Jump to content

Разне занимљивости из света спорта

Оцени ову тему

Дејан

За кога навијате од њих?  

5 члановâ је гласало

1. 1. За кога навијате од њих?

• Олимпијакос / Olympiakos
      3
    • Панатинаикос / Panathinaikos
      1
    • АЕК
      0
    • ПАОК / PAOK
      1
    • Арис / Аris
      0
    • Ираклис / Iraklis
      0
    • Остали / Оther
      0

Препоручена порука

Evo gledam ove smotane grke protiv vrednih koreanaca, i ne mogu a da svoje simpatije ne delim prema našoj žutoj a ne prema pravoslavnoj braći. Nekako mi je intimno žao, jer je pored Srbije, Grčka jedina zemlja sa pravoslavnom većinom koja se takmiči na SP.

Da li uopšte pravoslavac treba da ima stav u smislu "podržaću uvek i navijaću za (pravoslavne) reprezentacije"?

Ja navijam za Olimpijakos zato što su to prijatelji Zvezde, i uvek ću navijati za njih ma ko bio protivnik (sem Zvezde naravno), ali to je nešto što nema veze toliko sa športom i pravoslavljem, već klubom.

Ajde neka odgovor recimo i bude, da bi bilo lepo da neki pravoslavni srpin ili srpkinja navijaju za "pravoslavne" reprezentacije, šta bi bilo u slučaju da se sastaju dve pravoslavne reprezentacije jedna protiv druge.

Neki moj odnos bi bio da bih uvek navijao za grke bez obzira ko bio drugi od pravoslavnih protivnika.

Zatim bih navijao za bugare, pa za rumune, i na kraju za ruse i to prosto iz sportskih razloga a ne "pravoslavnih". Rusija je uvek favorit i ima najviše sportista i veliki izbor. Sportski je biti uz slabije.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

сматрам да је напаћено навијати за било кога из убеђења. dancedance

рецимо, никад не навијам за ђоковића, не свиђа ми се како игра и што је уображен и како му то квари игру ... само се нервирам, сматрам да је срамота да се тако неко понаша као спортиста.

има далеко бољих играча или играча који играју боље или оних које из ових или оних разлога симпатишем па за њих навијам.

опет, ако ми се, примера ради, ђоковићев противник не свиђа сигурно да нећу навијати нити за једног, него нећу их ни гледати и пребацити на неки други програм.

фуЗбал не гледам, не занима ме.

чак ни патриотски не навијам, не дотиче ме ни то.

навијам за оног ко ми се свиђа, па и ако игра против ''НАС''.

мени је то ''НАС'' погрешна конструкција која служи за испирање мозга припадности држави или нацији, а не Христу, те никако не могу ставити нешто или неког испред Бога.

сматрам исто као музичар да је то беспотребно робовање то ''идеолошко'' навијање.

Подели на овим сајтовима

сматрам да је напаћено навијати за било кога из убеђења. 0110_hahaha

рецимо, никад не навијам за ђоковића, не свиђа ми се како игра и што је уображен и како му то квари игру ... само се нервирам, сматрам да је срамота да се тако неко понаша као спортиста.

има далеко бољих играча или играча који играју боље или оних које из ових или оних разлога симпатишем па за њих навијам.

опет, ако ми се, примера ради, ђоковићев противник не свиђа сигурно да нећу навијати нити за једног, него нећу их ни гледати и пребацити на неки други програм.

фуЗбал не гледам, не занима ме.

чак ни патриотски не навијам, не дотиче ме ни то.

навијам за оног ко ми се свиђа, па и ако игра против ''НАС''.

мени је то ''НАС'' погрешна конструкција која служи за испирање мозга припадности држави или нацији, а не Христу, те никако не могу ставити нешто или неког испред Бога.

сматрам исто као музичар да је то беспотребно робовање то ''идеолошко'' навијање.

Ти бре,ал сте се уозбиљили? То је само спорт..неко воли фудбал,неко га не воли и тачка! Фудбал је за појединце са избалансираним осећајем за спорт врста пристојне разоноде и има искључиво такву позадину и садржај.

Мада се буде и неки други осећаји када видим грб Србије...морам да признам. dancedance

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Ne navijati za "svoje" smatram vidom izdaje. Mislim na reprezentativne nastupe.

Ko ne navija za svoje, odrekao bi se iz keca i Isusa.

Ja ne pratim druge sportove osim fudbala, ali znam rezultate i ko se sa kim takmiči. Prosto zato što se o tome piše u novinama i priča na TV. Kada se radi o reprezentativnim nastupima, naravno da ću uvek navijati za svoje.

Kad se radi o klupskom sportu, uvek ću navijati za naše, izuzev za Partizan, kad uvek navijam za protivnika. I uvek mi je drago kada izgube od timova koji su naročito iz Albanije, Izraela, Kipra....

Подели на овим сајтовима

брате ја би се из кеца одрекао нације због Исуса  dancedance
Подели на овим сајтовима

брате ја би се из кеца одрекао нације због Исуса  dancedance

molimmmmm 0705_read 319.gif

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Beba Isus se rodio među jevrejima baš zato što je trebalo da bude jevrejin. Da nije bitna nacija, mogao je Isus da bude i indus ili grk. Numibijac možda.

Ali bilo je bitno da se beba Isus rodi kao jevrejin.

Ako je neko rođen kao srbin, to mu je potrebno i sa predznakom se rodio kao takav.

Ako se odriče svoga srpstva odriče se i bebe Isusa.

Подели на овим сајтовима

Beba Isus se rodio među jevrejima baš zato što je trebalo da bude jevrejin. Da nije bitna nacija, mogao je Isus da bude i indus ili grk. Numibijac možda.

Ali bilo je bitno da se beba Isus rodi kao jevrejin.

Ako je neko rođen kao srbin, to mu je potrebno i sa predznakom se rodio kao takav.

Ako se odriče svoga srpstva odriče se i bebe Isusa.

брате то нема везе са логиком ствари ...

Господ је СВЕ нације, он је наш Отац СВИХ нас, а не само Јевреја или Срба или кога год већ ...

нигде се нико не одриче нације, али је хришћанство такво да даје АПСОЛУТНО првенство Богу а не И нацији, дакле нема дуализма ...

уосталом ...

Јер нема разлике међу Јеврејином и Грком: јер је Он Бог свих, и богат за све који Га призивају.

Где нема Грка ни Јеврејина, обрезања ни необрезања, дивљака ни Скита, роба ни слободњака, него све и у свему Христос.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...