српске демократије а то подраумијева улазак у нато, пут ка европској унији, уништавање школства, наставак распродаје имовине, извожење шумског ресурса обловине, даље истребљавање српског језика и ћирилице, нови порези, прогон цркве, ...... страхује ме да је слично и у србији Za bukovinu se pak uopste ne treba plasiti. Toga imamo previse cak kad bi izvozili teretnim brodovima preko mora kojeg nemamo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 10, 2015 Пријави Подели Написано Јул 10, 2015 Tako je, ja sam neSrb, ali meni nisu dolari na prvom mestu, nego to što hoću da budem slobodan čovek - ti u Srbiji nikada nećeš biti slobodan čovek, ima da budeš Vučićev podanik, ili podanik nekog drugog izmeta koji će da dođe posle Vučića. Ne želim braću koja me stalno dovode u iskušenje da budem novi Kain. I dok vi budete morali da vadite dozvole u SUP-u, da biste posedovali simbol slobodnog čoveka, koji vam panduri mogu oduzeti kad im se ćefne, ja ću da ušetam u Wallmart i nakupujem šta mi drago, sa laserima, optikom i svime što poželim. Ne boj se, ja neću glasati. Poslednji put sam izašao na izbore da precrtam listić, jer nisam mogao da nanjušim koje kandidovano govno najmanje smrdi. Ne samo da ces moci da kupis svoj licni i personalni m4 nego ces moci i da ga koristis u situacijama u kojima bi u Srbiji mogao samo da bezis ako ne zelis corku. A osim toga mogao bi da radis za Teksas Instruments bar dok ne pokupis sve sto treba za RI. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 10, 2015 Пријави Подели Написано Јул 10, 2015 Велики број несрба којима су долари на првом мјесту чезне за тим да оде у свијет јер му браћа ништа не значе. За србе из ЦГ је добро што је знатан број отишао у азил у Хановер и по другим мјестима широм Њемачке али биће лоше ако дођу за изборе или буду гласали путем амбасаде па тиме омогуће дописивање још по којег гласа у циљу остваривања анти српске демократије а то подраумијева улазак у нато, пут ка европској унији, уништавање школства, наставак распродаје имовине, извожење шумског ресурса обловине, даље истребљавање српског језика и ћирилице, нови порези, прогон цркве, ...... страхује ме да је слично и у србији Dokle god uzroke budete tražili tamo negde, dotle ćete tapkati u mraku. Ne, problem je upravo i isključivo u prosečnom Srbinu, koji čim se dokopa i najmanje vlasti, pa bilo to i u skupštini stanara zgrade, odmah se pretvori u korumpiranog, podmitljivog dvonožca bez trunke morala čiji su jedini motivi u životu da gazi sve oko sebe i čiji je osećaj za društvo i drugog na nivou amebe. E, kad imaš dovoljno takvih na pozicijama stvarne vlasti u zemlji (a kod nas već odavno samo takvi i mogu da dođu na vlast), oni onda naprave sistem "vrednosti" na koji se nove generacije ugledaju da bi opstale i tako imamo ovo ruglo od države koje traje već decenijama. A njima je najlakše da prodaju prazne priče narodu kako je problem, eto, uvek tamo negde drugde i još samo malo pa će nam biti bolje; tako se najbolje opstaje na vlasti na Balkanu, pasivni i uplašeni podanici su najlakši za upravljanje i pražnjenje džepova. I ne krivite ljude koji odlaze jer ne žele da učestvuju u tome... A ni ostali narodi oko nas nisu mnogo bolji, naprotiv. Ali oni nisu doživeli nekoliko katastrofalnih poraza za manje od decenije i bili proglašeni za agresore u svima njima, da ne pričamo o inflaciji '90-ih i svemu što se dešavalo u to vreme. To nas plus davi i u ovako katastrofalnom stanju u kome smo. Давор73, Juanito, Ћириличар and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука